Az igazi Star Wars nagyágyú

Mivel a Disney a hétvégén a saját expóján nem dumált a Star Warsról, így megint beindultak a megbízható pletykagyárosok. “Jöhet Darth Maul, Palpatine visszatérhet” meg a többi. Azon csodálkozom, hogy az igazi nagyágyút eddig senki nem hozta szóba, ha már sok kattintásos flame cikket akar:

Jar-jar visszatérhet.

Az egyik Star Wars prodcerének közelében levő kisbolt pénztárosának a fodrászától hallottam, hogy Jar-Jar visszatérése is szóba került, mivel a gyerekek imádják!!4!

23 hozzászólás a “Az igazi Star Wars nagyágyú” bejegyzéshez

 1. Jar-Jar a legnagyobb, nem értem miért kell ekézni. “Itsa mee Jar Jar”[IRONY OFF] :)

 2. Ja, Disney kiskirály Alan Hornt le is fújolták, vagyis “boo”-ztak a fanok mert nem volt hír az SW-ről, ami szerintem elég köcsög dolog a fanoktól, engem is érdekel ugye mi lesz hogy lesz, de 2015ig még sok idő van, és nem hinném, hogy kötelességük lenne a nagyközönséget is bevonni a gyártási folyamatba.

 3. Őszintén szólva le**arom, hogy a gyerekek mit imádnak… A Star Wars ne gyerekmese legyen könyörgöm.

 4. EPIC – szerintem meg kell a folyamatos figyelemfenntartás-hype-marketing. A legnagyobb franchise nagyon szétszabdalt és vegyes rajongói táborral. (emlékezzünk mennyi barátság ment gajjra az új trilógia miatt, és mennyi netes oldal esett egymásnak)

  Itt folyamatos marketingről van szó, termékbevezetésről, amikor elérkezik a bemutató egyszerre tudjanak robbantani a film mellett a kiegészítőkkel stb.. szépen lassan elcsöpögtetik majd. Nem lennék meglepve, ha 100 millió fölött lenne a marketingköltség a végére.

  Jönnek majd a forgatási naplók, az internetes oldalak hozzák a kattintásokat. Megváltozott a világ az előző trilógiához képest is, a bevételmaximalizáláshoz ma már elengedhetetlen lesz számukra, hogy “eltűnjenek” az infókkal.

 5. Haha, jó volt human.

  Szerintem a legjobb lenne két ötletet kombinálni. Vagyis Palpi szelleme Jar Jar testében térne vissza. Így nem lehetne panasz ara, hogy Jar Jar egy komolytalan karakter, kapna egy klasz sith-es komorságot. Ian McDiarmid persze nem maradhatna ki, a mimikáját átvihetnék Jar Jar figurájáva szemléltetve, hogy a reomlott sith lélek a testet is torzítja.

  Vicc volt.

 6. Én soha nem értettem miért fikázzák Jar Jar-t… Nem mondom hogy hú de nagyon bejött, de különösebben engem sosem zavart a sok balfaszkodása, néha még kicsit meg is mosolyogtatott :D

 7. KZs: Jar-Jarból annyi elég lett volna, amennyit mondjuk Max Rebóból, vagy Salacious Crumb-ból kaptunk.

 8. dzsáj dzsáj menni emberek moziba

  ha így haladunk nyálasság terén, akkor az új részek még rosszabbak lesznek, mint az elmúlt három

 9. Végül is Jar Jar nem halt meg, tehát visszahozni sem kell :) Valahol átvészelte a polgárháborút… :) Amúgy én nem értem, miért fúj rá annyira mindenki. Nem mondom, hogy kihagyhatatlan karakter lett volna, de ha belegondoltok, a régi Köztársaság válságát hűen tükrözi, hogy ilyenekkel is szóba álltak a Jedik, uralkodók és szenátorok, és felszólalhattak még a tanácsban is… Ma Jar JArnál jóval gázabb figurák vannak politikia pozícióban a valóságban :D

 10. azért fúj rá mindenki, mert full nyálas, és a régi csillagok háborúja filmek sokkal vagányabbak voltak

 11. amúgy dzsáj dzsájt még elviseltem volna, nekem az volt a bajom az új részekkel, hogy túl sok volt bennük a politika, és állandóan pofáztak

 12. Nem akarom a régi trilógia rajongóit megbántani, de az Evok-oknál Jar Jar nem gázabb karakter..sőt…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.