Új Predator film?

A Nimród által rendezett Predators facebook oldalán az alábbi kép tűnt fel. Ez utalhat filmre, de akár videójátékra is. A térképen amúgy a Comic Con helyszín látható.

human
írta
2013. 07. 15. 21:00
megjelenés
14
hozzászolás


14 hozzászólás a “Új Predator film?” bejegyzéshez

  1. Nimródtól megnéznék még egy Predator filmet. Az AvP filmek után felüdülés volt. Mondjuk azt sajnáltam, hogy nem Trejo volt a főszereplő hanem a az a…

  2. Moziban láttam a Predator filmet és egyszerűen nem emlékszem mi lett a vége…
    Mi tis jelent ez akkor? Alzheimer vagy csak rosszul sikerült a film. Egy közepes ötlet rosszul kivitelezve.

  3. Én azt mondanám hogy, a Predator 2 és a Predators egy spin off nak könyvelhető el. De főleg az AVP filmeket nem értem, én a Predator egyen nőtem fel, majd következtek az AVP filmek, ott azt hangoztatták hogy már a majáknál is jelenvoltak miközben a Predator egyben akkor látták őket előszőr ez derűrlt ki az AVP 2-ből, szóval akkor MIVAN??? már a Predators-nál vakartam a fejem hogy most ez miről is szól hol is járunk a film vége meg úgy ért véget hogy biztos hogy kap majd egy folytatást, de már ott is eléggé előre ugrottunk az időben. Szóval én teljesen eltévedtem a Predator és Alien Univerzumban.

  4. Nem kéne már ezt erőltetni! Olyan szinten volt középszerű és unalmas a Predators, hogy utána meg kellett néznem az első kettőt, hogy jól emlékeztem-e arra, hogy ez amúgy jó (sőt, ennek fényében még a AVP első része is tetszett)… Remélem nem folytatják, nem kellene a franchise hulláját rugdosni, de ha mégis, remélem Antal Nimródot és Rodriguezt messze tartják tőle.

  5. Névtelen: Már a Predtor első részében is említette a bennszülött csaj, hogy az indián legendák szerint évszázadok óta, meg-megjelenik a predator, ha különösen hosszú és forró a nyár. A második részben már konkrétan emlegették, hogy régóta visszajárnak a földre, keresik a prédára méltó harcosokat, és mutatták a trófeákat is a régi korokból…

  6. a Predatorsnak szuper volt az alapötlete, és a film első fele

    ahogy ledobják őket a bolygóra, válogatott kemény karaktereket, és elkezdenek a csapdák közt bóklászni, aztán a végére kicsit befárad a film, valahogy én sem emlékszem a fináléra, de azért mindenképpen jó próbálkozás volt

    én is szívesen megnéznék még egy filmet tőle, csak legyen kurva vagány, sok csatával, fegyverekkel, szörnyekkel

  7. dinnyepók
    Így van. Szerintem a Predators gyengéje csak a béna fősereplő(k) volt(ak).

  8. Az AvP-nek alapvetően semmi “alapja” nincs úgymond, ha a két külön franchiset nézzük!
    Az egésznek a kiindulópontja a Predator 2-ben elrejtett kis Easter Egg volt, amikor a koponyagyűjtő Predi trófeái között volt egy Alien koponya (és egy Sapce Jockey, ami a Prometheus óta tudjuk, hogy faszság, mivel az az ormányos sz*r csak a sisakjuk).
    Ez alapján a kis belsős poén alapján valakinek jött az ötlet, hogy ebből játékot kéne csinálni. És bár az AvP játékok egész jók voltak, a filmek szörnyűek, és valami Sötét Zsarus módszerrel kompletten ki kéne őket törölni az emberiség emlékezetéből!

  9. Nekem a Predators bejött, szívesen látnék egy folytatást, vagy csak egy újabb survival game-et a ragadozók bolygóján.
    Sőt, még az első AvP is tetszett, a maga módján. Megtanultam külön filmként kezelni és nem összemosni az Alien és Predator univerzummal, és így egy fogyasztható, élvezetes kis baromság kerekedett ki belőle, de semmi több. A második részről inkább nem is mondok véleményt.

    Remélem, ez a poszter/kép egy újabb filmet sejtet, s nem játékot. Majd kiderül, én minden esetre tárt karokkal várok mindent, ami Predator.

  10. David R. Blake: Mondjuk én speciel nem csak az AvP filmeket, de a Prometheust is kitöröltetném a fejemből. Bárhogy is van, mindenestre, nálam marad alapnak az Alien és a Predator 2, és az nekem továbbra is a Space Jockey-nak a koponyája marad, az albínó-űrnácis-sisakos baromságot meg próbálom elfelejteni… :)

    Névtelen: A Predator 2 végén ha emlékszel az egyik vadász egy antik (17. v. 18. századi) pisztolyt ad át ajándékba Danny Glover-nek, tehát eszerint nem a 20. suázadban kezdtek el a Földre járni.

  11. Ez egy film lesz, a legelső Predator 3d-s tuningolt változata lesz, ezt fogják reklámozni. Hashtag keresés:)

  12. azt én se értettem, hogy miért kellett az univerzumot békés céllal beutazó, tudományos munkát folytató, kedves elefántfejű lényekből egy bugyuta 90es évek discos gengszterre emlékeztető figurát csinálni

    de bittos nagyon intelligens húzás vót

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.