Hivatalosan is John Williams + pletyka Gosling és Efron

Avagy a mester, talán még mostanában is, rendezi az új Star Wars zenéjét.

Az új lol pletykák szerint pedig Ryan Gosling alakítaná Luke Skywalker fiát az EP7-ban (ezt azóta Gosling “emberei” cáfolták), plusz még Zac Efronnak is jutna valami szerep, talán Han Solo leszármazottja.

Igazából mostanában már nem figyeltem a pletykákat, mert aug 9 környékén lesz Disney Expo vagy mi a fene, akkor már csak bejelentenek valamit a pár hete kiszivárgott casting call alapján mostanra megtalálhatták a szereplőiket.

43 hozzászólás a “Hivatalosan is John Williams + pletyka Gosling és Efron” bejegyzéshez

  1. Ez eddig rendben is van, de ott a nem hivatalos oldalon Zac Efron mint han solo és Ryan Gosling ami luke fia khm… Csúnya nyálparádéba fulladhat a film, erős dalbetétekkel, amolyan Disney-sen :D

  2. Akinek nincs ideje: blablablablablablabla én csinálom a zenét blabalbalblablabla jó pénzt kapok most hogy dicsérjem a projekt vezetőit, blablablablablabla.

    Amúgy egy unorthodox húzásnak jobban örültem volna, mint pld. egy Hans Zimmer.

  3. szpojleres mókus:
    Sok helyen indokolt lehet egy olyan húzás amit írsz, valahogy a StarWars esetén ez nem feltétlen jó ötlet. Így is sokan lesznek, akik azt mondják majd “Ez az SW nem az az SW..” Szóval legalább maradjon meg nekünk ez a nagyszerű zeneszerző :)

  4. Hozzáteszem már a 2000-es évek SW-je is egészen más volt, de ettől függetlenül azért ott is úgy érzem sokszor a zene mentett meg nem egy jelenetet.

  5. Ja és még annyit, hogy remélem ha megélem a 81-et, akkor én is ilyen tiszta fejjel tudok majd gondolkozni. Mert azért nem gyenge, hogy egy ’32-es születésű ember még mostanság is simán letesz olyat az asztalra, ami után leesik az ember álla. Teszem azt a TinTin zenéje.

  6. Semmi bajom evel az Efron gyerekkel, eddig olyan szerepekben mozgatták ahová illik. Ha ezt meglépik akkor nyugodtan lehet a zeneszerző és előadó Justin Bieber is…. Ryan Gosling Viszont sötét ló lehet.

  7. Na most akkor a könyv szerint csinálják vagy nem? Nekem fura, hogy rögtön kb. 30 évet ugornak az előző részhez, igaz a 3-dik 4-dik rész között is ennyi telik el, de kíváncsi lennék rá hogy fejlődik ki újra a gonosz oldal. Könyv szerint úgy tudom Luke sith-é válik, Leia meg jedi-vé, meg Boba Fett is visszatér(kiköpi a földigiliszta), de szóljatok le ha nem így van. Efron meg ne is jöjjön szóba! Williams meg alap, hogy ő csinálja.

  8. Hát a 7-8-9-re :D De ezeket nem hivatalosan hallottam, csak úgy elhallottam ettől-attól, szóval nem biztos.

  9. Francba Zimmerrel. Nagyon is helyes, hogy Williams marad a zeneszerzői székben. Így is eléggé nagy hiba, hogy Horner nem dirigálja a Pókember folytatását és azt is Zimmer veszi át. Az kéne még, hogy az SW is nála landoljon. Az a baj, hogy sok producer már csak Zimmerben tud gondolkodni, pedig van nem 1 kiváló zeneszerző akik nem kapnak ugyanolyan értékű munkát, mint Hans.

  10. Na ha efron benne lesz akkor nem lesz egy árva sw rajongó sem aki megnézi. Nem hiszem el h ez igaz lenne. jj abramsnek van annyi esze h nem valami kornyikáló exdisneys embert rak be valamelyik szerepbe. gosling okés lett volna, de ő meg nek arról híres h blockbusterekben szerepel. Remélem a fiatalabb szerepekre a normálisabb színészek közül keresnek majd.
    John williams meg király. Minden filmzenéjét imádom.

  11. Ugye nem csak engem zavarna k*rvára, ha tényleg olyan lenne a sztori, hogy luke gyereke meg han gyereke… komolyan nem tudnak mást kitalálni?

  12. mivel az öreg han és leila már adottnak tűnik az edigi nyilatkozatok alapján, így simán lehetnek a gyerekeik a főszereplők.

    Zac pedig, hát most nézzük meg kik voltak az új trilógiában :)

  13. És látod milyen is lett az új trilógia. Szerintem egy jól megválasztott ismeretlen színészekkel is lehetne csinálni, nem a nevek miatt fognak beülni rá (így kezdték a klasszikus SW-t is). Nagyon amúgy nekem se jön be ez, hogy rögtön a gyerekeikkel kezdik, főleg már felnőtt korukban, nekem ez így kicsit idegen, jó lenne a régieket is belevenni, lenne benne egy kis mámor(persze nem ugyanazokkal a színészekkel, mint régen). Mintha nem folytatás lenne az utolsó story után, hanem teljesen elkülönült story, de persze majd meglátjuk, remélhetőleg a legjobbat hozzák ki belőle. Meg újra kérdem, hogy a Lucas féle story, könyv szerint csinálják vagy teljesen új, más story-jú lesz? Erő legyen veletek!

  14. Sitheknek kérném a következő színészeket: Jeff Bridges/Alan Rickman/Angelina Jolie — Tanítvány: Tom Hiddleston/Dane DeHaan.

    Mellesleg a SWnek az a jó része, hogy csomó helyen nem is kellett eddig hozzá színész, vagyis nem a színész miatt szerettük a karaktert. (Chewie/R2D2/D … Jango Freema… izé… Fett vagy a Boba/Jabba/…) Mondjuk a lényeg sosem rajtuk volt, de azért olajozták erősen a Lucas-gépezetet. Gosling meg Efron kimaradhatna a trilógiából szerintem.
    Amit én személy szerint látni szeretnék az nem az, ami eddig volt, hogy van 2 jedi meg 2 sith és akkor hú de nagy a mozgás az erőben. Feltűnhetne a színen jóval több Sith meg jóval több Jedi, de ezeket ugye már elég jelentősen redukáták az első trilógiában.
    Bár remélem a segélyezési rendszer jó volt a Lázadók körében és Luke meg Leia összehozott vagy 10-10 gyereket.

    Az erő legyen veletek!

  15. Most olvastam, mint jó hír, hogy Kathleen Kennedy (aki sok más kiemelkedő filmnek volt a producere és ennek is az) azt mondta, hogy a karakterekre és a story-ra fognak első sorban koncentrálni, ez a legfontosabb. Az effectek, a cgi, a látvány az csak másodlagos. Szóval ha tényleg így van és jól összedobják, akkor egy Star Wars hangulatú, klasszikushoz méltó filmet dobhatnak össze.
    Kathleen szövege:
    „A sztoriról és a karakterekről beszélgetünk mostanában. Van egy nagyszerű csapatunk az ILM-nél, akik fantasztikus effekteket képesek készíteni, de ha nincs egy remek történet és karakterek, akkor az effektek semmit nem számítanak.” magyarázta Kennedy.

    „Ismerem milyen a popkultúrában benne lenni, és ebben alkotni elég nehéz. Hogyha nem szánod rá az időd, hogy megfelelő karaktereket, megfelelő sztorit, egy összetett sztorit találj ki, akkor a közönség belefárad, mert úgy érzik, hogy újra és újra ugyanazokat a dolgokat látják.”

    Arról is megkérdezték a producert, hogy hogyan viszonyul a modern technológiához, és a CGI effektekhez, mivel olyan alkotásokon is dolgozott korábban, mint a Jurassic Park, ahol a hagyományos különleges effekteket vegyítették a CGI-jal: „Nincs izgalmasabb annál, mint amikor ilyesfajta technológiai kihívások elé kerülünk. Amikor az ötletek megvalósításához fejlődnie kell a módszereknek.”

    „Arról is rengeteget beszélünk, és törjük rajta a fejünket, hogy elnézve a korábbi filmeket, még az első trilógiánál is kombinálták a valós helyszíneket a különleges effektekkel, és mi is erre törekszünk a Star Wars VII-tel. Tehát találnunk kell néhány király helyszínt, aztán bevetünk mindent, ami a tarsolyunkban van, hogy úgy valósuljon meg a végén, mint a korábbi filmeknél is.
    Ez jelenthet valóságos robotokat, olyan díszleteket amiket valójában megfoghatsz, és érezhetsz. Ezeket fogjuk vegyíteni a CGI-jal, és pont ettől tűnik majd a végén olyan valóságosnak.”

    May the force be with you!

  16. Ez így szépen is hangzik, főleg a hagyományos effektek felemlegetése, meg a karakterépítés, de azért ne essünk át a ló túloldalára. Az eredeti trilógiában is volt dráma, főleg ugye a birodalomban, de az első film sikeréhez nem a történet járult hozzá, vagyis átvitten. Ha megnézzük pont az tette sikeressé, hogy a mindenki számára ismert és befogadható “legalapabb” tündérmesét vitte át sci-fi környezetbe, és ezt támogatta meg nagyon brutális látvánnyal.

    Az embereknek kellett-bejött az egyszerűség, a lényegében egysíkú – de pontosan beazonosítható karakterek, a jellemfejlődés kiszámítható volt, de nem ment a film rovására. Tudtad pontosan, hogy ki kicsoda, nem voltak középutak, csak jó és rossz. És volt egy befogadó közönség, amely lényegesen egységesebb volt, mint a mai.

    Nyilván a birodalomra kicsit árnyalta a karaktereket, de ezt csak azért tehette meg, mert az első rész “alap” karakterei bejöttek az embereknek, mert imádták a tiszta lovagokat, a fegyverhordozókat, a megmentendő hercegnőket és a fekete gonoszokoat. Erre már lehetett építeni, ami sikerült is.

    Nyilván a nézői igények megváltozása miatt kénytelenek lesznek sokkal jobban árnyalni a karaktereket, de egy Star Wars film soha nem volt mély érzelmi dráma – annak ellenére sem, hogy a birodalom nagyon sötét – hiszen a drámát is tudta stílusosan kezelni. Tehát ilyen tekintetben nem örülök, hogy a karakterek fontosabbak, mint a látvány, mert az előző – új trilógiát – is enyhén szólva megölte – szerintem – a drámázás, meg szerelmi szál.

    Igazából az apró gegek tehetik szerintem sikeressé a filmet, bár marha nehéz ma már meglepni a közönséget, sokkal nehezebb, mint 77-ben. Várom nagyon a filmet, de fenntartásokkal.

  17. Ha maradunk az 1 tanítvány és 1 mester felállásnál akkor a perjel megállja a helyét. Amúgy nem szórakozok, tényleg jó lenne valamelyik párosítást látni a vásznon.
    Csak a fan brainstorming kedvéért zotty, szerinted ki lenne a legjobb a szerepre? Csak ha te lennél a castingos, kik szerepelnének a 7. epizódban?

  18. En meg annak orulnek a legjobban (bar nem vagyok hudenagy SW:FAN), hogy amennyire lehet szakadjanak el az elso hexalogiatol, maximum erintolegesen jelenjen meg benne, igy elkerulheto a “baratok kozt erzes”.

    Az Efron dologrol meg annyit, hogy volt egy nyalgep a titanicban is valami dicaproio vagy mi, mara igencsak kinotte magat es kivallo szinesz lett belole kivallo filmekben.

  19. Csak ezekkel a nevekkel amiket írtál nem tudnám elképzelni. Amit már egyszer is leírtam, hogy szerintem nem kéne már ismert színészekkel, elég egy jól megválasztott idegen színész is. Kicsit köcsögül kérdeztem rá, mindenkinek meg van a saját véleménye, ne haragudj! Egyik nap ilyen, másik olyan.

  20. Angelina kiváló Ventress lenne, már ha Ventress még élne (?) abban az időben…

  21. zotty: a kérdés, hogy ezeket ki hiszi még el? Tudom, én is szoktam néha írni, hogy ilyet nyilatkoznak, de annyiszor mondanak ilyet (legdurvább a témában a Transformers trilógia), hogy hinni már nem tudok benne igazán. Ezért sem fárasztottam a tipikus BS cikkel magam, főleg h tippre ezeket már mondta is a nő mióta kiderült, hogy lesz új SW. A tények, a castingok és a trailerek (blabla a trailereknek nem lehet hinni, pedig általában simán, csak jól kell őket nézni) fogják elárulni mennyire mondott igazat.

  22. Efron-t nem hiszem, hogy megmerik lépni. Már az is furcsa, hogy ugyanaz rendez egy SW filmet, mint egy ST-t de, hogy Spock eljátsszon egy Jedi-t is??? az már sok lenne…

  23. mert Zach-nek szokták becézni Quinto-t :)

    de hogy valami értelmeset is: még két nappal a bejegyzés előtt írtam egy fórumra egy szösszenetet, igaz, inkább általánosabb vélemény s van, amit már megemlítettek itt is:
    “Legjobb az lenne, ha ismeretlen szineszek kapnanak eselyt. De mivel a SW akkora business lett az elmult kb 40 ev soran, igy a Disney szerintem minden idok legnagyobb mozibevetelet akarja osszehozni – es tudjatok, mit? Azt mondom, helyesen teszik. Persze nem mint nezo mondom ezt. De a vilag legnagyobb balf*szai lennenek, ha ezt kihagynak – az eredmenyre valo tekintet nelkul.
    Persze jobb lenne, ha a minoseg es bevetel egyenes aranyossagba none, de nem fogjak azt a kockazatot vallalni, hogy esetleg a mai – nagyreszt agyhalott – nezokozonsegnek nem jonne be egy olyan SW resz ami szolna is valamirol, kisse ujitana, s mereszebb lenne, valahogy ugy, mint a 4-5-6 volt anno.
    Ettol fuggetlenul probalok bizni abban, hogy Abrams osszehozza a Star Wars “Avengers”-et. Nem mondom, hogy 100%-ig elegedett lennek, de kiegyeznek egy dontetlenben. “

  24. Mindennel egyetértek amit írtál, kivéve az Avengers-essel, emrt azért annak nem volt nagy story-ja, csak nagyon jól össze lett rakva. SW 7-8-9-nek meg legyen SW-hez méltó komoly, izgalmas, sok erővel, sok oldalba foglalt story-ja.

  25. Én mondjuk örültem volna Leonardo di Caprionak, aztán az is csak pletyka volt. :(

  26. fardavid: Nem tudtam hogy hívják a karaktert, de Jolie néni kopaszon ugyanúgy nézne ki, mint ez a Ventress vagy ki a bánat.
    Se könyvet, se képregényt nem olvastam, csak egy játékot vittem végig, meg a meséket se néztem meg, csak a film. Nem szeretnék itt megint felhozni olyan szavakat, mint a DARKOS, ami úgyis annyira elcsépelt már, hogy mindenki egyből ráugrana, de még mindig ott vagyok, hogy nemár csak 2 Sith legyen, valami aprítás is legyen már benne.
    Amúgymeg ne darkos legyen, hanem Dark Side -os, ha már az eredetiségnél tartunk… ;)
    Ismeretlen színészeket érintve meg ajánlanám Kulka Jancsit sith lovagnak így élből. Kinek mi az ismert és mi az ismeretlen ugye… :)

  27. szpojleres mókus: Hans Zimmer mint unortodox választás? Akkor te 15 éve felhagytál a filmnézéssel. :D:D:D

  28. Itt ugye a zeneszerző szólalt meg. Akkor a zenéhez egy kis adalék:

    https://www.youtube.com/watch?v=AHVsszW7Nds

    Holst 1914-1916 között írta meg a bolygókról szóló művét. Kb. olyan hosszú, mint egy Eureka vagy BSG rész. Jegyzeteld ki melyik perc:másodpercnál mit láttál a vásznon :)

    Egy kis ráhangoló móka. Jó szórakozást!

  29. anno 99-ben szo volt, Leonardo DiCaprio mint Obi Van ifjukori megszemélyesitöje,akkor trének találtam mára már tökre eltudnám képzelni,mondjuk utáltam is rendesen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.