14 hozzászólás a “Ekkora egy Sentinel” bejegyzéshez

  1. Jó ez! Dobnak rá egy kis CGI-t, lőnek és bukfenceznek majd ide-oda, és fasza lesz :)

  2. Én csak azt nem értem (és kicsit logikátlannak tartom), hogy mit remélnek a robotoktól, mikor az “gonosz” mutánsok vezetője éppen Magneto? Seccperc alatt kis galacsinokat csinál mindből, vagy még jobb, ha átveszi felettük az irányítást, és ellenük fordítja. Vagy nem fémből vannak? Akkor meg megint csak nem sokat érnek bármelyik másik mutáns ellen :)

  3. A szin rendben van. A képregényben is lilák voltak. Szerintem a méret is jó igy. Azért filmen furán nézett volna ki, ha ház méretü robotokkal harcolnak. A képregényben is voltak kisebb Sentinelek, akik sokkal fürgébbek voltak, mint a nagyok.

  4. Na most a Mark I Sentinelből is van vagy tíz generáció, meg majd ott lesz a Mark X… Szín meg teljesen mindegy, a sztori szerint annyi lesz belőlük mindenféle megrendelőnek, hogy valószínű több festéssel is láthatóak lesznek. A lábán a SNTNL2 felirat látható, talán ez a Mark II. Ha a “Days of future past” sztorit követik (mármint a képregényt) akkor elég érdekes lesz a film, úgy vélem.

  5. ThomassLord: a Sentinel-ek úgy lettek kiépítve, hogy kevés fémet tartalmazzanak. Mutánsvadászok, pont hogy a legerősebb mutánsok ellen készítették őket, ezek között van Magneto is számon tartva.

    A szín meg pöpec.

  6. Mondjuk Magnetonak kevés fém is pont elég ahhoz, hogy valamit vagy vkit darabokra szedjen. :D

    Nem olvastam a képregényeget, de valahogy nem látom, hogy ezek robotok, hogy okozhatnak problémát az xmen csapatnak.

  7. Iszonyatosan várom már a filmet :)
    A Sentinel nekem kicsinek tűnik, én is a házméretűn nőttem fel, (animációkban többnyire ezek voltak) de jó lesz így is.

  8. mondjuk azért ez is egy kisebb ház mérete :) lehet, hogy ti magasabb házban laktok, mint én :D nem vágom amúgy a képregény sztorit, de a film eléggé várós, jó lenne végre megint egy jó X-men film..

  9. Persze, hogy elég Magnetonak a kevés fém, azért valahogy pusztítania kell őket. Viszont annyit mondok, a Sentinelek nem hiába az X-ek legádázabb ellenfelei, aki gyerekként olvasta/látta mire képesek azok szerintem még most is utálják ezeket a gépeket és alig várják már a filmet. Komolyan, az egyik legjobb x-men sztori a Days.

  10. Jaj de kár, hogy a Marvel nem tartotta egyben a Avengers/X-men világát a filmekben :(

    “The current Sentinel Squad O*N*E was built with the aid of Tony Stark and trained by Jim Rhodes, the former War Machine.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.