Vampire Academy-előzetes

Itt tartunk? Ezúttal Mark Waters (Mean Girls) esett el egy Young Adult regénysorozatnak. Különféle vámpírok, meg félvámpírok lepik el a.. vásznat. Azért a pontpont, mert ez kb. tévésorozat szintnek néz ki. Ez lenne az új alkonyat?

13 hozzászólás a “Vampire Academy-előzetes” bejegyzéshez

 1. a zene jó az elején, de ezt a leszbi témát miért kell erőltetni szerencsétlen gyerekeknek ?

 2. Klasszikus, arisztokratikus vámpírt akarok, olyan filmben, ahol az atmoszféra feleslegesén teszi a CGI-t!

 3. Mi a franc az a young adult? Aki ilyet néz az tuti nem múlt 21 vagy 18, tehát a fiatalabb mint egy felnőtt inkább illik rá.

 4. Mi a szarom ez te jó Isten.
  Esküszöm idén egy jó hír vidított föl a filmes news-ok közül és ez a Nolan filmjét elkezdték forgatni hír volt….

  Leállhatnak ez a vámpírozással de komolyan…
  A Fright Night még ok de ez mi könyörgömm???

 5. morszi says:
  2013. August 15 at 13:50
  UV-t nekik, hadd hulljon a férgese. :D

  Best comment of the year. xDD

  Egyébként meg pont tegnap néztem meg a Byzantium-ot. Nekem más vámpíros film nem kell. Már akkor dobtam ezt a “filmet” amikor az előnézeti képét megláttam a videónak. Meghallottam a zenét már féltem aztán megláttam a többit és azt mondtam kérek egy karót a szemeimbe. Fájdalom. És tudjátok mi a legröhejesebb?

  Az hogy a Bestseller már olyanná vált kb mint az Oscar. Semmit sem ér. Régen akartam olvasni egy jó könyvet ott volt tudtam hogy nem fogok csalódni. Ma? Bestsellerek 98%-a kb tini nyálakról szól. Miért nem csinálnak egy tini mozi csatornát? És akkor nem kéne moziban leadni ezeket a szennyeket. Muszáj teljesen megerőszakolni a vámpíros témát? Most rájöttek hogy a Byzantium végre egy normális vámpír film volt ezért csinálnak még pár szart hogy ellensúlyozzák?

  Shame! :/

 6. A könyveket olvastam, eltekintve az elsőtől és az utolsótól, nekem tetszettek, de ez az előzetes… Már a zenét sem értettem, és akkor jött maga a film… Ez is felejtős, akárcsak a Mortal Instruments, ami nagyon jó könyv, de márcsak a szereposztás miatt is nevetséges. Abba lehet hagyni a megfilmesítést, ha úgyis csak elbarmolni képesek mindent.

 7. “Ez lenne az új alkonyat?”
  Nem, ez tipikusan az a film, aminek a producerei az alkonyat sikerát akarják meglovagolni, aztán majd lesnek, hogy miért nem nézi meg a kutya se.

 8. “… a Bestseller már olyanná vált kb mint az Oscar. Semmit sem ér.”

  Azt ugye tudod, hogy az Oscar egy akadémiai díj, míg bestseller bármi lehet, ami elég populusta ahhoz, hogy milliók vegyék meg?

 9. Én a könyveket nagyon szerettem. Szerintem egy sokkal jobban átgondolt történet, jobban felépített világ, jobbak a karakterek, mint amit a Twilightban sikerült összeszenvedni.

  Mondjuk engem sem győzött meg ez a teaser, illetve a zene is elég fura volt az elején, nem jellemző a könyvre ez a csajos beütés… De majd meglátjuk, hogy milyen lesz maga a film (vagy legalább egy normális trailer alapján hátha változik a véleményünk).

  Persze azt mindig észben kell tartani az ilyen filmek kapcsán, hogy megvan a célcsoportja, és az bizony nem a férfiak és nem a 30 felettiek. Ennyi. Nem értem, hogy ezen miért kell mindig kiakadni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.