Hendrix

Legalábbis így néz ki André Benjamin az All Is By My Side című Hendrix életét feldolgozó filmben. Poén, rosszhír, de továbbra is az a tényállás, hogy zenét nem használnak majd a híres zenésztől. Így nem lesz tipikus biopic, meglátjuk hogy sül el.

7 hozzászólás a “Hendrix” bejegyzéshez

  1. Ha nem lesz zene, talán még jól is elsülhet a dolog, megfelelő vágásokkal, átvezetésekkel tényleg hátteret kaphatunk Hendrixről, nem csak a szinpadot.

  2. Igy azért gáz. Nem volt rá kes? Szerintem hendrix nevét felhasználva csinálnak majd egy ezerszer látott drámát. De ne legyen igazam!!

  3. Nem hasznalnak zenet Hendrixtol egy Hendrixrol szolo filmben??? Pfff hat ez csak valami hulye vicc lehet! Nem kicsit lettem szkeptikus a filmel kapcsolatban…

  4. Meg lehet ezt oldani tök jól is. Van egy Van Halenről szóló doku (The Early Years), az olyan pörgősre van vágva (relatíve, mert csak pofáznak benne), hogy a háromnegyedénél vettem észre, hogy egyetlen konkrét Van Halen szám nem hangzott el.

  5. Évről évre reménykedem hogy végre kijön egy-egy normálisabb zenés életrajzifilm de az utóbbi évek sajna nem ezt bizonyitják :(
    Hendrix filmet Hendrix gitárjátéka és zenéje nélkül csinálni olyan lehet mint Ali filmet box nélkül.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.