Beverly Hills Cop akkor inkább filmben?

A CBS-nek az előző szezonban forgott egy pilot, tévésorozatot terveztek Beverly Hills Copból, amiben Foley fia lett volt a főszereplő. Végül májusban nem kapott berendelést a projekt, talán mert nem illett a csatorna profiljába.

Viszont úgy tűnik felébredt az oroszlán, mivel producerek most azon dolgoznak, hogy akkor legyen belőle film. Murphy szerepelne, és most nekiült Josh Appelbaum és Andre Nemec (Mission: Impossible – Ghost Protocol, Teenage Mutant Ninja Turtles) a forgatókönyvnek.

10 hozzászólás a “Beverly Hills Cop akkor inkább filmben?” bejegyzéshez

 1. Már a harmadik rész is meggyalázása volt az első kettőnek, ismerve, hogy Murphy mostanság mekkora hulladékokat gyárt, ez még azt is alulmúlná.

 2. Foley fia, Indiana Jones fia, John McClane fia… miért gondolják, hogy ezek sikeresek lehetnek???

 3. Gyűlölöm, amikor előkapják a xy fia kártyát. Miért gondolják azt, hogy mert az apát esetleg szerettük, akkor a gyerkőcöt is automatice imádni fogjuk?

 4. Bírom ezeket a semmi munka filmeket. :D

  Vajon meddig van ezeknek létjogosultságuk? Igazán a fejükhöz kaphatnának már az emberek. Komolyan a 0 pénzből készített fanmade filmekben vagy akár a kevés költségvetésűekben amiket alig ismer pár ember sokkal több a potenciál mint ezekben mégis ezeket kell bámulni a moziban. -.-‘ Szégyen gyalázat.

 5. Nem hiszem, hogy sok értelme lenne, sajnos Murphy sem az már, aki volt a nyolcvanas években, meg a kilencvenes évek elején.

 6. Nem hiszem, hogy Murphy esetében jelenleg van lejjebb szakmai szempontból. Engem csak pozitív irányban tudnak meglepni, mert ha tré lesz, akkor azt az utóbbi 10 évben Murphytől megszoktuk. Ha viszont sikerül egy fasza filmet összerakni, akkor az már pozitív csalódás. :D

 7. ikrek 2 is ,hát fogalmam sincs,hogy fog müködni ,meg rohadt nagy bukás lesz ,sajna már nem azok nézök sem.

  amerika se az ami volt minden csupa cgi nincs egy élö film se,nagyon nagyon ritkán.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.