12 Years a Slave-előzetes

Steve McQueen (Shame, Hunger) ezúttal egy igaz történetet dolgoz fel, aminek során egy szabad afroamerikait eladtak délre rabszolgának, ő pedig 12 éven át kitartott, csak hogy újra láthassa családját. Főbb szerepekben Chiwetel Ejiofor, Michael Fassbender, Dwight Henry, Benedict Cumberbatch, Sarah Paulson, Paul Giamatti, Brad Pitt.

HD a nagyoknak, meg ha a fentit törölnék.

Poszter.

19 hozzászólás a “12 Years a Slave-előzetes” bejegyzéshez

  1. Elég jó szereplőgárda. A trélert még nem tudtam tanulmányozni, de első olvasásra ígéretes. Csak ne drámázzák túl.

  2. Csak nekem tűnt fel, hogy az elején és a végén a trailernek az Inception(eredet) zenéje szólt?:D Amúgy várom a filmet, engem mindig is érdekeltek az ilyen, s effajta filmek. Oscar gyanús :)

  3. Oscar gyanús?? Ezt a filmet direkt arra készítették. Egy igazi, eredeti, alig használt ötletből! Valószínű az egyik kedvenc filmem lesz. Szarkazmus off.

  4. Papee: Az elején tényleg Inception: Time, de a végén a Thin red Line-ból volt.

    Ok, elhiszem, hogy McQueen szereti Hans Zimmert, de ha ebbe is benne lesz Zimmernek valamelyik művének kicsit más változata, mint a Shame-ben, akkor zavaró lesz.

    TEXT

    TEXT

    Gyanús?

  5. Mivel ez a film nem nekem készült, hanem az filmakadémia nagyöregjeinek nem vagyok hajlandó különösebben lelkesedni érte a szereplőgárda ellenére sem. egyszer azért megnézős. talán de azt se moziba

  6. Készíthetik az Oscar beszédeket az biztos, de szerintem jó lesz ez. Igen, vannak történetek amiket már sokszor hallottunk de ettől még el lehet jól mesélni.

  7. Most azért, mert brutális a szereplőgárda, máris az Oscarra készítették? Hagyjuk már…

  8. Ennél már csak akkor lenne kedvemre valóbb a cast, ha a rabszolgát Downey Jr. játssza :D remélem fasza lesz, és mindenkire jut elég idő.

  9. Mivel a filmet a Chiwetel Ejiofor által játszott Solomon Northup saját életrajza alapján készítették, aki a film “eredetiségét” kritizálja üres feljebb, az gondolja át mégegyszer. Mi lehett eredetibb az igaz történetnél?

  10. Azért Steve McQueen nem az a rendező aki kifejezetten Oscarra gyártana, sőt.. Miatta, meg szereplőgárda miatt abszolút várós.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.