2 Guns YEAH

Befutott egy 18+ előzetes a baromira várt Denzel Washington + Mark Wahlberg főszereplésével készült akciófilmhez. A Contraband rendezőjétől ugye, és két különböző ügyosztálynál dolgozót akar bemártani a maffia, de ők gondolom kivágják majd magukat. Ebben fegyverek és a humor lesz a segítségükre.

human
írta
2013. 07. 30. 04:18
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “2 Guns YEAH” bejegyzéshez

  1. Kár, hogy a képregényhez semmi köze sem lesz, de akkor meg minek? Mert ez kb olyan, mintha pókember ezentúl maszk nélkül járna.. A két főszereplőt még csak meg sem próbálták a képregény figuráihoz igazítani.

  2. Denzel Washington itt nekem kb. pont ugyan azt a karaktert hozza, mint a Training Day-ben, vagy majd-összes-többi filmjében…mondom ezt úgy, hogy meg fogom nézni, csak Mark Wahlberg mellett ő a másik nagy olyan figura, aki az akciófilmjeiben közel ugyan azt csinálja végig…

  3. nekem bejött a tréler, az meg tökre nem érdekel hogy mit dolgoz fel és hogy az milyen volt, amíg jó a film.

  4. Fogalmam sem volt róla, hogy ez egy képregény adaptáció (már ha az), és nem is érdekel. Szerintem fasza kis film lesz, tuti nézős!

  5. Csatlakozom. Magasról leszarom, hogy ez egy képregényadaptáció, és hogy nem követi azt. A trailer alapján ez egy fasza kis buddy cop film lesz, két remek színésszel, amin szerintem garantáltan jól fogok szórakozni…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.