Első képen a Solace

Anthony Hopkins és Jeffrey Dean Morgan. Oké, engem már ennyivel megvettek, meg az alábbi képpel. Na jó, azért pár szó a filmről. A rendező gondolom nem lesz annyira ismerős: Afonso Poyart. A történet viszont az, hogy az öreg visszavonult látnok detektív kénytelen egy ügyre visszatérni a jól megérdemelt nyugdíjából, hogy segítsen az FBI-nak elkapni egy természetfeletti képességekkel bíró kegyetlen gyilkost, akit Colin Farrell alakít. Még egy jó név.

human
írta
2013. 07. 11. 20:17
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Első képen a Solace” bejegyzéshez

  1. Azért aki követi a filmeket, meg szereti a jó thrillereket, annak a rendező nem lesz ismeretlen. A 2 Coelhos marha jó film, feszült, jól kidolgozott karakterekkel, jól időzített akciókkal és látványos lassításokkal. Mondjuk nem tudom, hogy mennyire a rendezőn múlott, de a fényképezés néhol igen zavaró, mert ha nem ugrál, akkor a képünkbe nyomja az arcokat, sok a közeli. (Meg kicsit szerintem szétesik, olyan mintha 3-4 stílus keveredne a filmben, még rajzos effektek is vannak itt-ott) de érdemes megnézni, ha ehhez hasonlót hoz, akkor mindenképpen érdemes lesz erre a filmre figyelni.

  2. Anthony Hopkins mint FBI ügynök.. Buffallo Bill meg gondolom az elnök :D

  3. hát..morgan,hopkins,farrel..már ennyi is elég lenne de hogy még a természetfeletti is bele van keverve,máris nézném

  4. Jeffrey Dean Morgan hirtelen úgy néz ki, mint Hugh Laurie. :)
    Amúgy ezzel a casttel engem is megvettek. Egyébként ennek mi lesz a magyar címe? Csend? Mármint, ha a Quantum of Solace címet vesszük alapul, akkor bizony az lesz a címe. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.