25 hozzászólás a “A How to Train Your Dragon 2 tökéletes teasere” bejegyzéshez

 1. A repülés önmagában kevés lett volna, szerintem a fantasztikus zene tette egyedivé ezt a mesét és remélem, hogy a másodikban legalább ugyanolyan jó lesz John Powell.

 2. Vajon mennyire lesz kapcsolható a sorozathoz? És időben hol fog elhelyezkedni a második film akkor? Mivel a sorozat pont ott folytatódott, ahol az első film véget ért.

 3. öööö……..izé………hát ez bejött most.
  listás lesz.
  Amúgy az első is jó volt, no meg a sorozat is.

 4. Az elsőt nagyon kedveltem. Sorozatról nem is tudtam, hogy volt.
  Ez is egyből várós lesz.

  “most…most meg forog” :D

 5. Az elsőt véletlenül néztük meg anno egy Mozifanatikusok éjszakáján. Eredetileg 3Ds horror lett volna, de törtölék, így a termeben tudtuk meg, hogy 3Ds mese. Nagy élmény volt, imádtam.
  Ez is mozis lesz szerintem… :)

 6. csak Toothless meg ne haljon, csak azt ne, nem bírnám ki. kevés rajzfilmkaraktert szeretek igazán ennyire, mint ezt a macskaszerű srákányt. amúgy meg gyönyörű, természetesen.

 7. látom serdülőkorba lépett át Hiccup, végre valahol idősödnek is az animációs karakterek. :) Toothless pedig még mindig imádnivaló ezekkel a nagy szemeivel, meg amilyen képeet vág. :D

 8. Cseho!

  Az első rész végén, talán ez már nem Spoiler annyira :D szal az első rész végén elveszíti az egyik lábát a gyerek. Nekem egyébként nagyon tetszett a húzás, mert a sárkánynak is hiányzik fél oldalt a
  farokszárnya. Meg ilyet azért animációs filmekben ritkán lépnek meg.

 9. Úúúh Toothless pont úgy néz ki, mint az egykori cicááám… Még egy ééév.

 10. Na ilyen egy rendes trailer. Nem mond el semmit a történetről, mégis teljesen elbűvölt.

 11. Sárkányok – A Hibbant-sziget harcosai címmel fut a sorozat. Nagyon jó, ilyen rövidke kis részek társas együttélésről szóló tanmesékkel. :) VAn egyébként Kungfu Panda sorozat is, az is igen “bareszság”! :)

 12. Hatalmas nagyon várós :) Ez az az animációs “széria” ami minden percet megér, kerek, szép, jók a karakterek, és ez a trailer ismét odab*ott :D Csak tényleg ne történjen semmi fogatlannal…

 13. mostanában nagyon rámennek h legyen folytatás a mesékből remélem ez nem fog a rovására menni. Kevés golytatás lett jobb az elsőhöz képest (persze tisztelet a kivételnek)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.