Bruce kiégett

A Guardian szúrta ki az XLS interjúját Willis-szel. Úgy tűnik, hogy nem véletlenül látjuk unottnak Bruce arcát a Die Hard 5-szerű filmekben.

When you have seen a few fireballs, it’s not exciting any more. I know part of my audience enjoys the explosions, but to be honest, I’m a bit bored of it now

I am very clear with who I am. I work in all sorts of films, but the action movies are the ones that generate the most revenue. I like to earn lots of money from those, but I do all types: small productions, mega-projects, medium-sized, even science fiction.

Röviden: ha már láttál pár robbanást, akkor kezd unalmassá válni. Tudja, hogy a nézők szeretik, de őszintén szólva, őt untatja mostanra. Az akciófilmekért azért kér sok pénzt (Expendables 3-ra utal), mert tudja, hogy azok keresik is a sok pénzt, de ugye vállal bőven kis filmekben is szerepet.

human
írta
2013. 08. 14. 21:29
megjelenés
20
hozzászolás


20 hozzászólás a “Bruce kiégett” bejegyzéshez

 1. Utolsó alakítása ami tetszett a lucky number slevinben volt, bár ott szerintem az egész film kiválóan sikerült.

 2. Tavaly a Moonrise Kingdomban és a Looperben is jóval többet hozott, mint várnánk tőle. Szóval tud ő, ha akar, és ha kitudják hozni belőle.

 3. Remélem a Red2 lesz olyan jó mint az egy mert akkor azzal pár mostani ballépést legalább jóvá tesz.

 4. Willis papának kellene kicsit váltania, hogy felfrissüljön. Sorozatozhatna egy kis időt. A Netflix vagy az Amazon valamelyik jövőbeni projektjében biztos tudnának szerepet szorítani neki, ha ő is úgy akarná.

 5. Kiégett, ez egy dolog. De akkor mia fenéért nem vonul vissza. Ezért a teljesítményért kár elmenni filmbe szerepelnie, és teljesen felesleges a mozijegy árát is ráverni a kopasz fejére. Részemről a 16 blocks volt az utso jó filmje a többi utána lévő mind szemétre való. De az igazi filmográfiája az Armageddonnal zárult le. Pont az a különbség a két kiégett fickó közt, Stallone vs. Willis, hogy Stallonén még látszik az akarás, próbál valamit összehozni, ezek a nagyobb nevek összehozása témája is egész jól sikerült, de messze nem az igazi már.
  nem hinném hogy éhen halna Willis,ha nyugdíjaztatná már végre magát. Befekteti a pénzét vagy valami. Végülis mindegy, mert nyilván nem kötelező megnézni. Én csak annyit írok,hogy már régóta nem hoz lázba a Brucwilises film reklámja, és messziről kerülöm is.Surrogates, red1,GIjoe2,Looper mind egytől egyig ablakon kibaszott pénzek voltak.

 6. Persze, és ráadásul nem is válogatós, epizódonként 10 milláért BÁRMILYEN soriban szívesen szerepelne… :)

 7. Már a Moonrise Kingdom-nál beugrott, hogy az ilyen szerepeket kéne erőltetnie inkább. De hiába na, valószínűleg nem drámák forgatókönyveivel házalnak nála.

 8. Azt azért hozzá kell tenni, hogy Bruce papa soha nem volt nagy színész tehetség. Csak a régebbi filmjei jobbak voltak, kultikussá váltak, de azokat sem az ő színészi tehetsége vitte fel…
  Ennek ellenére én bírom, a szarabb filmjeire úgysem emlékszem fél év után, (ilyen Set Up, Cold light of day félékre) az Utolsó Cserkész meg Die Hard 1-3 stb. meg úgyis örök marad… :)

 9. harveydent25 says: “Azt azért hozzá kell tenni, hogy Bruce papa soha nem volt nagy színész tehetség”

  Akkor javaslom nézd meg a Ponyvaregényt, a Senki bolondját, a 12 majmot, vagy a 16 utcát…

 10. Az útóbbi időben nekem is a Moonrise Kingdom és a Looper tetszettek tőle a leginkább. Ráadásul az MK-ban nem is mondanám főszereplőnek. Persze annak írják, mert hát húzónév, csak ha azt nézzük, hogy mennyit szerepel ő a képernyőn… Mindegy is, jó volt és kész! Semmi erőltetett menet meg klisé. Nem tudom mennyire lehet hinni az imdb-n az “(announced)” Die Hardest-nek, rohadtul nem kéne már. Azért jó hallani, hogy őt is untatja.. :) Ha meg tényleg annyira ki lenne égve, akkor nem lenne jelenleg 3 készülőfélben lévő filmje is..

 11. A RED 2 eszmeletlen jo lett, megéri elmenni rá. Megkockaztatom, h jobb mint az első rész.

 12. Akkor játsszon vígjátékokban, thrillerkben, drámákban. Nem szeretném, hogy el”B”sedjen mint pl. Nick Cage.

 13. fanyalgók nézzék meg a RED2-t, hozza magát tokkal vonóval :) tényleg jobb mint az első rész. Az emlitett félresiklott filmek pedig nem feltétlen Bruce miatt gyengék, rendező, sztori, stb, meg hát eleve egy olyan cim mint a GI Joe2, most komolyan mit vártatok?

 14. Elnézve hogy az utóbbi időkben mennyi filmben szerepelt inkább az a kérdés, hogy volt-e olyan amit NEM válalt el.

 15. ladyluck: höhö, van olyan, pl. itt vagyok én is, bár nekem már mondták, hogy furcsa ízlésem van, de azért ez az arca fél oldalára lebénult kugli mégse jön be

 16. Azért human is picit félreérthető címet írt. ( Mi van már te is klikkre mész rá? :D) Nem éppen azt mondja, hogy kiégett, inkább csak, hogy unja már az akcióhős szerepet és szerintem szeretne már valami másban szerepelni. Ennyi. De nyilván azt is tudja, hogy az emberek leginkább erről ismerik fel. Egyébként aki szerint nem jó színész Bruce annak ajánlom az Armageddon, 6. Érzék vagy 12 Majom című filmeket. Ha akar akkor tud, meg ha elég jó a forgatókönyv/rendező.
  Az meg, hogy Bruce sorozatozna hahahha :D Persze. Azért ő még mindig igaza AAA+-os moziszínész, messze van még attól!

 17. A RED2 az év egyik legnagyobb csalódása lett számomra. Az elsőhöz képest ötlettelen gyenge sztori, látványosan unatkozó színészek, minimális humor, sok-sok unamas töltelékperc… 5/10
  Aki szerint jobb mint az első, javaslom nézze meg újra mindkettőt egymás után! Botrányosan középszerű lett sajnos a folytatás.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.