This is Not A Game

THIS IS SPA A MOVIE.

Amúgy aki nem olvasta a könyvet az mit hámozhat le a poszterből.

Az Ender's Game posztere

24 hozzászólás a “This is Not A Game” bejegyzéshez

 1. Nagyon érdekel a film, valaki aki olvasta a könyvet tudna spoilermentes véleményt mondani róla ?

 2. Én nem olvastam. És azt hámozom le, hogy ez egy játékos gyerekekből álló motoros bandáról fog szólni.

 3. Nem olvastam a könyvet, és tippem szerint ez a zéró gravitációs kamra. Am jól láttam a trailerben, hogy egy nagyon-nagyon fontos cselekménypontot lőttek el? (sztem tudják a hozzáértők miről beszélek) Eléggé felelőtlen dolog volt szerintem.

 4. már a legelső trailerben is benne volt, és azóta említeni se akartam, hogy véletlenül se legyen gyanús, vagy beszédes, de már annyian kiszúrták, hogy tökmindegy.

  szerintem irgalmatlan baklövés volt az, ott, a trailerben. hiába gondolom végig úgy, mintha nem olvastam volna a könyvet, a film háromnegyede felé akkor is leesne, hogy hopp, hát akkor ja. a végétől függetlenül, az a csúcspont. hacsak nem variálták át nagyon a sztorit.

  a könyből különben képtelenség normális filmet készíteni, egészen más lesz, ha több nem is, de a hangulata biztosan. nyilván nem fogják végignarrálni, mint a Gattacát. akkor meg mindegy. úgy is készülök rá, hogy elfelejtek mindent, amit olvastam, aztán lássuk, mit hoznak ki belőle.

 5. nem ez a kép, hanem a trailerben van valami. De igazából ezen a képen is ott van egy szereplő aki a film utolsó 40 percében lesz kb jelen

 6. Gabriel :D Nekem is pont ez ugrott be. A Daft Punk új albuma Fake Lens Flare over the Cubes címmel…

 7. Az látszik, hogy kicsit tudathasadásosak az alkotók.
  This is NOT a game. Ender’s GAME.

  Fck them for this gagyi!

 8. nincs különösebb spoiler a trailerben. aki olvasta a könyvet annak alapból nincs olyan, hogy spoiler, aki pedig nem, az nem tudja hogy, hogy mi az a jelenet, vagy hogy ki az a szereplő és miért spoiler az. Amig be nem írta valaki hogy: de hát miért van az ott meg mekkora spoiler, addig a könyvet nem olvasók csak a szokásos trailerben-a-film átlagspoilereket látták. Így már tudják, hogy egy fontos dolog is le van lőve benne. Nem a trailerkészítők hibája, hanem a hozzászólóké.

 9. Már hogyan lenne spoiler a szimulációs kamra? Annak aki nem olvasta a könyvet nem mond semmit, mellesleg a sztori során Ender számtalanszor van mindenféle szimulációkban.

 10. Kingsley-ről mindig Bester Tigris! Tigris! című sci-fije jut az eszembe, vajon véletlenül van idekeverve? Abból is jó film lenne, sőt, adaptálhatóbb anyagnak gondolom mint az Ender-t.

 11. audible sharpness: Ezek után valóban kíváncsi lettem. Írd meg légy szíves, melyik a kedvenc vígjátékod! Bizonyosan rendkívül cizellált tartalommal bíró alkotás. Csak hogy tudjam hova tenni azt, aki ilyet ír.
  Köszi!

  Fenntartom, hogy ultragagyi az egész reklámkampány, ahogyan a film is annak tűnik az eddigiek alapján.

 12. de de, béna a plakáton az a szöveg. továbbra is kíváncsi vagyok a mozira, de a felszopás eddig nagyon béna.

 13. A történet spoiler mentesen:

  A történet a jövőben játszódik, 70 évvel egy idegen invázió után. A Hangyokat (magyar könyv fordítás) épp hogy csak le tudta győzni az emberi flotta. Azóta a visszatértünkre készülnek. Ennek egyik fontos pontja egy űrbéli iskola, ahol a jövő tisztjeit készítik fel már egész kis koruk óta, hogy a gravitációtól mentes környezetben sajátítsák el a stratégiákat egy speciális játékon keresztül. A játék kb mint lasertages capture the flag null gravitációs térben. A poszteren ennek a játéktere látható, amit minden csatához változatosan rendeznek.
  A könyv egyrészről arról szól, hogy képezzünk egy Napóleon szintű zseniális hadvezért, aki meg tudja menteni egy nagyobb számú ellenségtől az emberiséget. Másrészről, hogy mit tehet és mit nem ezen célért az emberiség.
  Egyébként ajánlom a könyvet.

 14. A könyvet pár hete olvastam el, azóta is gondolkodok rajta hogy mégis mi a rossebbért kell ebből filmet készíteni. Ez az a könyv, amiből lehetetlen olyan filmet készíteni, ami visszaadná az eredetit, de tényleg(maga a történet meg nem ad elég kakaót egy látványfilmhez). Mindenkinek ajánlom a könyvet, elég gondolkodtató könyv, nagyon nem a könnyű élvezhető darabról van szó, sőt, csak érett személyiségeknek!

 15. Őszintén szólva! Képileg biztosan jó lesz, de kíváncsi leszek a sztorira, mivel egy kicsit olyan kevergés érzésem van. Mitha sok filmből vennék egybe az egészet!

 16. Imtal

  Akkor biztos nem olvastad a könyvet.
  Ez egy olyan történet hogy ha csak egy könyvet vihetnék el arra a bizonyos lakatlan szigetre akkor lehet hogy épp ez lenne az.
  Kérdés hogy a film mennyire adja majd át a könyv üzenetét.
  Ezért aggódnak a könyv rajongói.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.