EX3 +Mel Gibson +Antonio Banderas

Stallone hivatalosan is megerősítette, hogy Mel Gibson lesz az Expendables 3 rosszfiúja. Plusz még Antonio Banderas is feltűnik. Harison Ford is be lett jelentve pár napja. Durva csapat lesz itt.

Ja és emlékeztek arra, hogy Bruce nem szerepel? Nos kiderül mi volt a gond: a pénz. Természetesen. Bruce még a haveroktól is napi 1 milliót követel. Konkrétan 4 napot kellett volna forgatnia, Sly ezért 3 milliót vágott volna hozzá, de több kellett a jó öreg Willisnek. Vajon a Red 2-t mennyiért vállalhatta el. Vagy a több gyenge filmet amiben mostanában feltűnt: Catch .44, Setup, Lay the Favorite, Fire with Fire.

30 hozzászólás a “EX3 +Mel Gibson +Antonio Banderas” bejegyzéshez

  1. Inkább örülne Willis, hogy egy tökös akciófilmben szerepelhet. Stallone twitteren: “GREEDY AND LAZY …… A SURE FORMULA FOR CAREER FAILURE”

    Teljesen igaza van szvsz.

  2. mondjuk az is igaz, hogy Willist a többiekhez képest még normálisan foglalkoztatják, és még mindig top filmekben játszik, tuti jobban el van szállva magától

  3. Retard

    Amilyen ütemben futószalagon gyártja mostanság a semmilyen és a szar filmeket, az EX4-re már könyöröghet Stallonénak, hogy vegye be.

  4. Vajda : ja biztos az új die hard, gi joe, red 2 után nagyon könyörögnie kell, szerintem inkább röhög rajtuk

    bár tény, hogy egyik se volt kiemelkedő ( red 2t még nem láttam ), de azért még így is jobbak voltak, mint bármelyik expendablesos ökörködés

  5. Annyira hozzáillik ez az imidzséhez. Mindig ugyanazt a 3 szerepet játssza, a riportereket ugyanabban a stílusban ugatja le mint amiket szokott játszani, és erre fel kéne a millió mi? Nagyon el lehet szállva magától… Fordnak am is örültem, de így h Willist váltja még sokkal jobb lépésnek tűnik bevonni.

  6. Elég nagy csalódás ez a Bruce gyerek. Nem arról van szó, hogy átlagember számára ép ésszel fel nem fogható összeg (3 mill dollár) helyett két vajaszsömlét kap, hanem 4 millió dollár helyett “csak” hármat.

    Tényleg vicc ez az egész hollywoodi filmipar úgy ahogy van a túlértékelt “színészekkel” egyetemben, tisztelet a kívételnek.

    Nem irigylemt tőlük a pénzt, de hogy 4 nap munkáért valakinek ne legyen elég sz*ros 3 millió dollár, csak mert ő a híresneves, azért ez tökéletesen szimbolizálja, hogy milyen egy elb*szott világban élünk.

    Ha még értéket teremtene! Lenne tudós vagy tudomisén amivel milliók sorsát teszi jobbá. Tudom ez kissé erős volt, de valahogy fel nem tudom fogni ezt az egészet amit ezek művelnek.

  7. A Red2-t nem láttam még (az első nem volt rossz) a GI Joe a maga nemében végülis egész jó lett (mondjuk ahhoz Willisnek nem sok köze volt) de azt leszámítva tény, hogy valahogy mostanság elveszett az öreg varázsa. A Looper lett még egy jó filmje, de azon kívül amiben szerepelt az elmúlt öt évben vagy szar volt, vagy csak epizódistaként tűnt fel benne.

  8. GaBRiWaZZ

    ha te nem irtad volna le, akkor en, eletbe nem lat atlagember annyi penzt, nem istenek ezek, tizedannyival is vigan elhetnenek, focistakrol nem is beszelnek

  9. Zsedan:

    Pontosan. És ugyanúgy büdöset sz*rnak, megdöglenek rákban is, maximum lassabban mint mi. Tényleg elmebaj ami megy. 120 milla??? Aztaqrva, 120 napig forgatták vagymi? :D

  10. Pfff, ez nagyon gáz. Kész szerencse, hogy haverok. XD Különben lehet, hogy kétszer ennyit kérne… XD

    Én még ingyen is bevállalnám… :D

  11. ennek ellentmond a Moonrise Kingdomban játszott szerepe. kétlem, hogy ott is milliókat akasztott volna le az amúgy is alacsony költségvetésből.

  12. Mindkét Expendables film 300 millió körül hozott. Arról lehet szó, hogy Willis megérezte a pénz szagát. Moonrise Kingdomban hiába kért volna ennyit.

  13. jó poén ennyi ismert és kedvelt színészt egy filmbe összehozni, a gond az, amit fent is írtak, hogy senkire nem jut elég idő, 1-2 erőltetett beszólás és kész, ez ellen valahogy tenni kéne, mert így igazából egyikük sem nagyon tud olyan szerepet adni, amiért anno megszerettük… Or sg like that, értitek a lényeget. Willisben meg hatalmasat csalódtam….

  14. Szerintem a vén Brúsz érzi a vesztét, öreg már, lehet fontolgatja is hogy abbahagyja az akciózást, érzi hogy kiégőben van, ezért gyorsan minden szart elvállal, amíg fizetnek a nevéért, aztán valami nagy durranással kifüstöl. De lehet hogy csak egy beképzelt majom, aki szép lassan elb.ssza minden iránta érzett gyermeki rajongásom.:(

  15. Banderászt mindig is bírtam, egy jóféle választás lesz, a Bérgyilkosokban is jó volt Stallone mellett. Ford kilóg eléggé. Nem olyan nagy akciófilmre “kihegyezett pali mint emezek. Willisnek nagyon hatalmas lett az ego-ja mert életében megcsinált három nézhető filmet, amiben valamit nyujtott is. Diahard1-3. Nem mintha a többi nem lenne nézhető hellyel közzel, de mindben szinte! kivétel nélkül John Mclane másolatokat lehet kapni. Ez nem egy nagy szinészi véna. HIába jóarc a Die hardban, ez attól még nem szinészi teljesítmény, csak egy akkoriban volt megnyerő személyiség, ami mára már nagyon a semmibe tünt el. Willis messze túl van értékelve ahhoz képest, amit ér. Eszméletlen,hogy mennyire megél John Mclaneből. Ez ám a kárrier….marhára nem fog hiányozni.

  16. Ócska akciósztár. Színésznek nem nevezném. Akkor maradjon ki belőle, az ő baja. Will Smith-szel alkothatnának egy klubot: “Mi nem vállalunk semmit, csak jó sok pénzért!”.

  17. Vicces, ahogy gondolkodás nélkül nekiesnek valakinek a kommentelők egy ilyen hír kapcsán. A “túlfizetett”, meg “átlagemberhez képest” típusú hozzászólások meg külön nevetségesek.
    Bruce Willis rengetegszer vállal szerepet “gombokért” is, ha kedvére való a szerep, vagy a film, sokat játszik/játszott alacsony költségvetésű filmekben. De ezen kívül van egy tarifája, amit az őt képviselő ügynökség határoz meg, ha egy nagyszabás produkcióba kérik fel egy szerepre. Az Expandebles pedig a kezdeti haveri ökörködésből mára már egy nagy produkcióvá nőtte ki magát, nem tudom miért kéne kevesebbel beérnie, mint amit egyébként kapna bármely hasonló filmért? Sokan elfelejtik, hogy egy ilyen kategóriájú sztár nem önmagában létezik, hanem egy konkrét csapat megélhetése függ tőle, személyi titkárok, asszisztensek, ügynökök, könyvelők, befektetési tanácsadó, személyi edző, személyzet, kertész stb… De persze innen a szar melóból, meg a másfeles panelból nézve, nyilván “elszállt magától”

  18. ennyit a fasz kopaszról.
    egy hülye kurva lett belőle.
    Stallone helyében pofán is basztam volna.

  19. az viszont vicces lenne ha banderas pont úgy nézne ki mint a Bérgyilkosokban és bérgyilkos is lenne :)

  20. Mondjuk az elég poén, hogy Willis színészi képeeségeinek ócsárolása egy Stallone film kapcsán kerül elő:D Slyhoz képest Bruce, Glenn Close és De Niro szerelemgyereke is lehetne színészi játék szempontjából.

  21. Nyílméregbéka

    Nem az a baj hogy ennyit kér, hanem az hogy mindössze 4 napi forgatásért. Valszeg nem lenne nagy szerepe. Ez szimplán kapzsiság ahogy Stallone is írta.
    Az meg hogy te ennyire bevéded, a többség véleménye még nem fog attól változni.
    Bár valszeg a tied sem, mert biztos te vagy a kertésze a panelból!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.