Pacific Rim 2 + Mummy + Uncle

Amerikában 86 milliót termelt a Pacific Rim, ami a 190 milliós gyártási költséget figyelembe véve nem túl erős, viszont nemzetközileg nagyon jól szerepel, így a Deadline szerint simán előfordulhat mégis az a második rész. Konkrétan a héten nyitott Kínában, 1 napja, és már 9 millót kaszált, 23%-kal többet, mint anno az ott legsikeresebb Potter, avagy a hétvégén dől el a film sorsa, mert Kína mellett még pár nagyobb országban nyit.

Bár még mindig Jon Spaihts (Prometheus első vázlat) forgatókönyvével lesz a Mummy reboot, elvileg 2014-ben nézzük, viszont Len Wiseman (Underworld, Total Recall remake) most már nem ér rá rendezni. Sokan fellélegezhetnek most, bár én nem utálom zsigerből.

És most szeptemberben végre nekiállnak a The Man from UNCLE forgatásának. Guy Ritchie rendezi a kémfilmet, és Henry Cavill (Man of Steel) plusz Armie Hammer (The Lone Ranger) főszerepel benne.

17 hozzászólás a “Pacific Rim 2 + Mummy + Uncle” bejegyzéshez

  1. A Pacific rim-et nem valószínű, hogz Kína fogja megmenteni. A kínai forgalmazásból egyelöre egy amerikai film se kap semmit, mert talán valami luxus adót akarnak kivetni a filmekre. Ennek következtében x milió dollárral tartozik Kína a filmek forgalmazása után. Valahol azt is olvastam (Renélem nem itt) hogy ha egy film amerikában nem hozza be az árát azt veszteségesnek tekintik mert a külföldi bevételekből százalékosan sokkal kevesebb pénzt kapnak a stúdiók, tehát ha otthon veszteséges egy film külföldön irreálliasan nagy bevételt kell hoznia, hogy nyereséges legyen.

  2. Nem hinném, hogy csak úgy pacsiba átadják a filmet a kínaiaknak, mondván:

    “Tudom, hogy nem fizettek semmit, de nagyon szeretnénk, ha a kicsi kínai gyerekek látnák a nagy robotokat harcolni.”

  3. Nekem bejött a Pacific Rim, amúgy az ázsiaiak eléggé buknak az ilyen túlméretezett szörnyekre, nem? :P Vagy ez csak az én sztereotípiám? :D

  4. kuckuc: Azok a Japánok inkább.
    Hammer+ Cavill párosítást én inkább a Superman/ Batman filmben látnám.

  5. A Pacific Rim-et tegnap néztem és nem jöhet egy folytatás, ha nem rontják nagyon el.

  6. Ha lesz is Pacific Rim “folyatás” ami előzmény lesz ha minden igaz “Year Zero” alcímmel ami elmesélné hogyan is vették fel a harcot a betolakodó Kaiju-kal…és valóban Europában lesz nagyobb sikere talán ! Én is nemrég láttam a filmet és azt kell mondjam maga a háttér story izgalmasabb de maga a látvány szép és igényes volt a magyar szinkron meg nem tudom,hogy direkt csinálják,hogy már annyira rossz és buta,hogy az ember azt mondja le a kalappal :(

  7. Múmia reboot….Most komolyan ennyire nincs ötlete az embereknek,mért nem nyúlnak inkább játékokhoz annyi jó sztorit adott egy két anno pl:Ps1 játék inkább onnan néznének valamit nem??????

  8. MegmondóKapitány ez hülyeség. Del Toro nyilatkozta, hogy vannak ötletei a folytatásra és nem prequel lenne. Amúgy a Year Zero már kint van képregényben.

  9. Kedves Mate815 akkor tájékozottabb vagy nálam…vagy akkor arra gondolunk,hogy Del Toro össze eresztené Godzillával a jaegereket és talán így hozna tető alá valamit ? De rengeteg ötlet lehet egy folytatásra még az is lehet,hogy nyílik egy újabb portál,hogy csak a legegyszerűbb történetet vegyem alapul .

  10. Valami olyasmit nyilatkozott, hogy a második részt teljesen máshogy képzelné el mint az elsőt valamint, hogy mecha kaijuk lennének az ellenfelek mert az idegenek a portál túl oldalán maradt jaeger technikáját is felhasználnák az új kaijukhoz. Én ilyesmiket olvastam. Amúgy a Year Zerot ajánlom mindenkinek akinek tetszett a film, jóféle prequel képregény. Bár ugyanaz a studio de Godzillát nem hiszem, hogy összeeresztik a jaegerekkel, kicsit nagy falat lenne az új concept artok alapján a méretet tekintve!:D

  11. A Múmia rebootnak annyira nincs értelme!!! MINEK? A Múmia nem régi film, ráadásul látványban, sztoriban, humorban és minden másban időtálló, semmit nem tudnának hozzátenni. Ennyire nincs már ötlet halivúdban?

    A Pacific Rim folytatása jöhet részemről, vevő lennék rá.

  12. Mate815 ez érdekesen hangzik mivel mindketten tudjuk mi lett a film vége és kevés dolog éli túl az atomizálást szóval kíváncsian várom ! A Godzillás storyt maga Del Toro nyilatkozta,hogy akár ebből is lehetne valami hiszen Ő az egyik leghíresebb ősi Kaiju ! De valóban grandiózus méretei lesznek az új Godzillának ! Kiderül…

  13. Igen az mondjuk érdekes, hogyan marad meg bármi is a nuke után…Én nagyon bízom a folytatásban mert ha nem is hozta azt a szintet a film amit reméltem azért nagyon bejött. Ha második rész nem is lesz azért a 3 órás, vágatlan verzióra kíváncsi lennék!

  14. SPOILER:

    A film végén az 5-ös fokozatú kaiju túlélte, hogy az arcába robbant a böszme atombomba. Szóval miért ne maradhatna meg bármi a túloldalon? Arról nem beszélve, hogy ha a Földön sem jelentett különösebb gondot, hogy felrobbant az a bomba, szóval nem hinném, hogy az egész idegen világot magával vitte. Bár ott lehet, hozzáadódott a portál megszűnése is.
    Simán kitalálhatnak valami folytatást.

  15. Igen ez valóban remek észrevétel szóval akkor hagytak nyitva pár kiskaput a folytatasnak ! Azt a verziót viszont érdekesnek találnám , esetleg robot vagy ne adja Isten “cyborg” kaijukat teremtenének pláne,hogy egy olyan faj akik képes dimenziok közötti kapu létrehozására felhasználnának egy a földön mindösszesen cirka 20 év alatt kifejleszett robot technikát max a drift miatt lehet érdekes vagy ott náluk(a technikai) feltételek nem voltak adottak de ha már meg “klónozták egymást” akkor végkép borul az egész :) Egy szó mint száz kíváncsian várom !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.