9 hozzászólás a “Komolyan gondolják Godzilla méretét” bejegyzéshez

  1. Mondjuk az nem lenne rossz, ha egy felszíni flottából búvárhajókat forgácsolna.
    Amint olvasgatom lentebb is a hsz-eket a másik poszthoz, sokan vagyunk akiknek bejött a ’98-as Godzilla. :) Pedig milyen trend volt lehúzni. Azonban ha belegondolunk, jó kis zúzda volt helikopterekkel, tengeralatjárókkal… :)

  2. igen-igen, nekem is bejön a régi, és először zavart is ennek az új jövevénynek a mérete, de ha a ’98-as méretét nézzük, a mai katasztrófa filmek szintjén nem zúzna eleget, pár rakétával le lehetne szedni, itt most kap az USA hadserege kihívást, az biztos :D

  3. Ja, én is bírtam a ’98ast. :)

    Amúgy annak is a plakátain el voltak túlozva a méretek (azt hiszem a lábához képest eltörpülő hummer), aztán a filmben kisebb volt.

  4. remélem ” reálisra ” veszik a filmet, és láthatjuk, amint Godzilla hatalmas székleteket hagy az utcákon

  5. Bane: Mitöbb, volt fenn a neten egy részlet a filmből (azóta ezt törölték) ahol Godzilla hátat fordítván a helikoptereknek oldalra húzta farkincáját és kitárult a nézők elött zilla orbitálisan nagy segge luka, majd -nyilván rákészült- néhány pillanat múlva hatalmas kaka darabokkal terítette be a hadsereg gépeit.

    Sajnos ezen videó ki lesz vágva a mozifilmből, az üzenet miatt amit sugall -ez a jelenet ugyanis egyfajta háborúellenesség képi metafórája, egyfajta roppant primitív mozivászonra átültetett USA Army fikázás, melyben a rendező minden sallangot félredobva egyszerűen, finoman s szépen fogalmazva lesz*rja a hadsereget.

    Továbbá olyan hírek is felröppentek, hogy Godzilla végül békét köt az emberekkel és egy réten fog üldögélni, néha virágot is fog szedni. Ez utóbbi pedig ugye a béke roppantmód finom, már-már költői ábrázolása. A tény, hogy egy ilyen hatalmas és ránk roppant veszélyes, tejlhatalommal bíró lény képes felülemelkedni sérelmein, megbékélni a világgal és az ő szemszögéből hangyáknak tűnő embereket szeretni, szinte pofon vágja a nézőt és őt is embertársainak szeretetére, világunk apróbb lényeinek megbecsülésére sarkallja.

    Eme ötletet azonban Csukás István plágium gyanúsnak ítélte, állítólag Twitteren rá is írt az új Godzilla film rendezőjére: ‘Maguk idióták, ez a Süsüből van’ melynek hatására a rendező kissé itt-ott megváltoztatta a forgatókönyvet. Így tehát sem ürülék, sem pedig a világgal megbékélő, óriási (haha) személyiségváltozáson áteső lény sem fog az új filmben jelen lenni.

    Remélem ezzel kielégítettem mélységes ürülék utáni vágyatokat.

  6. Én azon megfejtésre jutottam szűk és sötét agytekervényeim útvesztőjén át, hogy előreláthatólag, már-már Einstein relativitás elméletének teljes sutba dobásával körmönfontan állíthatom, hogy nem tudom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.