Ilyen az Unforgiven japán változata

Kijött az Unforgiven remake teljes előzetese. Egyelőre csak francia felirat van rajta, szóval nem sokat érteni, de szép képek vannak benne, és “Clint” eléggé hadviseltnek tűnik. A rendes címe amúgy Yurusarezaru mono.

10 hozzászólás a “Ilyen az Unforgiven japán változata” bejegyzéshez

 1. Kíváncsi vagyok akik múlthéten az Oldboy remake miatt szidták Hollywoodot, hogy nincs eredeti ötletük csak lopni tudnak és elrontani jó történeteket, azok most ugyan úgy fognak e lázadozni a japánok ellen?

 2. rapator:

  Ja csak annyi a különbség hogy keleten tudják hogy kell filmet csinálni Gagyivúdban meg nem. Amíg Gagyivúdban 10 éveseknek csinálnak filmeket addig kinn Keleten a nézőknek csinálják és nem a pénz a fő cél. Nem véletlen hogy Keletről évente jó ha 2-3 film kerül csak bemutatásra. ;)

 3. Ez a nem a pénz a fő cél ez baromság…. alap hogy a pénzre mennek tudod a stúdió is látja a potenciált a filmbe akkor azt megragadja hogy minél több pénzt keressen, szerinted mennyire érdeklit a stúdiót hogy kinek hogy tetszik ameddig jön a pénz?

 4. Azt hiszem, Wayne ki lesz bukva, hogy nincs benne Morgan Freeman.

 5. Az hülyeség, hogy Keleten évente csak 2-3 film, van maximum hozzád (vagy akár hazánkba) jut el ennyi egy évben. A pénz pedig ott is döntő tényező (hiszen ők sem hobbi filmesek, ebből élnek). Jó tudom, divat fikázni Hollywoodot (mondjuk az igaz, hogy ott egyre kevesebb az eredeti/új ötlet aminek egyik, oka, hogy a forgalmazók nem szeretnek kockáztatni).

  Amúgy megvan a szépsége ezeknek a keleti westerneknek (eastern?) és ez is elég hangulatosnak néz ki.

 6. “Nem a pénz a fő cél”, “Külföldi remake jobb, mert az nem Hollywoodban csinálják”

  Úristen, micsoda béna, klisé, fáradt kifogások.

  Remake az egy remake. Ugyanaz a történet más színészekkel, és nem láttam még olyat ami jobb az eredti filmnél(amerikai, vagy külföldi). Szóvál nem lesz jobb az eredetinél, csak azért mert nem Hollywood csinálja.

  Ja, azért választottak egy HÍRES amerikai filmet, mert nem a névfelismeréssel akarnak pénzt szerezni, mi?
  Hogyha, nem a pénz a fő cél, akkor miért nem egy olyat dogloznak fel, aminek volt potenciálja, de a kivtelezésben nem volt jó annyira? Egy rég elfelejett filmet, ami lehetett volna több.

 7. A Ringu amerikai jobb. A Thing remake jobb, mármint a Carpenteres ugye remake alapból:) és még van pár.

 8. Jelentkezem, én szidtam az Oldboy remake-et.

  Szerintem ezzel a filmmel is ugyanaz a probléma, ám Japánban ez nem annyira tendencia, mint az amerikaiaknál. Erre kérdezhetnétek, hogy ezt honnan tudom, én meg erre azt mondanám, hogy egyrészt látok annyi japán filmet, hogy legyen egy benyomásom a kérdésről, másrészt meg ha nem is tudnám, igazából a következő a lényeg: ha egy filmipar annyira domináns, mint a hollywoodi, akkor éljen együtt azzal a ténnyel, hogy sokkal nagyobb a felelőssége, mint bármely más ország filmgyártásának. Magyarul: persze, hogy az amcsikat gyalázom ugyanazért a bűnért, ha egyszer az átlagembernek az ő művészeti irányelvük a mérvadó. Ha szerintük csak amerikai filmek léteznek, akkor csak az amerikai filmkészítőket lehet okolni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.