Brutál hosszú Kick-Ass 2-előzetes

4 perc, 18+, baromi spoileres és sokat mutogató Kick-Ass 2-előzetes érkezett szintén a Comic Conról, mert az ottani geekek tojnak a filmélmény elrontására. Legalábbis pár cool jelenetet ebből is jó lett volna meghagyni a mozira. Amúgy továbbra is Jim Carrey szárnyai alatt gyülekeznek az álarcos jótevők.

human
írta
2013. 07. 20. 03:41
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “Brutál hosszú Kick-Ass 2-előzetes” bejegyzéshez

 1. Akik ott voltak, azok ezt már olvasták képregényben – nekik semmilyen spoiler nem volt benne :) (talán egy 3 másodperces villanáson kívül)

 2. csabo
  Látom Te is olvasol Velvetet vagy egyéb magyar bulvárt. :D
  Kiszállt persze, egy leforgatott filmből, hogyne. Csak egyes szegény magyar cikkíróknak fogalmuk sincs az angol nyelvről. Vagy a filmekről. Vagy egyikről se. Nem a filmből szállt ki, annyit írt twitteren, hogy népszerűsíteni nem fogja a filmet. Ami azért nem ugyanaz. :)
  Még mindig jó filmnek tűnik amúgy, meg Chloe Moretz, szóval nézős.

 3. csabo: hol olvastad ezt a baromságot? Ahogy Andree írja, a kész film után lettek aggályai, így a reklámhadjáratban (interjúk, új promóképek esetleg) nem vett részt.

 4. human: Velvet hozta le így a cikket pár hete: Jim Carrey kiszáll a Kick-Ass 2ből, és a cikkben is az volt, hogy nem fog szerepelni a filmben. Gondolom ott.

 5. na akkor tisztázom : aki a velveten olvasta a cikket, és el is hiszi, annak nem lesz a filmben Jim Carrey, a többieknek meg igen

 6. Nem emlékszek már rá, hol olvastam, de vhonnan ez rémlett, annyira nem követtem mi van a filmel, csak gondoltam megkérdezem.

 7. Valami iskolai lövöldözés, vagy mi a franc után lettek olyan gondolatai az IQ fighter Carrey-nek, hogy nem kellett volna szerepelnie ebben a filmben, mert túl erőszakos, stb. De ez ugye már azután történt, hogy elkészült a film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.