D23 Expo: part 1.

A Disney Expoján már kiderült pár dolog. Például, hogy 2016-ban egy Zootopia című projekttel jönnek. Ezt Byron Howard (Tangled) rendezi, és egy olyan világban játszódik, ahol nem létezik az ember, csak az állatok viselkednek ahhoz foghatóan, társadalom meg minden.. Mindezt buddy action stílusban megvalósítva, hiszen egy róka menekül a törvény elől. Itt egy concept art.

ZOOTOPIA (Working Title) concept art

De a Pixar 2015-ben érkező Inside Outjából is futott be anyag. Ez az a film, ami teljes egészében egy emberi elmében játszódik, pontosabban szóval 11 éves kislányéban, de ezen kívül a szülei fejébe is beletekinthetünk, ha jól veszem ki. Az alábbi képen látható karakterek különböző érzelmeket személyesítenek meg: a lila a félelem, a kék a bánat, a sárga az öröm, a zöld az utálat és a kis piros az agresszió. Mindezt Pete Docter (Up, Monsters, Inc.) rendezésében.

És még a szintén Pixar The Good Dinosaurról is megtudtunk dolgokat. Az alapötlet az, hogy mi lenne, ha a meteor 65 millió éve elhibázza a földünket. Szerintük a dinók most is élnének. A főszereplő dinó család egy emberi kölköt talál, olyat aki nem fél tőlük, és befogadják háziállatnak. De nyilván lesz itt barátság is.


THE GOOD DINOSAUR concept art

14 hozzászólás a “D23 Expo: part 1.” bejegyzéshez

 1. A Zootopiát erősen gyerek szagúnak érzem, és bár az Inside Out is elsőre annak tűnik, de az ötlet érdekes…
  A dinó meg nem izgat, majd Ross megnézi…

 2. Még Rákóczi Feri mondta a MorningShow-ba, hogy mozi előtti előzetesként volt ez a dinós, és hogy ilyen vérengzős jelenetek, amik szerinte egy gyereknek nagyon durvák. Amúgy a többi concept nekem bejön. :)

 3. Hát Rákóczi Feri max. a Croods-t láthatta, mert a Good Dinosaurból még nincs hivatalos kép se, nemhogy mozgó anyag.

 4. Túl nagy az elvárásom, ha én a Disney-től egy sima rajzfilmet kérnék, nem valami 3D-s szart?

 5. Üdítő látni, hogy legalább az animációs filmek terén még nem a folytatások dominálnak!

 6. Ja, igen Fishi azért keresett annyit a Gru 2 meg a Szörny Egyetem. Egyik se folytatás, vagy előzményfilm. Igazad van.

  Ebből kábé egyik sem érdekel, komolyan a második kép inkább Disneytől valónak nézném, az elsőt meg a Pixartól. Olyan kis gyerekesen néz ki.

  A dínószauruszosat meg majd talán. Az se tűnik túl Pixarnak.

 7. A Repcsikről el ne feldekezzünk. De az inkább spin-off, attól még nem eredeti ötlet. Tudjátok mennyi játékot adott el a Verdák.

 8. A Repcsikhez semmi köze a Pixarnak, a DisneyToons csinálta. Rókabőr, igen, de mentálisan sérült az az ember, akinek nem 100%-osan egyértelmű, hogy a Disney egy és egyetlen egy célja van: minél több pénzt kisajtolni minden termékükből. (Amibe most már a Pixar művek is beletartoznak.)

 9. Eddig a dínós érdekelt, jobban, de a sztori alapján van egy kis Jégkorszak utánérzetem, tudom, hogy a Pixar úgyis csavar rajta valamit de leírás alapján nem várom már annyiara.

  Az Inside out-ot viszon a karakterképek után jobban várom. A “düh” tuti hatalmas forma lesz így ránézés alapján is. :D

 10. Röhögtem a Dinós elgondoláson… Ha a meteor elhibázza a földet, akkor a kisebb emlősök nem kaphattak volna akkora teret maguknak a nagy hüllők kihalása miatt, ergo ember se lenne.

 11. Kedves fearitself!

  Épp annak próbáltam hangot adni, hogy de jó, hogy noha most épp a folytatások dominálnak a moziban, a készülő projektek alapján látszólag legalább ez a két animációs stúdió nem állt rá a folytatások futószalagos gyártására. M’kay?

 12. gabeszka79: hol látsz te vérengzős jelenetet a linkelt trailerben? Most már kezdek piszkos kíváncsi lenni, valaki linkelje már a tutit légyszi. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.