Diana is újra

Itt a Diana hercegnő életét feldolgozó film új előzetese. A főszerepben Naomi Watts, a rendező Oliver Hirschbiegel (Downfall). Láthatjuk, ahogy a hercegnő szerelembe esik a tragikus sorsú Lost sztárral. Vagy ne viccelődjek, komoly film? A jótékony cselekedeteit is láthatjuk, de inkább az átlagos férfival történt viszonya lesz a középpontban.

Lol, legfelső youtube kommentet most nézem, nyilván másnak is a Lost ugrott be: “Great Sayid flashback.”

human
írta
2013. 08. 06. 21:28
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Diana is újra” bejegyzéshez

  1. valaki össze tudná foglalni a trailer végén látott fordulatot? mármint ezt a másik fickót aki beúszott a képbe a yachtjával

    (nem ismerem az eredeti történetet)

  2. Én úgy tudom, a királyi család nem kicsit akadt ki a filmen és nem is akarták engedni, hogy bemutassák. Egyébként érdekes, hogy mindenki csak Károlyt utálja. Abba bele sem gondolnak az emberek, hogy míg Károly “csak” egy nővel csalta Dianát, addig Diana legalább 4-5 házasságot tett tökre. Károly ráadásul nyilvánosan soha nem mondott Dianára egy rossz szót sem. Sőt, ővolt az aki elment számonkérni Hewitt-et, mikor az literegette a viszonyát Dianával. Ráadasul Hewit elmondása szerint még kapott is egyet a szeme közé a hercegtől. Én szeretnék látni már egy filmet a másik oldal szemszögéből is, mert kicsit màr kezd unalmas lenni ez a Szt. Diana dolog.

  3. Lehet, hogy érdekesebb, de a másik fél háttere is az. Az nem elég érdekes, hogy miért beszélt meg Diana és Károly egy közös nyaralást 1997 szeptemberére? Vagy, hogy Károly miért hordta egészen 2005-ig a pecsétgyűrűje alá rejtve azt a gyűrűt, amit Diana az esküvőjükön húzott az ujjára? Erről cikk is van fent a neten. És ott van egy másik kérdés is: ha Károly annyira el akarta venni Camillát, mint ahogy sejtetik, akkor miért várt 8 évet, hogy megkérje a kezét? Szerintem ezek is érdekes dolgok és talán jobb sztori kerekedne ki belőlük, mint ebből a giccses, fele sem igaz és főként kitalációkon alapuló mozi-ötletből. Az vajon belekerül a filmbe, hogy a sebész nős ember volt és inkább a családját választotta Diana helyett? Vagy a család rész kimarad és egy beteljesületlen szerelmi történet lesz belőle…?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.