Podcast: Nyilvános vetítés 201: Rekkenés filmekkel

Visszatértünk, kicsit be is rozsdásodtunk, na de majd a 202-ben! Addig pedig a heti podcast adag.

Premierek: Only God Forgives, RED 2
Trailerek: All Is Lost, American Hustle, The Secret Life of Walter Mitty, 47 Ronin, Mandela: Long Walk to Freedom, The Fifth Estate, The Hunger Games: Catching Fire, Ender’s Game, Enough Said
Apróságok: Gravity részletek, Superman vs. Batman, 3 Avatar film 2016-tól, Bloodsport + Kickboxer remake
Megtekintve: Farkas, The Butterfly Effect, Monsters University, Only God Forgives, Jack the Giant Slayer, The Raid: Redemption, The Purge

Letöltés, Shownotes, ilyesmi

12 hozzászólás a “Podcast: Nyilvános vetítés 201: Rekkenés filmekkel” bejegyzéshez

 1. Klasszikusok közül a Taxisofõrrõl mondjuk még meghallgatnám a véleményeteket, egyébként meg az imdb helyett ott a sorozatok mint téma.

 2. Farkas: Remekül megfogalmaztátok a véleményemet miszerint: ezzel a badass karakterrel senki nem tud kezdeni semmit….. szomorú

 3. Imdb helyett lenne egy ötletem.
  Facebookra kiraknãtok egy szavazást, hogy melyik filmet vessézétek ki. S ehez mi is rakhatnánk hozzá lehetőségeket.

 4. Srácok! A Superman vs. Batman dologhoz hozzászólva… Láttátok/olvastátok már a The Dark Knight Returns-t? :) Csak mert ott összecsap a két hős, és konkrétan Batman kerekedik felül. :) Szóval ha azt a végét fogják meg a filmben (még ha sztori nem is lesz ugyanaz, mert nem is lehet), akkor működhet. Egyébként hogy miért a versus vonalat erőltetik, azt én sem értem.

 5. Lejti says:
  A Farkashoz: a ninjás harcot kivágták a filmből. Kb 10 perces jelenet.

  WTF?

 6. Daredevil az marvel univerzum, úgyhogy nem sűrűn fog találkozni Batman-nel, de egy Batman-Constantine filmet én simán megnéznék. :)

 7. Igazatok van, hogy ez a vs. dolog Superman és Batman között nem fog működni. Működhetne, csak még nem most. Ahogy mondtátok, a Marvelt felépítik nagyon jól, a DC-t elkapkodják érzésem szerint, amit sajnálok.
  Pozitív, hogy megpróbálják, de nem így kellene hozzányúlni. Nagyon jól fellehetne ezt építeni, csak sokat akarnak hirtelen. Örülnék egy jó World’s Finest-nek.
  Avval viszont nem értek egyet, hogy Superman legyőzhetetlen, mert “Ő a Super”, vagy hogy érdektelen Róla filmet csinálni. Nem kell feltétlen kryptonite, csak egy olyan forgatókönyvíró, aki tudja miről ír.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.