Podcast: Nyilvános vetítés 202: Iszapos kamerák

Szomorú a mozis helyzet, na de majd a 203-ban. Lássuk miről volt szó a héten:

Premierek: Repcsik, Percy Jackson: Sea of Monsters, Elysium, Before Midnight
Trailerek: How I Live Now, Monuments Men, Captain Phillips, Her, Thor: The Dark World
Egyebek: Spy Fox vs. Contre Temps, Zootopia, Inside Out, Good Dinosaur
Megtekintve: Europa Report, Jack the Giant Slayer, Mud

Letöltés, iTunes, Rss, Shownotes.

5 hozzászólás a “Podcast: Nyilvános vetítés 202: Iszapos kamerák” bejegyzéshez

  1. Az a baj, hogy amikor így értékeltek egy-egy filmet, annak nem sok értelme van. Mármint arra gondolok, amikor csak az egyikőtök lát egy adott filmet. Nem akar részletesen beszélni róla, mert a többiek még majd ezután akarják megnézni. Szóval két mondatban értékeli adott filmet. Majd a következő adásra már megnézi más is, de mivel már volt róla szó, így ő is csak 2 mondatot szán rá. Tudom, hogy nehéz összeegyeztetni, hogy ugyan akkor nézzétek meg az új filmeket. De akkor esetleg várni kellene vele egy-két hetet, és addig nem beszélni róla amíg a többiek nem látták. Ha meg mégis belekezd valaki egyedül az elemzésbe, akkor azt csinálja rendesen, addig a többiek legfeljebb becsukják a fülüket. :) Nekem is át kell tekernem, azokat a részeket, amiket nem akarok hallani.

    Ezért volt jó az IMDB lista, mert ott általában minimum ketten megnéztétek adott filmet, így tudtatok róla beszélgetni rendesen.

  2. Matthew McConaughey elmondta egy interjúban, hogy az ügynökével meg a nem tudom kivel összegyűjtögette az összes negatív kritikát, amit kapott, elolvasta mindet, és úgy döntött, hogy irányt vált. :)

  3. stalker: öö wtf? Mudról ketten beszélünk az Europa reportot is ketten láttuk csak Béla rábeszélte Waynet adáson kívül.

  4. Ha jól elolvasod a kommentem, láthatod, hogy sehol sem írtam olyat, hogy ez minden filmnél így van. Nem is értem, hogy a Mud-ot miért hoztad fel.

    Csak egy csomószor előfordult már az, hogy valamelyikőtök látott valamit, a többiek meg még ezután akarták megnézni, ezért előbbi személy csak 3 mondatban összegzi, hogy tetszett-e neki vagy sem. Majd 2 hét múlva megnézi más is, de ő már akkor csak szintén 3 mondatot szán rá, mert volt róla szó. Ha már először megnézte valaki, és elkezdte értékelni, akkor miért nem csinálta rendesen?

    Ha jól emlékszem a Jack the Giant Slayer-t is mind a hárman más időpontban láttátok. Majd mindannyian külön-külön elmondtátok róla ugyan azt a pár mondatot. Pedig mint kiderült, jobban tetszett nektek, mint jó néhány nyári blockbuster.

    Vagy ott volt a 201-es végén a nagy filmdara. Ez is kapott egy percet, meg az is kapott egy percet, de rendesen kifejtve nem nagyon lettek. Mint pl Wayne belekezdett a Farkas-ba, és már szinte spoileresen beszélt róla, de összességében mégsem kezdte el kielemezni rendesen a filmet, mert még nem látta mindenki. Most majd megint az lesz, hogy majd amikor már látta mindenki, akkor beszéltek róla rendesen, vagy majd csak futólag megemlítitek, mert már volt róla szó.

    Eleve bele sem kellet volna menni abba a témába, vagy ha már igen, akkor rendesen beszélni róla, nem 2-3 momentumot kiemelni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.