The Butterfly Effect REBOOT

Mára bezárjuk az internetet, túl sok producer szökött meg az őrültek házából.

Az eredeti 2000 után, az álomgyárban készült, és a főszereplő többször visszautazott az időben, hogy változtasson az életén, de “pillangó effekt” módon egy apróság drasztikus változásokat hozott mindig. Na ebből akarnak most feldolgozást, vicces, de a régi egyik írója és rendezője, Eric Bress dolgozik a projekten.

31 hozzászólás a “The Butterfly Effect REBOOT” bejegyzéshez

 1. Amióta láttam, azóta mondom kedvenc filmemnek. A “folytatásokat” persze kihagytam és úgy érzem a reboot is erre a sorsra jut. Érdekesség, hogy Logan Lermant nagyon felkapták mostanában, egész nagy tinisztár lett, de vajon a rajongói látták-e ebben a filmben? Már akkor megjegyeztem magamnak, hogy nagyot alakít .. szegény azóta milyen gagyi filmeket kapott…

 2. Van Gagyivúdnak postafiókja? Kéne már nekik ha nincs. Nagyon küldenék nekik pár ötlet mert ahogy elnézem nem igen maradt már náluk semmi saját. ^^’

 3. Április elseje már régen volt, ez meg óriási wtf. Azt még “megértem”, ha ’50es ’60as klasszikusokat akarnak modernhálivúdizálni, de ilyen filmeket minek? Meg hogy? Miért? Úgyis az eredetit fogják szeretni az emberek, kit érdekel egy reboot… Nevetséges

 4. Csatlkozom az előttem szólókhoz. Jó hogy nem a Memento-t akarják remakelni…

 5. Nem baj… legközelebb majd remakelik a Casablanca-t – és egy afgán kocsmára ültetik át, meg a Vissza a jövőbe-t, ahol Marty emos lesz. Nincs határ…

 6. kameraman
  remélem akkor Matry szerepét egy Disney channel-ös tinisztár kapja meg, Doki meg L. Fishburne lesz!

 7. nananana…. Ez az a film amit bármikor megtudok úgy nézni hogy hatásos legyen, nem unom meg sose hiába néztem meg már 100x. Erre meg csinálnak egy rebootot, amire majd azt fogja a mondani a nép hogy “ja jó vót eccernézős”. Ne bántsuk ezeket a gyöngyszemeket már no.

 8. Mint egy falat kenyér.
  Ölbe tett kézzel várom a Donnie Darko remaket.

 9. Akkor van vége a világnak, ha jön a végtelewnített Twilight reboot. És legyen még butább, mint az előző, mert ez a tendencia. Végül beköszönt a Hülyék paradicsoma a Földön. x,D

 10. MIÉRT??????????? Minek megbojgatni? Pláne ilyen korán? Csak az első részt láttam, de az ott volt.

 11. Puffin – azért Fishburne csak nem csúszna le ennyire :D

  De hát mit várunk. Talán tegnap, vagy tegnap előtt olvastam, hogy Ryan – kemény tekintetem van – Gosling és Zac Efron pletykaszinten mozognak a Star Wars új részének főbb szerepeire. Gondolom ilyen full véres musical lesz a dolog. Nagyon ledobta az agyam a gépszíjat amikor ezt a hírt olvastam. Efron, mint Han Solo fia, Gosling meg Luke fia.. pletyka meg minden.. de akkor is.

 12. Az első egy óriási kihagyott ziccer volt, viszont Hollywood azóta sokkal lejjebb van, így nem hinném, hogy sok jó sülne ki belőle.

 13. SPOILER

  Oh come on. Az elsőt kb. 14 évesen láttam, ha jól emlékszem happy end volt, ami már akkor sem tetszett a konklúzió miatt. A többibe bele sem kívánok nézni.

 14. Hat ha az “Elfujta a szel”-t remakeltek, amit ugye szerintem meg a rendezöje se nezett meg, akkor onnantol kezdve nincs megallas.

  Ezeknek semmi sem szent.
  Csak ugy lehet harcolni ellene, hogy nem emsz el ra a moziba, de meg csak le se töltöd.

 15. Rendezőit láttam sötét befejezéssel és nagyon ütött!!
  De miért nem tavalyi filmet bootolnak újra?..vagy olyat,ami épp elhagyta a mozit és jönne éppen ki lakosságin..Istenverte baromállat banda..Minek ennek reboot,mikor bármikor lehet “folytatása”,ahogy eddig is?

 16. Volt az irónak egy jó története, amit azóta sem sikerült felülmúlnia. Most néhány év elteltével megint próbál pénzt csinálni belőle. Mi ezen annyira érthetetlen. Aki nem látta az eredetit, annak mindegy. Lehet az új még tetszeni is fog neki. Akit viszont nem érdekel, az ne nézze meg és kész. Ti pénzetekből készül, hogy igy felháborodtok? Nekem kedvencem az eredeti, de kiváncsi vagyok, hogy ugyanaz a rendező mit tud még hozzáadni a témához.

 17. SPOILER

  Szerintem az első rész állatira túl van értékelve. Sokan azt látják benne, hogy milyen mély, meg stb, én viszont csak azt a tipikus időutazós/időugrós/jövőbelátos klisét, hogy a főszereplő azért volt képtelen kihasználni a lehetőséget, mert sorra csinálta a hülyeségeket. Felnőtt fejjel lehetősége lett volna olyan átgondolt döntésekre, amikre gyerekként nem volt képes, ehhez képest sorra csinálta a megfontolatlan hülyeségeket, aminek az lett a vége, hogy csak egyféleképp tudta megmenteni a szeretett csajt.

 18. peet: a rendezői változattal mindenképp jobban jársz.

  human: 3? akkor én is le vok maradva, mert csak 2őt láttam.

 19. ez egy nagy meta butterfly effect, visszamennek es belenyulnak =)

  ha a regit osszevagnak az ujjal az nagyon jo lenne!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.