28 hozzászólás a “Kamerás X-Men: Days of Future Past-előzetes” bejegyzéshez

 1. Már ez a ramaty minőség garantálja a libabőrt. Remélem online is megtekinthető lesz, mert általában a Comic-Conos trailereket nem szokták kiadni.

 2. Ma ilyen kamerás nap van :) Human, dobtam e-mailben Guardians of the Galaxy videót, dobd fel azt is. Jó lenne még egy Godzilla videót halászni, EPIC lenne.

 3. “Inception music???”

  Ez miért kérdés? Rengeteg előzetesnél használnak fel zenéket korábbi filmekből.

 4. Kibaszott Inception zene megint. Mindenhol ezt hallom. Elhsizem nagyon jó, de mintha csak az lenne: “Nagyon érzelmes zene kell! Hát ott van Zimmer”. Találjanak új zenét. Úgyis mindenki felismeri, és az csak zavaró.

 5. Őszintén nagyon jól van összeállítva, párbeszéd, fényképezés,csak azt akartam mondani, hogy a zene túl van használva. Csak az az egy minusz.

 6. Ja, Inception, tényleg azt hitték, hogy a geekeknek nem tűnik fel? A zene jó, csak sokak fejében totál máshoz kötődik más filmhez, más jelenethez. Nekem így totál elbarmolta az élményt.

 7. Hát nálam ez is az a kategória, aminél teljes hírzárlatot rendelek el magamnak. Tervben van, hogy moziba nézem meg, de félek, hogy úgy járok, mint az Elsőknél, hogy ellövik a trailerben a nagyjelenetek magjait. :/ De olvasva a kommenteket, nem lehet rossz :D

 8. Uhhh…ütős volt!!!

  Ha ezt nem moziban, akkor semmit. Vajon lehet majd feliratosan is látni???
  Lehet hogy ez lesz a legjobb X-Man film?

 9. Az Inception zenéjét a moziközönség 90%-a elfelejtette, ellenben piszok hatásos, jó lesz ide.

  Amúgy nem tudom hányan emlékeznek rá, de volt Gladiator előzetes is az első Conan zenéjével, meg Two Towers a Requiem for a Dream zenéjével, nem mai szokás ez sem.

 10. Én meg még mindig azt mondom, hogy Bryan Singer, szóval először csak kivárom a véleményeket, kritikákat, aztán majd meglátom. Nekem a munkái (első X-men filmek is) csak középszerűek voltak, nem dobtam el egyiktől se az agyam. Valkűr szerintem a legjobb munkája, de az is csak egyszerű jó filmnek megy el.

 11. Kezdem ugy erezni Jackman nelkul mar nem kepesek a wcre se menni, meg talan korai meg elozetes

 12. Hát Bryan Singertől én is félek, maradhatott volna Matthew Vaughn. Producerkedik tudom, de hát az ugye nem jelent sokat.

 13. zotty: Azért annyira ne aggódj. Ha nem lett volna az a “középszerű” első X- Men, akkor nem lett volna Batman Begins és társai. A felnőtt képregényfilmek. Már ha van ennek értelme.

 14. Mivel az Origins eléggé ergya volt és a The Wolverine-ről sem hallani jókat, ezért örülök, hogy úgy tűnik Logannek eléggé központi szerepe lesz ebben a filmben!

 15. ilyen legyen ! epic ! drama !
  nem kell viccelődni meg komolytalankodni, az iron man 3-al betelt az a fajta pohár

 16. Őszintén szólva irdatlanul félek Singertől, a cast eszméletlenül óriási és kurvajó (kivéve Halle Berryt, nem tudom mit keres még mindig Storm szerepében, meg úgy egyáltalán képregény filmekben, ez egy kurvanagy kérdőjel) de nálam már az, hogy nem Vaughn rendezi, óriási ziccer lett kihagyva. Singer legutóbbi filmje a jack the giant slayer volt, ami ugyanannyira átlagon aluli mint a superman returns, vagy az x2. Mindegy, ha ultraszar lenne, Fassbender és McAvoy úgyis visznek valami jót a filmbe, szóval akkor sem lenne hiábavaló a megnézése. Mindenesetre szorítok, hogy összejöjjön Singernek, jó lenne ha alkotna végre valami emlékezeteset, ha már a kezébe helyeztek egy ekkora projektet.

 17. En olvastam a days of future past sztorit.Ha jol emlekszem meg a SEMIC kiadta magyarul anno.Nagyon kivancsi vagyok Synger mit hoz ki belole.Ennyi sztart mozgatni nem lesz egyszeru.Nagy volumenu tortenet, nagy faba vagta a fejszejet.Mondjuk nekem az x2 az egyik kedvenc kepregeny filmem.En bizom benne.Lehet megcsinalja.Nalam siman a legvarosabb jovore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.