Ghost Shark-előzetes

Vezető hír. Na jó, viccet félretéve essünk túl a BHC hír melletti WTF pillanaton, és nézzük meg a Szellemcápa előzetesét. Pontosan az amire gondoltál. De tényleg, pont az.

human
írta
2013. 07. 30. 03:58
megjelenés
21
hozzászolás


21 hozzászólás a “Ghost Shark-előzetes” bejegyzéshez

 1. Én csak azt nem értem, hogy az ilyen foskupac filmek elkészítéséhez ki ad pénzt? Mi lehet az az indok, ami miatt valaki a zsebébe nyúl, hogy finanszírozzon egy ilyet? El nem tudom képzelni. Mert én biztos, hogy ha rajtam múlna, páros lábbal rúgnám ki azt, aki ilyen forgatókönyvvel kopogtat. Érthetetlen….

 2. Emil Zatopek
  Ez olyan mint a negatív reklám (sokszor jobbnak bizonyul mint a pozitív), kis pénzből fos filmet eszement ötlettel bárki tud csinálni, de ha egy SyFy csatornát párosítasz hozzá, sokszorosan hozza vissza a pénzt, és rengeteg rajongót szerez. Pont azért mert annyira rossz, hogy meg kell nézni. Tudod mint a “meanwhile in russia” videok a neten.

 3. Akárhogy is nézzük, a “nedves leszel, meghalsz” alapötlet bizony kreativitásról tesz tanúbizonyságot :D

 4. Egész egyszerűen kritikán aluli,hogy némelyik ember mit meg enged magának azon címszó alapján,hogy producer vagy rendező de akár színész is legyen az aki egy ilyenre azt tudja mondani,hogy igen ez egy film amit “Én készítettem” és ez jó és vicces mert nem az ! Éheznek még páran kint az utcán adják nekik ezt a kb 1000 dollárt amibe ez a film került és még lehet sokat is mondtam(írtam)!

 5. emil zatopek + megmondókapitány

  Biztos, hogy ez az én kritikám :P de szinte biztos vagyok benne, hogy jobban fogok ezen szórakozni (haverokkal), mint a man of steel, pacific rim, stb. filmeken, amik komolyak szeretnének lenni ugyan, de mégis vicces kategóriát karcolgatják (sajnos már belülről).

  EZ ellenben nem akar komoly film lennni, van célközönsége (hidd el, hogy van, ugyanúgy ahogy bud spencer + terence hill filmeknek, szegál pityu + dolph lundgren + chuck norris + lorenzo lamas filmeknek is).

 6. Lamademon Igen ez a baj,hogy van neki “közönsége” de semmi baj nincs ezzel mert ugyebár a muzsika tv-nek is van és mindig lesz egy olyan ember vagy emberek akik még az ilyen ócska mindenfajta önérzet és szégyenérzet nélküli fos filmekre azt mondja,hogy igen nekem ez szórakozás nem vagyunk egyformák ezt elfogadom…de mondom ha neked ez akkor legyen…és a Pacific Rim és az Acélembernek meg Én vagyok a közönsége :D(és neked ez a baj)

 7. Oké, megmondó, de ha elfogadod, hogy az emberek nem egyformák, és neked nincs bajod, hogy valaki ezeken a filmeken is tud szórakozni, akkor miről szól az eredeti hozzászólásod? Szereted elrontani mások örömét? Ez kell az egészséges önérzethez? :o

 8. Ezzel a filmmel csak annyi a baj, hogy nem 200millió dollárt öltek bele. Csak egy pillanatra helyezd el e két remekművet egy képzeletbeli mérleg tányérjaira.
  1. Egy szellemcápa, ami minden vízből képes támadni (teljesen új megközelítés).
  2. Felhőkarcoló maghas robotot építenek, hogy LEBOKSZOLJON pár nagy szörnyet, ami egy portálon keresztül támad (színészek, szituációk, párbeszédek, karakterhátterek, stb. mind klisé klisé hátán.)

 9. Munka es munka között látom a különbséget !
  És igazából itt le is raknám a virtuális pennát barátom mivel már igy is több idöt fecséreltem erre a postra es eme szörnyű “filmképződményre” ! És mondom ha téged az tesz boldoggá,hogy ilyen filmeket nézz akkor nézd ! Cheers !

 10. Dehát ezt a filmet még nem is láttad… és mégis látod a különbséget :o
  Akkor viszont mindegy, meggyőztél, nyertél.
  Én nem tudnok ennyire konkrétan véleményezni olyan dolgot, amihez közöm sincs.
  Ilyen intellektussal / tudásbázissal nem tudok vitázni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.