A +1 előzetese

Szóval pár fiatal elmegy az év bulijába, aztán történik valami, és megduplázódnak. Mármint WTF. Kettő kezd belőlük mászkálni, méghozzá időeltérésben vannak, így az “öregebb” változtathat a dolgokon, le is dobják a láncot. Te mit tennél? És mi az első dal? Amúgy Dennis Iliadis (The Last House on the Left) rendezte.

human
írta
2013. 08. 22. 21:16
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “A +1 előzetese” bejegyzéshez

  1. Hmm.
    A téma miatt alap, hogy megnézem, de nem fog tetszeni. Túl sok a szerelmi dráma és a film nagyrésze arról fog szólni, hogy megpróbálják elkerülni a másikat… mert ugye ilyenkor ez a leglogikusabb… Már előre gyűlölöm.

  2. Őőőő… ez kb. olyan, hogy csináljunk egy buli filmet, mert az mindig menő, de turbózzuk fel vmivel, mert önmagában már kevés, ezért bevetik az időutazásos, megduplázós kártyát. Nagyon gyenge koncept.

  3. Nekem ettől a trailertől megfájdult a fejem. Szerintem én ehhez már most buta vagyok, pedig szeretem az elgondolkodtató filmeket.

  4. nem jött át annyira nekem se, bár maga a felvetés, ami mindenkit foglalkoztat, hogy mit tenne másképp, ha lehetne, nem rossz és benne van ebben a filmben is, de az egész összképe nem győzött meg arról, hogy pont ez a film fogja jól körbejárni és tálalni a témát

  5. na jó, elmondom, én mit vettem le ebből, aztán meglátjuk.

    fura, ellentmondásos, alapvetően nyomasztó, de nagyon. morális, és lelki vívódás, félelem, bizonytalanság, valami ismeretlen. nem tudjuk, hogy ez valami időtorzulás, vagy talán az invasion of the body snatchers házibuliasítva. szóval mindenképp érdekes.

  6. Malachi, mire gondolsz? nem értelek… pont most értettem veled egyet a sorozatjunkie-n de most nem vágom mit akarsz ezzel a láttad dologgal. Persze… az egészet a trailerből szűrtem le.

  7. de hát egyáltalán nem kerülik a másikat, szóval nem az a lényeg. persze, az elején, amikor rájönnek, hogy mi van, de látod, hogy miket művelnek aztán egymással. a szerelmi izé meg csak egy apróság az egészben, legalábbis a trailer alapján.

  8. Ööööö, WTF?
    Azért arra nem lehet panasz, hogy nem figyelemfelkeltő a cucc.
    Megnézzük, aztán majd meglátjuk.

  9. Tipikusan az a fajta film lesz 8igen, ez egy jóslat), ami sokat akar fogni és a végén keveset markol. Az ötlet marha jó, de szokás Hollywood-ban pont a legigéretesebbeket elcseszni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.