Több Black Widow az Avengers 2-ben

Whedon azt nyilatkozta, hogy a filmjében nagyobb figyelmet kapnak majd azok, akiknek nincs saját mozijuk, mint például Scarlett Johansson karaktere. Benne még az is izgatja (a nyilvánvalón kívül), hogy ő nem igazi hős, csak egy kém, így még inkább kilóg a többiek közül.

Amiről még nem írtam: Whedon szinte meglepődött, hogy a népek meglepődtek a második rész főellenségén, Ultronon. Annyira jelentős gonosz az Avengers univerzumban, hogy adta magát. A viszonylag friss képregényekben Hank Pymnek van köze a robot megalkotásához, de a filmben nem így lesz. Sötétebb hangvételű lesz a mozi, mint az előző volt, mert egy csapat összetartása mást jelent, mint az összehozásuk.

39 hozzászólás a “Több Black Widow az Avengers 2-ben” bejegyzéshez

 1. Viszonylag még a ’60-as évek végén volt köze, de a filmben nem így lesz, mert elbarmolják.

 2. Hát pl. engem. Mondtam is barátnőmnek (akinek egyébként szintén teccik Scarlett), hogy nem értem, hogy ilyen elbaszott arcszerkezettel és csúnya szájjal hogy lehet valaki ennyi ember fantáuzájának középpontja. De ezek szerint egyedül leszek ezzel a véleményemmel.

 3. Bazsi+Macckó: +1, en is ertetlenul allok a dolog elott. nagy segg, nagy mell, rovid labak es az egesz csaj tok ugy nez ki, hogy latszik rajta, hogy az elso gyerek utan 30kg-al nehezebb lesz kb elete vegeig, a feje kerek es neger szaja van.
  olcsobb poreszba inkabb valo, mint mozifilmekbe.

 4. Ő… Vissza a témához!
  Ultron történetében bőven van potenciál, hogy a filmben méltó ellenfél legyen, főleg ha behozzák azokat a (negatív) karaktereket akiket a történet szerint maga mellé toboroz.
  Loki is kevésnek tűnt eleinte aztán hozott magával egy sereget. Ebből is kihozzák a legtöbbet.
  Ja… és Scarlett valóban más, pont ezért magaslik ki az átlag cicababák köréből.

 5. Hát Scarlett úgy néz ki mint aki egész nap a TV előtt ül és csipszet zabál, mint sem egy harcedzett nő. Értetlen miért erőltetik a karaktert, a kis pisztolyaival együtt.

 6. Nem vagyok egy akkroa képregényes, csak felületesen ismerem őket, dde hogy Ultron alol kivegyék Pymet , ez egy kicsit fájt! Főleg, hogy Pym nagyon jó figura, főleg ha összerakják Janettel, naná hogy összeraknám…szal meh
  Scarlet, meg van akinek bejön van akinek nem, én nem rugdosnám le magamról! :D

 7. Macckó: végre valaki ki meri mondani! Most csatlakozok én is, Scarlett feje ocsmány, szerintem marha ronda, és értetlenül állok az áhitat előtt.

 8. Úgy láttam mintha Scarlet emlői visszafejlődtek volna az egy két évvel korábbi önmagához képest. Wat?

 9. Eddig is nagy figyelem volt Scarleten meg Hawkeye-on, szerintem ennyi elég is belőlük. Inkább Stark, azok a jelenetek voltak az igazán feldobások, főleg amikor nekiment a többieknek szócsatában.
  Ultron jöhet, de nem értem, ha már Pymet is előszedik, akkor miért ne??? Annyira fontos, hogy RDJ csináljon mindent a filmekben?

 10. todie: mi az, hogy néger szája van? Soha nem hallottam ilyet, hogy valakinél a telt ajkak negatívumot jelentenének. De mindegy, ízlések ugye…
  ON:
  Véleményem szerint Ultront azért vették ki Pym alól, mert ugye az Ant-man sikere még korántsem borítékolható. Ellenben ott van az a karakter és színész(Igen IronDowneyMan), akivel tulajdonképpen hatalmas gyújtást kapott a Marvel pénzcsinálógépezet, és azóta is olajozottan működik. Ugye minden ember, aki beül a Marvel filmekre imádja nézni RDJ-t, ahogyan Tony Starkot ábrázolja. Ne felejtsük el, hogy a Marvel film univerzum egy másik univerzumot ábrázol, mint a képregény, ezért szabadon belenyúlhatnak dolgokba. Azért említem Ironmant, mert szerintem Tony Stark fogja megalkotni Ultront a filmben, ami a Disney-Marvel szemszögéből tökéletesen érthető húzás lenne, hiszen nem fog elunalmasodni a karakter, ő lesz a felelős mindenért, és ő neki kell majd a legvégén helyretenni a dolgokat. Ebben ott lesz a saját kis drámája és bűntudata, meg minden ami kell egy újabb sikeres Avengers filmhez. Ultron maga meg nekem azért is lesz jó villain(remélem), mert szeretném, ha kicsit boncolgatnák az A.I. témakört, ami egy emberiséget alapból foglalkoztató kérdés. Persze nem muszáj, hiszen Avengers filmről beszélünk, de valami minimális lehetne azért :) Lehet, hogy Jarvis lesz Ultron :P

 11. Tribbel értek egyet, nem kellene nagyobb figyelem özvegynek sem Hawkeyenak. Stark és a többiek a lényeg, nem a két “mellékhős” drámája.

 12. Mellkissebbítése után drasztikusan csökkent az érdeklődésem a karakter felé

 13. Kell a fenének Stark drámája, a Vasember 3-ban bőven elég volt, még sok is. Szerintem. De lehet, most jobbat hoznak ki belőle, végül is ott a többi karakter. (mindezt úgy, hogy Vasaló a kedvencem)

  Bírom SJ-t, de engem meg pont Legolas érdekelne jobban. Nnem előzményfilm szinten, csak kicsit elnézegetném még a nyilazgatásait…

 14. nekem ő volt a legunalmasabb az Avengersben is, szentem nem kéne erőltetni

  persze csinos meg minden, ahogy harisnyában ugrál :)

 15. Azért nem lesz benne Pym, mert Ultron megölte és az idő drágakövével visszautaztatják az időben :D (Kang esetleg?) Valószínűleg Lokinál volt a kék (elme) drágaköve, ezért Ultront “működtethetné” a piros (erő) gyémántja, amit Thanost is érdekelné :D

 16. Hagyjuk már ezt a másik univerzum baromságot. Ez csak a pénzről szól. Nem kell ahhoz sikeresnek lenni az Ant-Mannak hogy legyen az adott univerzumban Tony Starkon kívül is egy valamire való tudós. Eddig is elbagatelizálták az egész földet amikor Tony egymaga egy nap alatt találta ki amin évekig dolgozott egy csomó szintén jelentős tudós. Ugyan kérlek, ennyire nem kéne nyomatni és nem kéne belepiszkálni. Ha nem szedik elő a hösőket akkor is bármikór elő lehet kaparni egy labilis elmeállapotú tudost aki pl a Stark müveknek dolgozik zseniális és megalkot egy kattant MI-t ja igen és véletlen Hank Pymnek hívják.
  Nem is értem ez csak nekem hangzik jobban mint, hogy újra az isten szintre emeljék Tony Starkot(direkt nem Robert Downey-t írok), mert miért is lenne bárki más a földön maradandót alkotni.

 17. Hát én ezt a szerepet vmi sokkal szlávosabb színésznőnek adtam volna, azért abból is akad pár a filmiparban…

 18. Inkább pont az kellene, hogy Ant-man megkapja a maga filmjét, s utána a kis filmben mutatják, vagy sőt, már a filmjéban a laborjában lenne utalás (tervrajz, váz szerkezet), hogy már dolgozik az Ultronon. Ennyi! Ezért lenne fontos. S ha esetleg mégse lenne akkora filmje, vagyis nem hoz annyi pénz, azért lehet ez az Ultronos dolog dobna a karakterén. Itt az a kérdés, hogy minél jobban ki tudják-e dolgozni a karakterét! Nem egyszerű eset!

 19. Vagy akár az is lehet, hogy a Bosszúállók filmben egy “kezdetleges Ultron-t” tesznek be, s azért remélhetőleg a film végén Pym mégis feltűnik, hogy ez majd rávezető legyen a későbbi önálló filmjére! A képregényben is úgy van, hogy balul sül el a robot elkészítése, de egy tudósnak lételeme a hiba kijavítása! Mondjuk, akkor egy kezdetleges robotot raknék a saját filmjébe, majd a Bosszúállókba egy elég erőset! S muszáj mellé, vagyis Pym mellé olyan szereplőt, szereplőket is berakni, akik még vinnék a filmet, s a Bosszúállókban is szerephez jutnának!

 20. Szerintem pont emiatt tetszik az embereknek Scarlett, mert van popó, mell, kerekded arc, csípő és nem úgy néz ki mint akivel kedvem lenne a tüzet piszkálni. Kicsit a ’30-as évek díváit idézi. Arról meg nem is beszélve, hogy egy harcos lány igen, pont így néz ki, hisz bármilyen is a neme, húsból dolgozik. Sőt, hozzájuk képes Scarlett még vézna is. Az meg mi az az ember aki ilyet benyög, látszik rajta, hogy első gyerek után felszed 30kg-t?:D Úristen, szerintem ez k#rva beteg duma volt!XD

  Na de abban egyet kell értsek, hogy csak óvatosan erőltessék ezeket a mellék karaktereket. Meg már megint ez ‘DAAAARKosabb lesz!’ duma, ezek manapság már sose sülnek el jól. Talán az utolsó film aminek ez jól állt a Dark Knight volt.

 21. Valaki összefoglalná nekem, képregényben nem jártas földi halandónak,hogy kicsoda micsoda az az Ultron? Honnan jött? Miért jött? Mit tud? Mit akar? Köszönöm!

 22. És mi lesz Thanos-szal? Vagy őt majd egy későbbi filmben rángatják elő újra?

 23. Egy isten, egy állat meg egy emberrobot.
  Ezen három szereplő mellett a többi három (két átlag ember+a szuperkatona) eltörpül és jelentéktelen+gyakran nevetségesek, nem is kellenének oda, nem hogy meg több figyelmet kapjanak.

  Whedon meg ne csodálkozzon hogy furcsállják az emberek Ultront, ha ő maga dobta be malacfejű Thanost a filmje végén.

 24. Szerintem sem kellene több figyelem neki, ö csak ember és ez itt nem arról szól. Amúgy nekem nagyon is bejön a kisasszony, annyira, h még háttérképem is volt még régen:)

 25. Még ha nem is akarják jobban kibontani a karaktert, a sztori hűség miatt annyi belefért volna, hogy egy jelenet erejéig mutatják Pym-et, vagy akár csak elhangzik a neve, ilyesmi.
  Aztán felőlem kenhetik az egészet RDJ-ra.

 26. Prothean: Ultron a képregényekben egy mesterséges intelligencia, akit Henry Pym (azaz az első Ant-Man) alkotott meg. A célja az volt, hogy egy önmagát folyamatosan javító és tökéletesítőlény jöjjön létre, aki segítene az emberiségnek. A probléma az, hogy Ultron a fejlődése közben úgy döntött, hogy a tökéletesség elérése akkor lehetséges, ha kiiktatja az embereket a képből… és ezután az Avengers egyik fő ellenségévé vált. Azt említettem már, hogy a teste adamantiumból van és ezért kissé nehéz bánni vele? :)

 27. Arról nem is beszélve hogy csomószór győzik le azért mert nem, bànthatja Hanket és Jant. Nagy potenciál van az egész sztoriban, amit csak úgy eldobnak.

 28. Jaj de jó, még több? Nem kaptunk belőle már eleget az első filmben amúgy meg?

  Ja, ha Johansson még képes is lenne játszanni, akkor még mindig ott lenne Whedon unalmas, gyenge, klisés írása, szóval minek eröltetni a karaktert?

 29. Hát lehet szeretni, nem szeretni, azért senki sem rugdosná ki az ágyából. Fact.

 30. Black Widow nem igazi hős? Mit szívott ez? Ő is kapott super soldier szérumot (Bár ez a filmből nem jött le.)

  Ultronról meg azt írták, hogy sanszos a feltűnése a Cap 2-ben is, vagy legalábbis a megalkotásához köze lehet. Hydrás Ultron?

 31. csigusz “Még ha nem is akarják jobban kibontani a karaktert, a sztori hűség miatt annyi belefért volna, hogy egy jelenet erejéig mutatják Pym-et, vagy akár csak elhangzik a neve, ilyesmi.
  Aztán felőlem kenhetik az egészet RDJ-ra.”

  Szóval te már láttad a filmet ezért vagy ilyen okos hogy mit kellett volna csinálni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.