Sniper kapja el Huntot, miközben Kirk nézi

Steven Spielberg úgy döntött, hogy nem kér az American Sniperből. Bár a Warner továbbra is szeretné összehozni a filmet, de most már biztos nem az öreg rendezi.

Jól sikerült a Star Trek Into Darkness? Nem? Tök mindegy, mert a forgatókönyvírói: Alex Kurtzman és Roberto Orci marad a 3. részre. De nyugi, Damon Lindelof nem segít be. Ő a csak a második részben működött közre. Kezd lejárni az álomgyár kredite?

Hivatalosan is Christopher McQuarrie (Jack Reacher legutóbb) rendezi a Mission Impossible 5-öt. A forgatókönyv Drew Pearce (Iron Man 3) keze alól kerül ki.

16 hozzászólás a “Sniper kapja el Huntot, miközben Kirk nézi” bejegyzéshez

 1. Star Treknek örülök, mert az évben ez volt eddig az egyetlen film, amit moziban akartam megnézni és nem bántam meg. (trailerek betaláltak)

  Bár sajnálom, hogy nem mertek meglépni valami komolyabbat, mert többet kilehetett volna hozni a történetből.

 2. Drew Pearce mester közreműködésével meszeltek a MI5-nek. Persze látványos még lehet ha ír bele majd akciójeleneteket… á la IM3

  A Star Trek meg elég gagyi volt, mivel már az első részben több űrcsatát láthattunk. Star Trek űrhajócsaták nélkül meg olyan mint Vasember páncél nélkül.

 3. Első nézés után azt hittem, hogy az MI3 a legrosszabb MI rész mind közül, aztán a Ghost Protocol előtt végig néztem a meglévő részeket, majd a GP-t is és rá kellett jönnöm, hogy Abrams rendezésében az MI3 a legjobb epizód kb holtversenyben De Palma első részével, aztán a negyedik és bár imádom John Woo akcióit és mint akciófilm tetszett a 2-dik rész is, de nem mint MI film.

 4. xaN
  az összes sorozatot láttam többször, de ha szerinted egy átlagos TNG rész béli szüttyögés a mai mozikba való akkor fejet hajtok előtted. písz.

 5. Puffin: abban igazad van, hogy ma már nem kajálnák a népek, de ettől függetlenül a “Star Trek űrhajócsaták nélkül meg olyan mint Vasember páncél nélkül.” kijelentésedben nem állja meg a helyét.
  Jól dolgozta fel JJ a franchiset a mai elvárásoknak megfelelően, de ettől függetlenül nem sok köze van hangulatban/mondanivalóban az original ST-sorozathoz.

 6. Elég gyenge lett az Into Darkness. Kár érte. Remélem a 3. részre összekapják magukat.

 7. Az oké hogy dobta spielberg az american snipert, de akkor remélem visszatér az eredeti tervéhez a Robopocalypse című filmhez, mert eredetileg azt akarta rendezni.

 8. werdafckawi
  Hát ez az, semmi köze a sorozatokhoz, de a mai igények tükrében én azt vártam volna, hogy dominion wars szintű háborút raknak az arcunkba, és nem rendezik le hajós jeleneteket 10 percben. amúgy meg szerintem a star trek egyik fontos eleme a klassz űrhajók és lövöldözések.

 9. Kicsit reménykedem, hátha Lindelof nélkül kihoznak valami értelmeset. Én megértem, hogy a régi “szüttyögés” ma már nem állja meg a helyét, de tényleg olyan nehéz lenne a látványos egy látványos sci-fi alá egy pici mondanivalóval rendelkező forgatókönyvet tenni?

 10. Yess! Végre egy jó hír! Már csak JJ-t kell visszahívni… Mivel a Star Trek 2 volt idén az egyik legjobb popcorn mozi a Pacific Rim mellett, ezért én ennek baromira örülök, és értelmetlenül állok human fikázása előtt, hiszen ő maga is fényesre nyalta Abrams fenekét a kritikájában…

 11. mit fikáztam? cska megszólítottam azokat akiknek nem tetszett és vagy lindelof gyűlölők

 12. Az szerintem nagyobb baj, hogy nem J.J rendezi a 3. részt, mint az, hogy Lindelof most részt vesz-e benne vagy sem.

 13. LA:
  “Mivel a Star Trek 2 volt idén az egyik legjobb popcorn mozi a Pacific Rim mellett”

  Szerintem meg nem. Agyatlan volt mindkettő, ellenben a PR-ben volt némi lélek legalább. Az ST ezt még több ostobasággal helyettesítette.
  Szerintem.

 14. Abrams tudtommal nem zárta ki, hogy ő rendezze a Star Trek 3. részét is, eddig csak olyan interjút olvastam ahol azt mondta, hogy még bármi lehet…

 15. a mission impossible 4 az egyik legeslegjobb akciófilm volt !!!

  tele humorral, ahogy a kezdő csapat bénázott, nem mindenki faarccal nyomta

  plusz olyan jelenetek Dubaiban a felhőkarcolókkal, meg a homokviharral, hogy az embernek kiesett a szeme

  újra is nézem valamikor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.