Jackass Presents: Bad Grandpa-előzetes

Odáig oké, hogy a Bad Grandpa a Jackass filmek egyik legjobb szkeccse volt, de 80 percre csak őt széthúzni, nos érdekes lesz. Azért a trailerben akad pár poén, azt el kell ismernem. Gondolom a filmbe nem kerül be, de kíváncsi lennék hányan ismerték fel a figurát.

human
írta
2013. 08. 01. 03:30
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “Jackass Presents: Bad Grandpa-előzetes” bejegyzéshez

 1. de most akkor ez ugyanolyan kandi stílusban van , mint a jackass, csak kicsit filmszerűbben összefűzve?

  vagy a statiszták be vannak szervezve és ismerik a poénokat?

  így elsőre elég durvának tűnik

 2. Hát ha ez nem megrendezett akkor az a temetős, esküvős, gyerekszínházi jelenetek nem egy pár év börtönt jelentenének!

 3. Hát, a pénzszórásnál majdnem lefordultam a székről a röhögéstől :D

 4. Borat szelleme kísért:) Azért ezt a real people, real reactions dolgot nem nagyon veszem be, de ennyit rég röhögtem traileren, az tény:)

 5. Volt valami film (Little Miss Sunshine talán) amiben már ellőtték, hogy a nagypapa a gyerekszépségversenyre sztriptizelni tanítja a kislányt. De úgy látom sok jelenet (poén?) lopott. (familyguy-ban már megcsinálták :) )

 6. Knoxville jol keni az old grandpat, de ezekbol a beallitasokbol itelve nehezen hiszem el, hogy realbe mennek a prankek. Ez termeszetesen nem fog zavarni a megtekinteseben :)

 7. Lehet, hogy pár jelenetnél valóban real people, real reactions-t látunk, de azért benyelni, hogy nincs statiszta egyik jelenetnél sem…

 8. Ha megnéztek egy részt az Apró Szépségek(?) című realityból meglátjátok, hogy ez a pénzszórós jelenet még nem is durva ahhoz képest mit képeset csinálnak abban a sorozatban az igazi szülők a gyerekeikkel. Ez tulajdonképp azt parodizálja ki, méghozzá nagyon is jó. :D

  Nálam rögtön nézös, gondolom majd DVD-n.

 9. Ez azért kicsit elvetemült. Kb 50% lesz, ami megrendezett és 50%, amit elsütöttek élesben. Ugye ezeknél az a nagy kihívás, hogy csak egyszer nyomhatod be a gombot, második esély nincs. De mindenképpen meg kell nézni majd. Forró nyári estéken este 11kor majd laptopról teraszon. Jó lesz ez… :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.