Ők lehetnek Batman

Az érkező Batman vs. Superman filmben (vagy fordítva) ugye új színész fogja játszani Bruce Wayne-t. A The Hollywood Reporter szerint jelenleg róluk van szó a színfalak mögött:

Josh Brolin
Ryan Gosling
Joe Manganiello (True Blood)
Richard Armitage (The Hobbit)
Matthew Goode (Watchmen)
Max Martini (The Unit)

77 hozzászólás a “Ők lehetnek Batman” bejegyzéshez

 1. A többiek túl fiatalok, Brolinhoz meg Wayne valahogy nem passzolna. Valahogy nem az a jóképű milliomos fazon.

 2. Sírok… és nem örömömben.

  Egyiket sem tudom elképzelni Batmannek. Hiába akit ismerek (Brolin, Gosling, Armitage) azt bírom is, de akkor sem… talán pont azért, mert már ismertebbek és asszociálok, de akkor is. Akit meg nem ismerek, de sorozatcímeket látok a nevük mellett (tehát az gondolom az eddigi legnagyobb teljesítményük, arról a legismertebbek), nem tudom, elbírnának-e a karakterrel.

 3. Patrcik Wilson is lehetne Batman. Watchman-ben megmutatta ( ő volt Nite Owl ) , hogy nagyon jól tud alakítani egy igazi szuperhőst akinek igazából nincsen semmilyen “szuper ereje ” .
  Szóval én azt mondanám Patrick Wilson :)

 4. Ha vágat egy sérót akkor Joe Manganiello.
  Csak könyörgöm se ne Gosling, se ne Brolin ne legyen.

 5. Látszik, hogy a studio se tudja mit akar igazából. Ha végignézitek ezeket a színészeket, mindegyiknek teljesen más az alkata, a kinézete, mintha még nem is tudnák milyen karakterű Batman-t akarnak. Sajnos a Man of Steel után nem nagyon reménykedem a DC sikerében, amit nagyon sajnálok. Goyer-t küldjék el a p*ba, akkor jobb lenne a kedvem hozzá.

 6. Hiába ismerem és bírom őket, Bruce szerepére ez a lista borzalom. Egyedül Richard Armitaget tudnám elképzelni.

 7. Hát van egy olyan érzésem, hogy ez nem fog jól elsülni. Gosling mindenesetre szerintem túl fiatalos egy batmanhez. Sorozatszínészeket nem ismerem, ginger batman meg ne is legyen. Matthew Goode kurvajó Wayne lenne, de egy olyan batman, akitől rettegnek a rosszfiúk, olyat egyáltalán nem tudok belőle kinézni. Armitage talán, bár tőle nem láttam elég filmet, hogy kompetens legyek. Brolint meg túl sok filmben láttam ahhoz, hogy batmanként nézegessem, bár ő még mindig jobban mozgatja a fantáziámat mint a többi. Ha objektív akarok lenni akkor Brolint mondanám, de a szubjektív véleményem szerint meg nem akarom látni batmanként a palit, hiába tudná vinni, szóval adnék egy esélyt Armitagenek max. De ha lehetne egyiket se választanám, inkább adnám Fassbendernek az egészet a picsába és meg lenne mentve a franchise.

 8. Egyiket sem tudnám Batmanként elképzelni. Az első 3at kellene összegyúrni. De a jó választáshoz, a sztori ismerete is szükséges lenne.

 9. Szerintem meg közülük köllene választani:

  – Jim Caviezel
  – Tyler Hoechlin
  – Bradley Cooper
  – Stephen Dorff
  – Luke Ewans
  – Anson Mount
  – Richard Madden

  Az abszolúte top választás közülük kerülne ki:
  – Jason Statham
  – Vin Diesel
  – Johnny Deep
  – Jude Law

  Természetesen a legjobb választás ki más, ha nem Keanu Reeves lenne, de hát nem lehet minden fenékig tejfel.

  A futottak még kategóriám:
  – Crispin Glover
  – Antonio Banderas
  – Patrick Dempsey
  – Marty Belafsky

 10. Hát…a felsorolt hatosból talán Armitage. Ha meg tényleg vén Batmant akarnak akkor Brolin. De azt ne akarjanak. Az egyéb feldobott nevekből még Crispin Glovert el tudom képzelni, de a Denevérnek, hanem inkább Jokernek. Amúgy Fassbendert is el tudnám képzelni.

 11. Richard Armitage a legjobb ezek közül. Ő tud egyszerre playboy és hős lenni. De Max Martinivel is kiegyeznék.

 12. BÁZZZ Armitage eszembe sem jutott volna de most hogy mondják, egyértelműen Ő LEGYEN AZ!!! Annak a fickónak a hangjával giga badass Batmanünk lehetne. Esetleg még Manganiello se lenne rossz, de Richard Armitage legyen az!!!

 13. Armitage szerintem az aki a legjobban passzolna,de szerintem Matthew Goode is hozná…

 14. Richard Armitage! (Strike Back-ből egyenesen el tudom képzelni a -Batsuit.ba)

  Gosling…. ezzel a hanggal :D Már csak a poén kedvéért megnézném :D

 15. Bale személye szerintem nagyon jó választás volt, egyedül az ábrázolása nem volt tökéletes.
  Ugyebár B nem csak egy verőlegény, hanem nyomozó, tudós, stratéga.
  Ezzel szemben Nolan Bje többnyire csak a kiképzése adta előnyére és a kütyüire támaszkodott, amiket nem ő készített, és minden tudományos dolgott átpasszolt Foxnak (van is az a gáz jelenet a Beginsben, amikor mondja Wayne Foxnak, hogy érthetőbben beszéljen az ellenanyagról, mely párbeszéd nagy B gyalázásnak minősült).

  Szóval remélem ezen most javítani fognak.

  Mindenesetre a lista nevetséges, remélem ez már nem a végső rosta.

  Korábban szóba került Jim Cavizel (vagy hogy a répaba írja), aki a Poi-beli zúzását elnézve nagyon jó és hihető lenne (+pont, hogy a suttogás is megy neki :D ), illetve aki még jo lehetne, az Cliwe Owen.

  Gosling nevetséges lenne, főleg amilyen hangja van.

 16. Matthew Goode a fentiek közül, ha bárkit lehetne akkor meg Christian Bale. (+1 Keanue Reeves!)

 17. Egyértelműen Richard Armitage, a Strike backben már megmutatta hogy tud badass lenni.

 18. Gosling jó lenne. Mehetne a semmiszöveg mellett egy kis “Wanna fight?” :D
  de amúgy tényleg, legyen ő.

 19. A felsoroltak közül leginkább Max Martini. De ha kívánságműsör lenne, akkor a maszk alatt teljesen mindegy, hogy ki van,amíg Kevin Conroy a hangja. :D

 20. Öreg Batmannak Bryan Cranston aka Walter a Breaking Badből. Tökéletes hang, tökéletes tekintet, és ő aztán tudna badass lenni!

 21. Goslingot semmi féleképp nem tudnám elképzelni. Túl kölyökképű ehhez.

  Manganiello v. Armitage. Persze csak ha Manganiello levágatja a haját. :)

 22. Armitage ebbol a hatosbol de szerintem is Fassbender a legjobb
  valasztas.
  Tudnam ki volt az a kreten akinek Max Martini eszebe jutott mint Batman imadom a szineszt meg mident de nagyon messze van o attol, hogy Batman lehessen.
  Gosling hangjaval pedig tenyleg vicces lenne.:)

 23. Michael Fassbender
  Matthew Goode
  Joseph Gordon Levitt
  Josh Brolin
  A többi leves, Armitage szerintem rém átlagos.

 24. Matt Goode amugy nem ertem miert van benne a listaban, szerintem o lehetne mindenidok riddlere inkabb :)

 25. Könyörögjék vissza térden állva Bale-t.
  Más valószínűleg bukta lesz.

 26. Szerintem Josh Brolin ideális választás lenne, legalábbis ebből a mezőnyből nekem ő tűnik a leginkább alkalmasnak Batman szerepére… Goslingot semmiképp.

 27. Richard Armitage!!!!

  Ez 101%-ig egyértelmű és szerintem ő is lesz ha tényleg ezek közül fognak választani.

  Manganiello menjen inkább sztriptíz táncosnak egyáltalán nem jó színész szerintem de ha az is lenne akkor is túl sok Batmanhez 2-szer olyan izmos mint Superman. :D

  A másik aki talán jó lenne: Matthew Goode, na ő tipikus playboy figura jól hozná a milliomos fószert csak kicsit fiatal. És kicsit azért gyúrhatna is majd. xD

 28. Esetleg Joseph Gordon-Levitt?

  Egyébként nem értem miért lenne jó egy Superman-Batman film (a pénzen kívül).
  A Nolan-féle Batman-filmek lényege pont az, hogy az egész akár még létezhetne is a valóságban.
  Superman meg a Földre szállt Napisten.

 29. Brynden Rivers:

  mit nem értesz ezen? Azért kell ez a film hogy később lehessen a JL fim. :D Ezért semmi másért ja meg a pénzért xD

 30. szerintem legyen Swarzenegger….ja bocsi o mar nem lehet, o volt az egyik gonosz mr.fagy :D

 31. Ha már trollkodunk: Batman legyen Zac Efron, Robin meg Justin Bieber. Darkseid meg csonkolja meg mindkettőt :D

 32. De nem csípem ezeket a sekélyes gondolkodásokat… Ha van valami jó film ötlet, akkor rendezze Nolan. Ha sci-fi akkor pláne. Ha feldolgozás ötlete jön elő, akkor legyen az eredetinél darkosabb – már eleve vicc – és persze, hogy Nolan. Aztán Ryan Goslingot meg Bale-t M.I.N.D.E.N. filmszerepbe. Most komolyan… Gosling korai filmjei igen jók és még újdonság volt az egykedvű, bágyadt feje, de a szerepei megmentették.

  Amióta viszont berobbant, az első igazán értékelhető filmje a The Place Beyond the Pines, én a Drive-ot egyáltalán nem tudtam értékelni. A pali mintha egy maszkot viselne a legtöbb filmjében. Ennek ellenére bírom a srácot, mert jó szerepeket kap, de Gosling mint Batman? :D Ez most ugye egy vicc? Kb. annyira állna jól neki, mint George Clooney bácsinak, egyszerűen siralmas lenne.

  Lehet most jönni, hogy Gosling mekkora arc, de kérem… A Hitetlen, a Kísérleti Gyilkosság, és a Maradj után szerintem simán középszerű filmekben szerepelt – a Drive-on el lehet vitatkozni, de az a fa arc amit ott levágott… -, és végül a The Place Beyond the Pines a következő, amit értékelni lehet tőle. Na jó, a Notebook sem egy megvetendő cucc ha olyan hangulatban van az ember. De csak azt akarom mondani, hogy ez a fickó minden, csak nem szuperhős. Mondjuk, ha jobban meggondolom, a szerep minimum fele álarc alatt valósulna meg, így aztán akár simán betehető ő is. :D Just for fun…

  Egyébként mekkora flash lenne betenni Batmannek egy Denzel Washingtont, mert ugye mi ez a fajgyűlölködés, hogy Batman csak fehér lehet… ;) És Superman szintén lehetne mondjuk ázsiai. :D (Daniel Dae Kim mindkét szerepre megfelelne!) Vagy visszahozhatnák végre Val Kilmert is mint Batman, hátha helyrerázódna vele a srác megtépázott renoméja. Esetleg lehetne egy csavar és legyen Batman a legutóbbi felvonás szuper-gonosz hőse, Bane, alias Tom Hardy.

 33. Fernando: Mondjuk a Half Nelson még jó film volt. De Gosling tényleg ne legyen Batman.

 34. Mi ez a rasszizmus itt? Hogy hogy senki fel sem veti egy fekete bőrű Batman ötletét?

  Szerintem Will Smith, vagy Denzel Washington legyen. Esetleg Samuel “MoFo” L Jackson.

 35. Joel Edgerton kellene, hasonlít Adam West-re. :)
  Vagy Jon Hamm.
  De a felsoroltak közül Richard Armitage-re szavazok.

 36. Ha idős Batman-ről lesz szó akkor Brolin jó választás lenne. A többi teljesen felejtős,egyikük sem elég markáns karakter szerintem. Bár szerintem Christian Bale sem volt az. Ilyen alapon meg tényleg bárki lehet… Matthew Goode hasonló mint Bale, csak még nyálasabb. Luke Evans?

 37. Hát nem egy ütős lista, szinte csodálom, hogy a twilightos gyerek nincs rajta. De a kommentek! A legjobb ötletek szerintem eddig Bryan Cranston és Daniel Day-Lewis. Elvetemült elképzelés mindkettő, de én vevő lennék rájuk. Alfred meg lehetne Christopher Lee. Amúgy meg nyilván Fassbender legyen a bőregér, ki más.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.