Több kép is van

A fentit, vagy az alul levőt mondja Spidey épp a jó öreg Electronak.


“és ne trollkodj a neten!”

“mert mi lesz?”

“sup, noobs?”

11 hozzászólás a “Több kép is van” bejegyzéshez

  1. ez a pók ruha nagyon gány még mindig miért nem maradt meg amit kitaláltak az előzőhőz

  2. A ruhában egyet értek az első részben levő sokkal jobb volt ez inkább a régi Pók filmbelit idézi na meg a képregényt még jobban. Szóval nem bánom ezt sem.

    Electro meg nagyon brutál. :D a “Bluetooth nagyon betalált. xD

  3. Ez egyre gázab lesz. És most olvastam a hírt, miszerint Garfield úr homokost akar csinálni PETERből. Gratulálok ehhez a kaka filmhez……..

  4. Ez nem időjóslás. Ezek a a képek a marketing részei, amik vagy megveszik az embert vagy nem, erről szól. Engem nem vett meg, főleg az első rész után. Azt hitték nagy dolgot csináltak(semmilyen szinten nem múlta fölül a Raimi félét, se minőségbe, se költségben), szóval ezt is ugyanúgy fogják csinálni, ebből lehet következtetni, hogy fos lesz, de persze vannak kivételek.

  5. Pók ruha tetszik. Nagyon is a Raimi filmet idézi.

    Ja, persze Fleash mert a studió hallgat is Garfieldra, mi? Nagy veszteséggel járna a film részéről, ha Parker meleg lenne. Ne legyél már hülye!

  6. Dögöljek meg,ha értem,mivel volt ez rosszabb,mint a Raimi féle…
    Azokban se volt valami eszelős történet kibontás..ebben is pont ennyi elég volt..Plusz végre hálóvető és humoros Pók és kevesebb önsajnáló dráma…és jó akciók…mint gyerekkorom óta tartó Pókfüzetek olvasója,nekem bejött..Aki meg komolyabbat akar,nézze végig a 77es sorozatot a jutúbon…:))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.