23 hozzászólás a “Az új Star Wars forgatókönyve” bejegyzéshez

 1. hát…így elsőre annyit, hogy nem elég mélyek a karakterek, az látszik, hogy megint az akcióra akarnak gyúrni. meg az a hülye lensflare, mindenhol, eh.

 2. Malachi

  Fogadjunk, hogy ez már mind a három rész, a legfelső meg minden bizonnyal a hetedik lehet. Amint látszik, már betoldottak hozzá, vagy átírták a végét… Nem jól kezdődik ez. :D

 3. Komolyra fordítva: nagyon bele kell húzniuk, ha ezt 2015-ben be akarják mutatni.

  Már forogniuk kellene a kameráknak.

 4. a kamerás részeket felveszik egy hónap alatt, a többi úgyis ILM vagy WETA lesz. :(((

 5. Már régebben is mondtam, majd J. J. Abrams kézben tartja a dolgokat. Kis kora óta Star Wars rajongó, szóval ha Star Trek-ből ilyen filmeket ki tudott hozni, akkor ezekkel nagyobbat művelhet. No para gyerekek! :D Abrams csak úgy szeret dolgozni, ha tényleg szinte mindent ő irányít: a castingon keresztül a vágásig, eddigi összes filmjében mindenben ott volt, ami kulcsfontosságú része egy film elkészítésében. Nézzétek csak meg ami Star Stek extra dvd-jén van (hogy készült), ott tényleg jól bemutatja Abrams hogy kezeli egy filmjét. Még egyszer mondom, nem kell félni tőle. :)

 6. Persze, de úgy értem, hogy már konkrétan gyártaniuk kellene a filmet, hiába CG az egész. Kötve hinném, hogy mondjuk az Avatarnál kisebb látványt akarnának, az sem két hónap volt.

 7. mondjuk csúnya lenne, ha a castingot és a vágást nem a rendező irányítaná.

 8. már az első képből látszik, hogy ez lesz az év filmje, pedig nem is nolan rendezi!!! :DDD

 9. Malachi hidd el vannak olyan rendezők, akik nem foglalkoznak ezekkel vagy nincs rábízva. :)

 10. Gyerekek. Ábrahám bácsinak semmit se szabad elhinni az utlosó pillanatig. Nagy trük kamu mester az öreg.Szóval nyugi .:)

 11. mondjuk csúnya lenne, ha a castingot és a vágást nem a rendező irányítaná.

  Vágásra annak szoktak Oscart adni, aki a legjobban nyomkodta a vagoprogram billentyüit a rendezö utasitasara…

 12. Ha 2016-ban akarnák vászonra küldeni, akkor is azt mondanám, hogy túl gyors ez így. Félek, hogy a Disney azt hiszi, hogy ha telebombázzák cgi -vel, annyi elég a népnek. Én legalább arra törekednék, hogy Oscart kapjon a film, mint a régiek.

 13. m minnifield says:
  2013. July 19 at 15:53
  már az első képből látszik, hogy ez lesz az év filmje, pedig nem is nolan rendezi!!! :DDD

  Szerintem Nolan eddigi munkái alapján valszeg odaveri majd az Interstellar -al

 14. Véleményem szerint nem az lesz a nehéz megcsinálni, hogy jó film legyen, mert szerintem az lesz (és nem csak látvány, cgi pumpa, akciófilm lesz, ez SW, szóval LESZ bőven story), hanem hogy meglegyen az a Star Wars hangulat, az a stílus, ami kultikussá tette az egészet, szóval hajrá!

 15. Igen, talán leginkább a hangulat veszett el útközben.
  A régi 3 rész, amolyan űr-western film volt, csodás atmoszférával, nem kell ragoznom senkinek.
  Az újak e téren hát nem jöttek át. Talán a 2. rész végétől, a geonosisi csatától, meg a 3. részben azért már pislákolt valami a Birodalom visszavág fényéből. De ugye ma főleg látvány kell.
  Az új reményben anno talán ha 3x villant meg a lézerkard, mégis filmtörténeti mérföldkő lett. (oké volt 1 “kis” űrcsata is)
  de ma sajnos ez kevés sokaknak :S

 16. Tré:

  ó, csak a Rick McCallumtól mentsen meg minket az isten
  minden ami rossz volt az előzmény trilógiában, azt az ő nyilatkozataihoz kötöm, olyan blődségeket (mint pl. amit idéztél) tudott mondani, hogy ihaj

  tényleg ez kell?! hogy fel se tudd fogni, hogy mit látsz, ahelyett, hogy egy elnyújtott, zeneileg tökéletesen aláfestett iker naplementét nézne a frissen bemutatott főszereplő, ahogy elvágyódik a kietlen, unalmas életéből …

  ááá, elég!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.