Ilyen az Elysium

Ígykészült videót kaptunk, amiben elmondják a film alapjait, mutatnak pár videót, még mindig baromi jól néz ki, de inkább a gazdagok űrbázisán lógnék. Na majd a filmbuzi milliárdjaimból (a vírusmarketingben 250 millió dollárért árulnak “fenn” lakásokat), hahahahaha.

human
írta
2013. 07. 13. 03:25
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “Ilyen az Elysium” bejegyzéshez

  1. Az a gyűrű nekem még mindig egy önálló gravitációt generáló és kontrolálható ekliptikájú űrállomásra hajaz. Lévén egy bolygóalakú csak bolgyó méretben életképes, a modulos kivitel meg annyira komfortos mint a Damonék dobozvárosa. :)

  2. Tudom ezek nagyon lényegi kérdések egy filmben de a mosást,főzést,takarítást gépek csinálják?Hogy dolgozzák fel az élelmiszert, egyáltalán honnan szerzik?

  3. Egyszerű a válasz. Valójában ők szinészek, akik a forgatási szünetekben esznek, isznak.
    A robotok sem hiszem hogy igaziak…:)

  4. Hát a trailer alapján valami rendőrállam van alul, a fentiek nyílván rajta tartják az ujjukat a lenti vérkeringésen is. Gondolom lentről jön a nyersanyag, fentről meg az elnyomás. Valszeg az űrkerék meg tudja szórni a Földet ezzel-azzal ha esetleg berzenkedik a lenti lakosság. Klasszik görög polisz rendszer polgárokkal meg helótákkal, csak van robot meg fluxus kondenzátor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.