Részlet a Gravityből

Elvileg gyönyörű, elvileg mindenkit meggyőz. Engem már nem kell, de hátha téged. Alfonso Cuarón (Children of Men) új filmje.

human
írta
2013. 07. 24. 12:18
megjelenés
25
hozzászolás


25 hozzászólás a “Részlet a Gravityből” bejegyzéshez

 1. tényleg jól néz ki!

  nekem amúgy kicsit kezd elegem lenni azokból a filmekből, melyek nagyon drámaiak attól hogy végig lehet tudni hogy mindenki meg fogja szopni, és tényleg.
  ellenben a régi jó hagyományos filmélménnyel, melyben azon tanakodtál, hogy basszus ebből a csávából hogy fognak kijönni a szereplők, és aztán valami okos fordulattal tényleg kijönnek belőle. (sokszor: gagyi fordulattal, csalódást okozva.)

  szóval igazából szeretnék azon izgulni ezen a filmen, hogy basszus, ezt hogy oldják meg? és szurkolni a mindenféle okos ötletnek amit éppen kitalálnak, hogy 1 az ezerhez sikerüljön éppen nekik. ahelyett, hogy azt nézem két órán keresztül hogy meghalnak.

 2. Azigen.
  Hihetelen menniyre elkapott ez a részlet. Remélem fuldoklunk majd az egyedülléttöl, a lehetö legnagyobb térben feszengünk majd a ruhaban valo bezartsagtol, nyujtjuk a karunkat, hogy kapjunk némi stabilitast – amit követ majd egy ‘b@sszameg’, mert nem sikerült.

 3. Ez valami eszméletlen, láttam az előzetesét itt a filmbuzin és nagyon tetszett. Aztán pedig láttam IMAX-ban (Pacific Rim előtt:), egyszerűen kiájultam, elakadt a lélegzetem, nedves lett a tenyerem, 2x gyorsabban vert a szivem. Idáig látottak alapján(nem birtam ki, h ne nézzek bele de nem néztem végig), ezt tökéletesen az én izlés világomnak csinálták.

 4. Ha valóban valóságosan akarják átadni a sztorit, akkor itt egyedül a centersugárzó fog szólni a moziban. :D Bár meglehet, hogy az audiómegszállottak a csend mélységén fognak majd gyönyörködni. :D

 5. Malachi: vagy inkább pont annyi hang van, amennyit a szilárd tárgyak közvetlen érintkezése átvisz, többnyire halk, tompa puffanások (pl. 37-41 másodperc között ahogy Clooney megfogja a platformot).

 6. Ritkán fordul elő, hogy tátva maradt a szám. EZ a látvány baszki, nem a robotok egymást pofozása!

  2001: Űrodüsszeia kevesebb filozofálással és több akcióval?

 7. Hát nem tudom, ez a hangos zene, meg ez hosszú, gyors, körbeforgós kamera csak ellenszenvesen akarja közölni velem, hogy “Izgulj már, izgulj már”. Jobban tetszenne, ha helyben maradna a kamera, és semmi vagy csak halk zene lenne meg a persze a hangok, és nem attól ájúlnánk el, hogy a úristen, nézd, hogy repűlnek a darabkák szétfele. wow

  Tetszett a Children of men, meg Azkabani fogoly is, ha már ott tartunk, szóval adok ennek egy esélyt.

 8. de MIÉRT sandra bullock??? még nyögdécselni sem tud normálisan az űrben.

 9. pilldreamer

  “még nyögdécselni sem tud normálisan az űrben”

  Hogy a metélt lófarokba kell nyögdécselni az űrben?

 10. Nekem is van egy kis gond a szereplőgárdával, nekem hatásosabb és hihetőbb lenne, ha nem egy Clooney, Bullock (?!?!) páros van fent az űrben…De azért jónak tűnik.

 11. Sandra Bullock szerintem sem jó választás. (Tudom, hogy minek mondani előre ítéletet, de én már régóta nem kedvelem). Viszont a film, a téma és a rendező neve (előző kiváló munkái) miatt iszonyatosan várom.

 12. Ez akkor lenne igazán mestermű, ha Cuaron egyáltalán nem használna vágást. :D

  Belőle még ki is nézem.

 13. fearitself: a gyors körbeforgó kamera és egyebek valószínűleg azt az érzetet akarják kelteni, mint ha te is ott lennél, kvázi mint ha te is egy űrhajós lennél ott szkafanderben a történések között a súlytalanság állapotában, hogy öntudatlanul is belekarolj a moziszék karfájába. De nyilván ez nem mindenkinek jön át.

  Ki tudja, lehet egyszer az életben még izgulni fogok Sandra Bullockért, pedig rohadtul utálom. Isten bocsássa meg.

 14. Egyértelműen nagyon várós a film, végre értelmét látom is a 3D használatának.
  Viszont Bullock miatt nekem is vannak fenntartásaim. Pedig én szeretem. Vígjátékokban. Meg lightosabb drámákban (pl.Mint a hurrikán). De engem már a The Blind Side-ban sem győzőtt meg. Mármint jó, eljátszotta,amit kellett, de azért nem volt kiemelkedő (főleg nem oscart érő, de ez már egy más dolog).
  Persze az esélyt meg kell adni, lehet, hogy jól fog állni neki ez a szerep és jól megoldja…

  Mondjuk az is igaz, hogy szívesebben nézném Clooney magánszámát az űrben, őt azért sokkal meggyőzőbbnek gondolom.

 15. Ez így látványos, de valószínűleg ezzel el is lőtték a vizuális puskaport. Átlag mozilátogató lehet becsapva fogja magát érezni…

  A történet viszont érdekel. Lehet ebből nagy bukta és nagy siker is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.