No One Can Stop Death

A Blizzard hatalmas cold opent készített egy filmhez… ja nem, a Diablo III: Reaper of Souls intróját nézhettük meg.

human
írta
2013. 08. 21. 20:00
megjelenés
19
hozzászolás


19 hozzászólás a “No One Can Stop Death” bejegyzéshez

 1. Legalább a videók minőségében nem adnak alább ha már a játékaik olyanok amilyenek…

 2. Jaja, lassan elérünk arra a szintre, hogy a videók miatt vesszük meg a játékokat :D

 3. Ez hihetetlen, nem fér a fejembe, van aki fikázza a Diablo-t meg ugy alapból a Blizzardot, aki híres arról hogy az utolsó pillanatban is töröl egy játékot, ha az nem minőségi alkotás…

 4. A blizzard komolyan elgondolkozhatna, hogy a játékaikhoz ad ki egész estés animált filmeket. Én biztos az elsők között lennék, akik leülnének megnézni egy Stracraft vagy Diabló filmet, de még egy WoW-ot is, hiszen a Lich King története is jó…

 5. A Blizzard csak egy játékot failelt el, a Diablo 3-at, de azt nagyon. Ami azért is probléma, mert ők kb. 5 évente ha kiadnak egy új játékot. Több mint tíz év után kiadni egy játékot, ami primitívebb, mint az elődje, aztán megfejelni a pénzes auction house-al… ehhez pofa kell.

 6. semmivel nem primitivebb mint az elődje, nem tom mikor toltál diablo 2-t utoljára de én d3 megjelenés napjáig és nem tudod miket beszélsz, arról nem is beszélve h az emberek 50% aki megvette azért fikázza a diablo3-t mert nem egy nolifer MMORPG-t kapott a kezébe hanem egy igazi régimódi hack & slasht. Persze lehet háborogni de nem tom ki a h**ye ha ne mtudja hogy mit vásárol. Pont WoW playerek fikázzák a legtöbbet, én toltam a WoW-t is első honapokban az sem volt egy leány álom arról nem is beszélve h az akkori vanilla állapotához kéepst mennyit fejlődött. A pénzes auctin house-sal meg a mai napig nem értem mi a probléma, nem kell használni, ha meg használod mi van ? :D és hardcore-n nincs is RMAH, ha jó vagy még pénzt is csinálhatsz belőle :)

 7. Az embereknek fingjuk nincs a diablo 3-ról, olvastak fórum véleményeket de soha nem indították el. Egy kurva jó hackandslashről beszélgetünk, túl kéne már lépni ezen a D2-be minden jobb volt frázison, rohadtul unalmas…és nem is igaz.

 8. a Blizzard mindig kiemelkedő minőságű trailereket / átvezető múvikat csinált.
  DE aki játszott anno DioI/II és most kézbe vette a harmadik részt csalódott, ahogy én is. Teljes joggal, hiszen TÍZ évet vártunk – cserébe mit kaptunk, egy felturbózott grafikájú DLC-t. hát köszi.
  A WoW-ról meg annyit, hogy kb WOTLK volt az utolsó játszható kiegészítő azóta mélyrepülésben van a franchise – és ezt a vanillások tudják a legjobban.
  A blizzard saját magának tette magasra a lécet anno – és ezt nem tudja megugrani, van ilyen.
  Nem lehet büntetlenül butítani egy szint alá a játékokat.
  Aki meg régimódi van “kurvajó” hack’n’slash-t akar az több és jobb olcsóbb klónból választhat évek óta – és ez a blizzard másik rákfenéje, hogy iszonyatosan túlárazzák a játékaikat.

 9. Meg lehet érteni azt is aki fikázza mert nem lett tökéletes a D3, és valahogy tényleg nem olyan grandiózus mint az elődje, viszont nagyon sok dologban rengeteget fejlődött, és le tudja az embert kötni, és ez sztem pozitív. szvsz persze, mert 1 évig tudtam vele gamelni megállás nélkül vele….viszont ami engem nagyonnagyonnagyon zavart az sajnos a sztori. Nálam kicsit ez tett be, hihetetlenül kiszámítható, semmi fordulat, semmi epicness…inkább epicless.

  De persze 0. day buyoff lesz nálam ez is persze ezek után is :)

 10. Srácok. A diablo3 egy remek játék, csak nem Diablo3 nak kéne nevezni.

  Az egész rendszer lett fail. Ez a fegyver DMG buffolja a skilljeim dmgét, igazi no comment. Mit érek azzal, hogy a runák miatt lett egy rakat skill, ha kevés skillt használhatsz, (talán 4et, plusz az egér bal+jobb egérgomb) semmi szerepe nincs az elementál sebzéseknek (Hol vannak az IMMUNE Fire, Ice, stb lények?) Kevés a szerepjáték elem.

  Mi ez hogy szintet lépek és kapok STATOT??? Mi az, hogy nem én oszthatom el ezt a “rengeteg” stat pontot? mintha gyépés lennék, szintet lépek de mi majd elosztjuk a pontokat.

  Szóval maximálisan megértem akik inkább egy Diablo2öt akartak volna ilyen grafikával, de nem ezt. Jó játék, de a diablo2vel három vagy négy évet toltam végig, ezzel egy évet nem húztam le.

  Természetesen tiszteletben tartom a ti véleményeteket is, de nekem nem azt hozta amire számítottam.

 11. A Diablo 3-at a túlzott elvárások ölték meg, egyáltalán nem lett rossz játék, az artwork pedig fantasztikus szokás szerint. A WoW kiegészítőkkel kapcsolatban nem lehet azt figyelmen kívül hagyni, hogy 9 éves játék, biztosra veszem, hogy a Blizzard sem gondolta volna hogy eddig ki lehet/kell tolni ezt a pénzgyárat. Nem lehet megváltani a világot ennyi kieg után és nem is költséghatékony.

  (A behind the scenes-ben remélem benne lesz, hogy Tyrael két pofára zabálja a csokit a dementortámadás után.)

 12. A d3 egy buta, konzolosított d2, faék skill rendszerrel, minimális fizikával. Egyértelmű visszalépés a D2höz képest. Ha ezt nem látod át, akkor egyik játékot se ismered igazán.

 13. Dio2 idején a blizzardból kikúszók által verbuvált csapat jobbat tett le az asztalra, ráadásul még béta stádiumban is van a játék. A neve Path Of Exile. Rohadt jó gem-ek, és egy brutálisan jó skillfa a gerince a játéknak. A story még jön, meg a szokásos fillerek, de a játék már játszható és szerintem sokkal jobb h&s, mint a dio3. A blizz-es movie meg atomjó! Csak kár, hogy a játékaik eltunyultak…

 14. False

  nem játszottam a D3-mal, csak az 1,2-vel, de hogy azt mondd ultimátum szerűen, hogyha nincs veled egy véleményen, akkor azt se tudja miről beszél …

  hmm

 15. Méghogy senki nem állíthatja meg a halált? :) Már 2000 éve Jézus legyőzte a halált és diadalt aratott felette!!! Ilyen hülye egy játékot öcsém :) hát valami hihetetlen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.