Híres fegyverek

Gyönyörű galériában pár ikonikus figura kedvenc ellenfélaprítója. Itt az összes, alulra kiemeltem párat.human
írta
2013. 08. 08. 03:40
megjelenés
24
hozzászolás


24 hozzászólás a “Híres fegyverek” bejegyzéshez

 1. Imfdb-n ezek mind benne vannak, hogy melyik filmben melyik csúzlikkal dobálóznak. Egyébként T-800 as Hardballere a legfaszább mindközül meg a Anton szögespumpája.

 2. én a looperből inkább a thunderbluss-t tettem volna be,
  deckard pisztolyánál meg most realizálom, hogy két ravasza van :O

 3. Gabo00 – Ami egybő beugrik az az Desperado, és Mad Max akik biztosan rövidcsövűvel nyomták, de,pl a Death Hunt-ban Charles Bronson lepata egy egycsövő 12-es jelentős részét, de duplacsövű rövidet pl a Seven Ups-ban is használtak.

 4. Rick pisztolya a TWD-ből mindig is tetszett, bár töredelmesen bevallom valami pszichés sz*rság miatt különösen félek a mechanikus fegyverektől, még attól is irtózom, hogy a kezembe fogjam őket. :)

  Persze gyönyörű dolog a pacifizmus, de nálam ez a fegyverfóbiámból fakadó dolog és csak másodlagos szerepet töltenek be az elvi tényezők.

 5. Rambo RPG-vel főleg csak posztereken volt látható. Filmben nem is nagyon szerepelt vele. A Looper fegyvere is lehetett volna más.

 6. Lemaradt Robotzsaru külsőleg átalakított Beretta 93R-je. Pont a minap olvastam hogy kiadták airsoft változatban:D

 7. Nyilván vannak még ikonikus fegyverek, ha saját lista lenne, akkor Robin Hood nyila, Ash láncfűrésze, Hopper ezüstszínű HK-ja a SPEED-ből, Conan kardja, azért a Predatoroknak sem kutya a vállfegyvere, de szerintem a legalapabb, a legelső fegyver direktben a vásznon a Nagy vonatrablás utolsó jelenetéből a Colt.

 8. Azért ezek lőfegyverek, pengék meg hasonlók nem illenének a társaságba.

  Esetleg még ami lehetett volna:
  Lara Croft: H&K USP Match
  Lethal Weapon (Detective Sgt. Roger Murtaugh) Smith & Wesson Model 19
  Matrix (Agent Smith): IMI Desert Eagle Mark XIX

 9. elektronik:

  A gázpalack csak egy része, hiányzik a képről a cső és a feje az eszköznek, amit leginkább egy slagra szerelhető locsoló fejhez tudok hasonlítani. Ebben van egy vékonyabb fém rúd, ami a sűrített gáz hatására nagy sebességgel kifelé mozdul néhány centimétert. Egyszerűen ráillesztik a haszonállat fejére, majd elsütik. Mivel az agyat éri a fém hegy, így fájdalom nélkül pusztulnak el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.