The Seventh Son-előzetes

Jeff Bridges nagyon rákapcsol idén, a RIPDben gonosz lelkeket vadászik, itt meg másfajta mágikus lényeket és boszorkányokat. Erre a munkára csak hetedik gyerekek hetedik gyerek alkalmas, az újonc viszont elég gyorsan mélyvízbe kerül, amikor a mestere nincs otthon.

HD a nagyoknak.

Bemutató 2014. januárjában.

17 hozzászólás a “The Seventh Son-előzetes” bejegyzéshez

 1. Van ennek köze az Orson Scott Card írásaihoz? Remélem az Iron Maiden-t nem hagyják ki belőle…

 2. Jeff Bridges és ez a gonosz nő már együtt voltak a negy lebowsykba ezért mondja hogy . “Hiányoztam ?”

 3. Hehe, volt Angliában egy rövid ideig egy lakótársam, akinek konkrétan ez volt a neve: Seventh Son. De csak Seve-nek hívatta magát.

 4. Hah, végre már egy újabb kis darálós fantasy! Ugye ezt mondtuk a Clash of the Titansnál is, aztán látjátok mi lett belőle. Mindenesetre ahogyan ott is, itt is reménykedem, hogy jól fogok szórakozni, hiszen nagyon jól néz ki, kellően darkos meg minden, csak kár, hogy megint láttuk az egész filmet a trailerben.

 5. Én vagyok az egyetlen akinek erről a The Witcher jut eszébe? Látványra és hangulatra is nagyon hasonlónak tűnik (ami amugy jó dolog :).

 6. Levig: nyugi, nem csak neked :) Ha már itt tartunk, abból a 7 könyvből is csinálhatnának egy érdemi filmet/sorozatot, mielőtt kilopkodják az összes jó ötletet belőle.

 7. Félek, hogy gagyi lesz, de még él a remény, hogy talán kapunk egy jó fantasyt. Mindenesetre örülök, hogy telepakolták jó sok ritkábban látott mitológiai lénnyel.

 8. jó lenne… ha Zack Snyder rendezné :) vagy John Hillcoat! :D az a baj ezekkel a casual fantasy cuccokkal, hogy nincs benne normális drámaiság, okosabb, elgondolkodtató párbeszédek vagy valami eredeti ötlet, esetleg igazi kémia a karakterek között. és sokszor hiányzik a “kontraszt” a filmek tempójában is, a lassú részek vagy unalmasak (buta szövegek, érdektelen szereplők, műanyag/ovis háttértörténet) vagy teljesen hiányoznak. az akciórészek pedig sokszor inkább komikusak, mert annyira magasztos és epikus dolgokat akarnak, hogy az már “meh”. tudom, ez csak egy trailer, de annyi ilyen volt már. mindig kiszúrják a nézők szemét a sok harccal és cgi lényekkel. az utóbbi időben pedig a 3D-vel. kár.

  (az utolsó ilyesmi film, ami tényleg tetszett, az a 300 volt – bár abban is voltak “meh” részek! de ott a főszereplő, a történetvezetés, az emlékezetes jelenetek (“This is Sparta!”, a legtöbb harci jelenet koreográfiája, Ephialtes karaktere, Xerxes + lándzsa, Leonidas a végén) és a jó tempó eladta a filmet és összességében jól sikerült a mozi.)

 9. No, talán bizakodni kezdek, hogy jön végre egy jó kis fantasy.
  Annyira hiányolom a Támadás a Krull bolygó ellen stílusú “meséket”!!!

 10. tschaby: Nincs köze Scott Card írásához (ha olvastad a regényt, ezt a trailer rögtön egyértelművé tette), a film Joseph Delaney The Spook’s Apprentice című regényének az adaptációja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.