Parkland-előzetes

A Kennedy-gyilkosság ezúttal annak a kórháznak a szemszögéből, ahova beszállították a lövés után. Nem néz ki tól jónak, hiába: Billy Bob Thornton, Zac Efron, Marcia Gay Harden, Paul Giamatti, Jeremy Strong, Ron Livingston és a többiek feltűnése.

human
írta
2013. 08. 21. 13:07
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Parkland-előzetes” bejegyzéshez

 1. Kennedy fél feje lerobbant, sok orvosi dilemmát nem okozott a kórházba szállítás után…nem tudom, ebből milyen drámát akarnak kihozni, politikai thrillernek sem tűnik ideálisnak a kórház, ahol csak a halál tényét állapíthatták meg…

 2. Szerintem érdekesnek tűnik. Bár hang nélkül néztem. :) Nekem úgy tűnt, hogy a Zapruder-filmnek jelentősége lesz. De mondom, nem hanggal néztem és csak sutyiban. :)

 3. Ha bunkó lennék, azt mondanám, hogy nem csoda, hogy meghalt, ha Zack Efron volt az orvos a kórházban…

  Scorpion82: Én is pont ezen gondolkodtam. :P

 4. a trailer nagyon hangulatos, @hannah szerintem nézd meg hanggal, Zapruder-t játszó színész nekem eladta egyszemélyben a filmet.

  remélem egy kicsit több hangzik majd el a “megkérdőjelezett történelmi tények”-ről …

 5. egyébként szerintem valami fordulat lesz a kórház kapcsán, a halálának kijelentésének időpontja, vagy valami, mert a zapruder videón is látszott, hogy azonnal halott volt, a fél feje nem volt meg mire beértek vele, nem volt ott mit csinálni

 6. Orvosi esetként akkor lehetne értelme, ha mondjuk mégsem robbant le a fél feje. Ez ugyanis már nem lenne összeegyeztethető a kikerült felvétellel, okot adna a titkolózásra, összeesküvés elméletekre stb.

 7. cherockee, itthon megnéztem hanggal is. :) Ez nem az a vizsgáló bizottság lesz, ami nem a hivatalos volt…tudjátok, ahol végülis képbe jött a Zapruder-film. Szerintem inkább emlékfelgöngyölítés lesz; összeesküvés-elméletek stb. Nekem bejön. Jónak néz ki.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.