24 hozzászólás a “Godzilla méretei” bejegyzéshez

 1. Lehet, hogy az egész csak egy nagy farok lesz. :D
  Csak én kezdem unni ezeket a nagyváros lerombolásokat? Transformers-Csatahajó-Superman(bocsánat, menofsztíl)-Tűzgyűrű stb… Jó oké, cool meg hűdef@sza, de legtöbbször ezekben a filmekben csak erre koncentrálnak a készítői és már kezd egy kicsit elegem lenni a rengeteg “látványos, ám egy bekatizott kezdő óvodás is összeszedettebb forgatókönyvet dob össze a csenedespihenő alatt” típusú digitalizált bélsárból.

 2. tuti nem lesz ekkora, csak a poszteren túloznak

  én nem unom a nagyváros lerombolásokat, imádom ha egy film látványos

  de tény, hogy elég gyatra történeteket tudnak kerekíteni mellé, nem igaz, hogy olyan nehéz megírni egy forgatókönyvet

 3. A méretek alapján nem csak, hogy látszik az űrből, de jó eséllyel kb. ott van a feje.

 4. Emlékszem, szeptember 11 után az amcsi filmesek közül egy csomóan kijelentették, hogy soha többé nem fognak leomló toronyházakat ábrázolni filmekben. Nem mintha az egy normális ötlet lett volna, csak úgy eszembe jutott…

 5. Akkor ezek szerint tartani fogják magukat az eredeti designhoz. Pedig ha más pozitívuma nem is volt a ’98-asnak, azt meg kell hagyni, hogy a szörny rohadt jól nézett ki :D

 6. persze, hogy érdekel! menő óriáshüllők és szuper látvány semmit nem ér valami minimális történet, vagy legalább karakterek nélkül. az előző Godzillában megvolt minden, ami egy jó filmhez kell, remélem ez is lesz olyan, legalább.

 7. Amúgy én nem értem mi volt a gond a 98as Godzillával, eltekintve egykét klisétől, korrekt forgatókönyve volt, párbeszédek helyén voltak,gyík is királyul nézett ki, na meg Jean Reno, mi kell még? Nem hinném hogy ez bármivel többet tud majd nyújtani, max méretekben mer ugye mostmá a Kajdzsúkat lekell fölözni.

 8. Lehet, hogy először távirányítású modellhelikopterekkel felmérik, mert azokat a méretük miatt nem érzékeli.

 9. Kíváncsi vagyok milyen lesz, remélem megüti az Emmerich féle verzió szintjét.
  Az ilyen típusú filmekhez hozzá tartozik, hogy leamortizálnak pár ismert nagyvárost. Abban nem lenne semmi extra ha a Mojave-sivatagban parádéznának.

 10. Énis jobban örülnék ha a film értékei az eredetihez hasonlóan jönnének át és nem a mostanában szokásos, “kínosan szar párdészeket váltják a szuper cgi techdemo jelenetek” film lenne. És nem kell jönni azzal hogy művészfilmes mélységet akarunk… Csak annyit hogy a nem szörnyes jelenetek ne lógjanak ki a filmből, hanem szépen illeszkedjenek és kerek egészet kapjunk,ne csak kötelező töltelék legyen a sztori hanem élő,szerves része a filmnek.

 11. Inkább websorozatként lenne jó:

  Godzilla bleütközik a toronyházba (öt percig omlik)
  Godzillát elgáncsolja a híd (elterül, a szökőár előle meg tíz percig menekülnek)
  Godzilla szarik (hegyomlás baszki, 10 percben)
  Godzilla eltéved a belvárosban (felmászik az összes felhőkarcolóra, de az mind leomlik alatta)
  Godzilla alszik (talán még álmodik is)

  Komolyan, a Pacific Rim agyzsongítása után/mellé kell még ez? Maradt még a filmes világban az elmúlt években le nem rombolt város?

 12. a városokat azért építík, hogy majd lerombolhassa valami. természeti erő, szörnyek, háború. vagy mégis minek építenének annyi nagy épületet?

 13. én már a régi Sim Cityben is azt szerettem, mikor tornádót, földrengést meg hasonló dolgokat küldhettem a nehezen felépített városomra

 14. Hm… jó nagy. mit ehet egy godzilla pl reggelire? Ezek a fontos kérdések a filmekben elfelejtődnek. (?) :D

 15. Ezt a japán hüllőgigazust még hányszor ültetik át az amerikai vászonra?

  Kíváncsian várom ezt a verziót is, de én még a mai napig gyermekies lelkesedéssel várom a 98-as film záróképsoraiból sejtetődő második részt – minden hibája ellenére!

 16. Elfelejtettem említeni:

  Csinálhatnának remaket a későbbi japán Godzilla filmekből, melyekben már az óriáshüllő egyéb óriás dolgokkal szkanderozik.

  Esetleg egy adaptációt az ezeken alapuló rajzfilmsorozatból is, amiben valami agyhullám birizgáló kütyü segítségével néhány gyík hőstetteket hajt végre a gigagyíkkal. Epic lenne…

  //sarcasm off

  Miközben ezt a bejegyzést írtam, rá kellett jönnöm, hogy milyen kevesen vannak tisztában a közel harminc Godzilla filmmel.

 17. Az én első Godzilla filmem a Godzilla a Mechagodzilla ellen volt. :D Na köszönöm, olyat ma nem akarok látni. :D
  Viszont egy Cloverfield-el összeereszthetnék. ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.