Mikor is játszódik az új X-Men?

A rendező nyilatkozott:

A jövőbeli rész az öreg mutánsokkal nagyjából 10 évvel az X-men 3 után játszódik. A múlt beli az új színészekkel pedig 10 évvel a First Class után. Azt mondja, hogy a Days of Future past amolyen inbetwequel, ezt úgy érti, hogy nem igazán folytatása egyiknek sem, inkább mind a kettőnek. (Valahogy egybe kell fűzni az univerzumot, halló Avengers – a szerk.) Ezen kívül még azt tudhattuk meg, hogy jó pár Amerikán kívüli helyszín is lesz: Oroszország, Kína, Franciaország.

A 70-es évekbeli részen Xavier eléggé depressziós lesz, miközben Erik egyre erősödik.

15 hozzászólás a “Mikor is játszódik az új X-Men?” bejegyzéshez

  1. Wolverine spoiler

    Nem tudjátok hogy az új X man filmben farkasnak csont karmai lesznek??? Mert most a Wolverine 2 be avégén az volt ???

  2. SPOILERMADAFAKA

    igen a vége fele elveszíti, vagyis letörik neki és visszanő a csont…

  3. spoiler Farkas

    Remélem fém lesz, mert a mostani csont szerintem nem az igazi. Pláne nem ha valami harci járművet kell szétkapni.

  4. Nekem tetszik ez a gondolat, hogy ilyen alternatív szórakozást kínálnak, nem pedig a kő kövön szabályokhoz ragaszkodnak.

  5. Boky
    Ha végignézted akkor tudod hogy találkozik valakivel aki segithet a hiányzó adamentite problémáján…

  6. fú ez a csapat így nagyon jóóóóóóó

    remélem a first class drámáját magasabb fokra emelik

    huhúúú

  7. Magneto vagy 8-9 évesnek nézett ki a második világháborúban, Az X-men eleve kicsit a jövőben játszódott, most meg még plusz tíz év :D
    Már van vagy 120 éves.

  8. Ezt hogy sikerült kiszámolni?

    Magneto 1944-ben, kb 13 éves volt, az első X-men filmben.
    Ez a film 2000ben jött ki, ha “kicsit a jövőben játszódik” mondjuk 2010ben, akkor 79 éves. Még plusz 10 év és még akkor is csak 89.

  9. Magneto használta a gépet amit Cap is használt. Pumpált magába egy kis super soldier adagot. Kortalan :D

  10. Én olvastam a képregényt és azt gondolom eléggé megdolgozták a forgatókönyvet és csak részben lesz hiteles az eredeti történethez !(Mindezt annak fényében merem leírni,hogy nem fog szerevsen kötödni a filmehez) Ahol is egy olyan jövőben járunk ahol 3 kasztra osztották az embereket az első kaszt akik mentesek az úgynevezett x-géntől(szaporodhatnak) a 2.kaszt részben megtalálható bennük a mutáns gén minimálisan(nem szaporodhatnak) és a 3.kaszt az úgy nevezett fertőzőt egyedek karanténban és tiltó gallér viselésre kötelezik őket(szaporodniuk tilos!)kijárhatnak de csak bizonyos zonákba ! Őket felügyelik az úgynevezett Sentinellek(őrszemek vagy őrzők) akik annyira jó hangulatban végezték a munkájukat,hogy nem csak a mutáns faj egyedeit irtották ki hanem szinte valamennyi szuperhőssel végeztek jó és gonosszal egyaránt ! A képregényben van is egy jelenet ahol már idős Kitty Pryde végig sétál a barakkhoz vezető úton amit a legyilkolt hősök,gonosztevők sírjai szegélyez ! Itt küldik majd vissza a múltba ahol is majd elfoglalja az akkori fiatal Kitty testét és tudatát és meg kell akadályozniuk a merényletet ami majdan kirobbantja azt a háborút ami a teljes szuperhős társadalmat kiírtásához vezet ! Múltban Kitty figyelmezteti az akkori x-eket,hogy merénylet készül az elnök vagy alelnök ellen erre sajnos most nem emlékeszem itt Xavier vezeti a mutánsokat (Rozsomák(Farkas),Vihar(Ciklon),Árnyék,Kolosszus,Angyal,Árnymacska(vagy Ariel)Küklopsz míg az alternatív jövőben Magneto a vezér Kolosszus,Főnix(Rachel Summers),Rozsomák,Franklin Richards(A Fantasztikus 4es utolsó élő tagja)és vihar akik Kitty testével menekülnek az őrzök elöl,hogy időt nyerjenek a múltba vissza küldött Árnymacskának ! Míg a jövőben az őrzőkkel csapnak össze az x-ek addig a múltban a Gonosz mutánsok testvériségével akiket Rejtély(Mystiuqe) vezet a csapat tagjai : Piro,Haspók,Lavina,Sors, ők készülnek a merényletre és itt bontakozik ki a nagy csata mind két idősíkon…és itt is jelzem,hogy teljesen más lesz a film mint a képregény sokan oda vesznek (a jövőben sajnos) Részben más karakterekkel oldják majd meg úgy hallottam a filmeben tehát kíváncsian várom milyen lesz a film !

  11. pont ezen a ponton fogják szerintem összekötni a Fantasztikus Négyessel a filmet (hivatalosan is crossover lesz) – Franklin Richards.

  12. MegmondóKapitány: Öszintén mondom irigylem a fajtádat, sose volt ambícióm képregényeket olvasni. Angol neveke tudnál dobni? Mert MarvelWikin szoktam szörfölgetni, de hogy magyarra hogy fordították, az ugye kétes. Respekt testvér! :)

  13. Bocsánat javítanom kell magam küklopsz nincs benne a képregénybeli (múltban játszódó) történetben Árnyék(nightcrawler) a hetedik szereplő !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.