119 hozzászólás a “Ben Affleck lesz Batman” bejegyzéshez

 1. Hát a franc se tudja… Affleck elég közepes színész (nyilván szerintem), majd elválik. Nekem az a benyomásom, hogy az írás/rendezés jobban megy neki.

 2. Előre bocsátom, hogy Balenek se volt vmi nehéz dolga egy milliárd dolláros mosolyú playboyt eljátszani, mivel Batmanként bárki helyettesíthette volna.
  Azt hiszem még nekem is menne az öltönyben vigyorgás elit partikon és gyönyörű nők társaságában, így nem hiszem, hogy Afflecknek bele törik a bicskája.

  És hozzátenném, hogy a Brosnan-Craig cserénél is mindenki ki volt akadva, de azóta már mindenki tudja mi történt, megkaptuk az egyik legjobb ügynököt és az egyik legjobb 007-es filmet. És a bevételek is az egeket verdesték…

 3. nekem Géza örökre Daredevil marad! gyalázat ez!

  (hm, nem tudom elképzelni Batmanként, de ha Michael Keaton, Val Kilmer, meg Clooney belefért, ő is elbírja majd a szerepet)

 4. amúgy nem azzal van bajom, hogy eljátszani batmant olyan nagy színészi kihívás lenne, de affleckről mindig az ugrik be, milyen szerencsétlen balf*sz fejet vág szinte minden filmjében… nem tudom komolyan venni a komoly arcát, a félelmetes arcát. bale vagy keaton ebből a szempontból szimpatikusabb volt. majd meglátjuk. :D

 5. Hát viccnek is rossz. Lehangolt ez a hír. Miért nem a múltkori jelöltek közül került ki valaki? Mind jobban illett volna a szerephez mint Affleck. Ez pont olyan választás mint Clooney volt, egy kevésbé ismert kellett volna ide. Meg valahogy Afflecknek is az a szelíd pulikutya tekintete van, nem hiszem el róla hogy egy eszelős igazságosztó.
  Hát sírni tudnék komolyan. Hollywood megint megmutatta.

 6. Hát álkapcsa az határozott van neki, az tuti. Szerintem lehet egy jó dinamikája neki és Cavillnek, ha azt nézzük, akkor eléggé más karakterek, akár fizikumra, akár arcra, meg úgy egyébként is.

  Ami fura lehet, hogy pl. az Argo-ban elég tagbaszakadt benyomást keltett a főnökúr, és azért nem mindegy, hogy mennyire erőteljes valakinek a kiállása abban a páncélban. Hát elég izgi lesz.

  (Aztán adja az ég, hogy besegítsen a rendezésben Snydernek és az írásban Goyernek, és akkor még lehet jó is ez a film, ellentétben az Acélemberrel.)

 7. Lacee – Batmannek nincs arca. Batman egy maszk. mondom, ha a kopaszodó Keaton jó volt a 89-esben, Géza se lesz olyan rossz. egyetlen gondja, hogy éppen Bale után jön, szóval határozott kontraszt lesz majd. még tökös is, hogy elvállalta. :)

 8. a true blood-os nagydarab farkas csávó, na azt megnéztem volna batmanként, nekem batman mindigis egy marconább, cool-abb figura, nem olyan, amit affleck szokott játszani, ide egy percnyi hiszti, meg vicceskedés, meg mekkora-a-mosolyom arcot se tudok elképzelni

  a daredevil-ből se maradt meg semmi, se az alakítása, semmi, …

 9. Hát, érdekes. Azt hittem valami idősebb alakot választanak. Affleck egykorú Bale-lel. Kereshettek volna valami kicsit idősebb színészt.

 10. Egyébként érdemes itt közbe szúrni, hogy nem ez a legnagyobb probléma a filmmel. Az a címe hogy Superman vs. Batman… és Snyder rendezi… magyarán ez a film a forgatókönyvön fog eldőlni, de őszintén szólva, szerintem Hollywood-ban nincs olyan író, aki ebből értelmes történetet tudna kihozni. Kb. az Avengers volt ilyen, annak a forgatókönyve egy kisebb csodával ér fel. De ez annál is sokkal nagyobb kihívás. Ha mégis megcsinálja, akkor annak az írónak onnantól kezdve minden filmjére elmegyek moziba. :)

 11. Malachi – maszk nélkül is sokat látjuk batmant. elképzelem az fent említett úriemberek helyett, hát nem tudom… az én emlékemben az él Affleckről, hogy ilyen “hogy kerültem ebbe a szar helyzetbe én egyszerű kisember” karaktere van.. a kisugárzása nekem nem határozott, akkor már tényleg jobban el tudom képzelni a true blood-os csávót.
  maszkban meg nem látunk majd mást, mint Affleck szomorú kiskutya szemeit…
  de! cáfoljon rám!!!

 12. Abszolút baromság már az, hogy felvetődött ennek a filmnek az ötlete. A legnagyobb baj, az, hogy most vetődött fel. Mert lehetne ebből jó filmet kihozni. DE! Manapság mikor Holywood tele van töketlenekkel, akik nem mernek semmi szokatlant, meghökkentő dolgot meglépni? Mikor minden kis 12éves gyereknek meg szeretnének felelni a PG13-as filmekkel? Két ekkora ikont egymás ellen ugrasztani, úgy hogy az egyiknek ne essen csorba az imidzsén, nem lehet. Pedig ezt nem fogják megengedni maguknak mert a két franchise-nak futnia kell, termelni a pénzt. Azok fognak legnagyobbat csalódni akik a Nolan féle hangulatot várják.

 13. Llew:
  Szinopszis: “The Man of Steel faces off against the Dark Knight. ”
  Ezek után tőlem akármi lehet a címe, a lényegen nem változtat.
  + Az imdb oda szokta írni, hogy working title, de ide nem írta.

 14. Én nem szólom le előre. Heath Ledgeren is hogy háborgott az internet, mikor bejelentették, hogy ő lesz a Joker, aztán mekkorát alakított. Ben Afflecknek van tehetsége, szerintem elbánik a szereppel.

  Én inkább Goyer miatt tartok. A csávó egyszerűen nem tud írni, kész. Nézzük meg a filmeket, amiket eddig egymaga írt.

 15. hát nem tudom, azt hittem egy öregebb Batman lesz :/

  nem tudom elhinni Afflecknek, hogy átgázol az ellenfeleken, főleg nem egy Superman féle félistenen.

  nekem ez volt a bajom a Damon gyerekkel is a Bourne filmekben, az rohadt tempósra vágott akció jelenetek meg főleg kinyírták a hitelességét.

  kár kár, pedig titkon reménykedtem abban, hogy az öreg Batman filmben újra elő merik hozni az egyik legmenőbb Jokert, azaz Mark Hamillt. ő most lenne tökéletes a szerepre, sajna telik az idő, és ez a hír most sztm végleg betette a kaput.
  pedig de jó lett volna megnézni Hamillt ahogy lubickol a szerepben.

 16. és még valami, nem tudom mi van a DC háza táján, de JL szereposztása szerint Affleck és Reynolds együtt a vásznon. ehh

  fura, a DC tömve van komoly sztorikkal, és képtelenek velük mit kezdeni, míg a Marvel a kedves kis gyermeki világához rohadt jó szereposztásokat csinál.

 17. Én sem tudom elképzelni Afflecket Batmenként. Vicces lesz, ha majd Batmanesre torzítja a hangját. Brolin kellett volna ide, az ő Batman figurája odab*szott volna :)

 18. Szerintem aki Nolan féle hangulatot vár az kapásból egy idióta, mivel ez egy Man of Steel sequel, csak benne lesz batman is… Izé… AFFLECK. Azthittem batmannek megfélemlítőnek kell lennie, de így, hogy tudom hogy ben affleck lesz az álarc alatt, kurvanehéz lesz komolyan vennem az egészet. Tényleg ilyen jó munkát végzett volna az ócska Daredevillel? Kétlem. És mivan Bruce Waynel? Ránézünk Bruce Waynere, és Ben Affleck bárgyú tekintetét fogjuk látni. Remélem nem lesz Bruce jelenet. És mi van azzal, hogy idősebb faszit akartak? Mindegy, Goyer úgyis csodás forgatókönyvet fog ehhez is írni. ImdonewithWarner

 19. NOW YOU GOT MY ATTENTION! :D :D
  Ez megelepetes az tuti fix!!! En varom mert nem tartom rossz arcnak Affleck-et, bar nekem a DareDevil nagyon nem adta :(
  Eselyt azt adok a filmnek azert! Erdekes lesz!

 20. Peterlarge
  Most komolyan az imdb-vel jössz egy jövőbeni film kapcsán? Bakker beregisztrálok és átírom neked.
  Nem hiszem el, hogy még mindig van aki nem tudja, hogy az imdb egy random józsik által szerkeszthető, nem hivatalos adatbázis. Nem hoollywoodi producerek szerkesztik, így még el nem készült filmek, sorozatok kapcsán teljesen megbízhatatlan.

  mihap
  Az a két év Bale és Affleck között semmi. Attól ők még egy korosztály. Sőt, igazából Keaton, Kilmer és Clooney Batmanje is a 35-40 közötti korosztály volt. 1-2 év ide oda tök mindegy. Egyedül Bale Begins beli Batmanje volt jóval fiatalabb a többinél.
  Szóval ilyen szempontból semmi változás nem történt, Batman nem lett – lényegesen – idősebb.

 21. Ha jól feltápolja magát kétajtós szekrénnyé, akkor azt mondom legyen! Az eddigi Batman filmekkel az volt a bajom, hogy nem hozta a Warner Brotherses Anime fizimiskáját. Cérnahuszár bitumen meg nem kell.

 22. Engem is mellbe vágott hír és nem pont Affleck miatt hanem mert ez a kijelentés túl gyorsan történt a Warnertől! Eddig 4-5 színész között vacilláltak, most meg kapásból minden előzmény nélkül BF-et választják? Noooooooormális? O_o
  Még nem is olyan régen Affleck neve felmerült a JLA film kapcsán,de nem mint Bőregér hanem Flash. Annak mondjuk tökéletes lett volna! Az a karakter nem igényel túl nagy felkészülést meg színészi játékot. Remélem kellemeset fogok benne csalódni mert a jelenlegi álláspontomat róla, nagyon nehezen fogom megváltoztatni. Úgyhogy hajrá WB…

 23. Skinny: Affleck jó színész, nem tudom miért oltod. Nézd meg az utóbbi években mikben szerepelt, ne a Daredevil és Gigli szintben gondolkodj

 24. Flash nem lehetett volna, mert jővőre jön a flash spin-off sorozat, az Arrowban mutatkozik meg, és már megvan rá a színész, meg nagy valószínűséggel ő is lesz a JL filmben, nem véletlenül épitgetik tv vásznon a DC univerzumot.

 25. Llew

  Oké hogy két év van köztük, de azt is számold bele, hogy amikor kijött Bale első filmje 31 éves volt. Az új filmet mondjuk jövőre elkezdik forgatni akkor 42 éves lesz a Batmanünk :)

 26. Először érdekes lesz, kb olyan, mint Daniel Craig James Bondként , de aztán megszokjuk ahogy az új 007-t is megszoktuk.
  Legalábbis kénytelenek leszünk mert lesz még pár film amiben Batmanként játszik majd:D

 27. mihape
  ezért írtam, hogy egyedül a Begins-es Batman volt fiatal a többi az egy korosztály. Akkor is ha Affleck 42 lesz mire forgatnak. 1-2, vagy 4 év korkülönbség ebben a korban az semmi.
  Egy idősebb, megfáradt, cinikus Batmant szerintem 45-50 körül lenne.

 28. maszk alatt úgysem látszik az arca, semmi gond. maszk nélkül meg egy sármos faszi, kb. ennyi kell bruce wayne imidzshez. izomtömeg kb leszarva, keaton, clooney meg kilmer aztán baszott nagy gyurma volt…batman atletikus, nem kigyúrt állat…a forgatókönyv a lényeg, meg a látványvilág, bármelyik közepesnél nagyobb névvel rendelkező kockafejű, öltönyben jól mutató színész hozza a figurát.

 29. tökmindegy, egy ilyen “batman és szuperman” film akárkivel vacak lesz. inkább csak sajnálom Gézát hogy ilyesmivel rombolja az imázsát.

 30. Tökéletes választás. Eleve mindig is ezt a fickót akartam a denevérembernek. Alkatra is ha jó formában van éppen meg arcra is nagyon Bruce Waynes. Az eddigi pasasok nem voltak túl Waynesek. Kaetont bírtam a legjobban, mert ő volt a legelső, legmegszokottabb a minőségnek nevezhető batmanek közül. A többivel sincs szinészileg bajom, de nem azok a karakterek. Bale se volt jó batman szerintem. Hiába jó szinész, meg korrekt ember, nem ő B.W. LEgszarabb Clooney volt, de a szőke Kilmer sem egy nyerő.
  Affleck meg már a Daredevilben is nyerő volt, mivel a karakter am aszkban valamelyest hasonlit batre, már éreztem, hogy nemhogy ő lenne a következő.
  Leszarom ki lesz, csak annyi,hogy Affleck jó választás, egyébként nem vagyok batman rajongó, sőt kifejezetten útálom a képregényfilmeket már.

 31. Az eddigi kommentek olvasása nélkül mondom:

  NEEEEEEEE!!!!!!!

  Én bírom Bent, mint rendező, ügyes filmeket hozott össze eddig, de mint színész, vannak vele fenntartásaim. Kicsikét baltaarcú szegénykém és Bale után visszalépés ez a választás.

  magyarul kedvelem én, de nem Batmanként. :(

 32. Llew:
  Sajnálom ha úgy jött le, hogy szerintem az imdb szent írás, csak arra utaltam, hogy többnyire nem szoktak hülyeséget írni az oldalra, azért egy ilyen népszerű oldalnál ilyesmire (tapasztalatom szerint) figyelni szoktak a szerkesztők. Nyilván a szakdolgozatomban nem hivatkoznék az imdb-re, de egy filmes blogon halál nyugodtan.
  De ha netán tudsz bármiféle utalást mutatni arra, hogy ez csak a munkacíme, akkor nyilván elismerem, hogy neked van igazad.

 33. Puffin:
  persze, de hiába rajzolják 2x akkorára, mint dwayne johnsont, nem fogja 2x akkora ember eljátszani mint dwayne johnson, mert akkora ember nem létezik :)

 34. Ne! Ne! Ne! Ne!
  Ezek Holywoodban mit csinálnak? Nem igaz, hogy nem volt valami olyan jelenkező akinek legalább tekintélyt parancsoló a megjelenése?

  De legalább nem Eddie Murphy és seggállú Batman még úgyse volt. :)

 35. Éredekes választás. Ha megkérdezik tőlem, hogy ki lehetne Batman, valószínüleg nem került volna fel a listámra. Valahogy nem Batmanes számomra.

  De Ledgerről is pont így vélekedtem, uh még jó is kisülhet belőle. :) A milliomos világfit szerintem simán tudja hozni, a maszk meg sokat takar. Ha eleget zúznak benne úgyis mindegy, hogy ki van a CGI mögött.

 36. Lehet, hogy a csávó jó rendező, de mint színész kb nulla.
  Az Argot ugyanazzal az egy bárgyú, a messzibe néző, üres tekintettel tolta végig.

  Botrány.

 37. BRÁVÓÓÓ……….az öt lehetséges közül választanak egyet aki rajta se volt a listán, bazzsdfs! Richard Armitage-nek kellett volna adni ezt a szerepet, akkor isten bizony leszartam volna hogy nem Bale az. Így eléggé rezeg a léc pedigréspöcsöcskéim.

 38. Őszintén szólva én örülök. Na nem azért mert tökéletes lesz Batmannek hanem azért mert én bírom a faszit. Nem a legjobb színész de Batmannek nem is kell a legjobb. Batman tipikusan az a karakter aki a sötétben húzódik meg, pont mint Daredevil kb hasonló karakterek szóval én nem csodálkozom hogy őt választották és azt se felejtsük el hogy anno a Daredevil forgatásán ő csinált szinte minden akció jelenetet nem igazán kellett neki kaszkadőr. Szóval bízom benne. Ráadásul még mindig olyan képe van mint egy 25 évesnek főleg ha megborotválkozik. Ráadásul könnyen meg lehet kedvelni ha jó forgató könyvet kap. És ahogy többen mondták az álarc elég sokat takar. Ráadásul ha be segít a rendezésbe akkor még jobb mert elkél a segítség bár inkább a forgató könyvbe kéne segíteni. :D Bár a 2015-ös dátum biztató mert akkor nem kapkodják el.

  Őszintén szólva csuklóból kinyomja majd a playboy csávót. A régi nagy öreg Batman színészek se voltak nagy eresztések mégis bírta őket mindenki.

  Én várom és örülök neki, hogy egy olyan színész kapta akit már ismerek és nagyjából tudom mit várhatok.

  És egyébként sem rajta múlik a film és a szerep hanem a rendezőn és a forgatókönyvön. Mert ha neki is olyan szép mondatokat adnak a szájába mint Cavill-nek akkor akár Justin Bieber is lehetne Batman. xD

 39. Peterlarge:

  Az imdb-ről csak annyit, hogy fél éven át kellett átszerkesztgetnem Sam Worthington adatlapját, mert valaki mindig visszaírta a születési dátumát rosszra, akárhány forrással támasztottam alá, hogy az enyém a korrekt

  A hírhez: Affleck-kel csak egy bajom van, mégpedig hogy vele megint egy harcos batmant kapunk, nem pedig az észt, a stratégát, ahogy azt pletykálták pár hónapja és ahogy a Justice League-ben lennie kéne majd.

 40. és most a kommenteket is elolvasva:

  örömmel olvasom többektől, hogy ugyan nem értünk egyet a választással, azért magát Affleket “tiszteltjük” rendezései és írott munkái miatt. Ez abszolút pozitív hozzáállás és én is így gondolom.
  Az ürge szimpatikus és sok filmje első osztályú. Ha besegítene a rendezésbe és a forgatókönyvbe biztos vagyok benne, hogy emelné a színvonalat.

  Lássuk be, Bale után mindenkinek nehéz dolga lesz. Biztosan megszokjuk majd… én csak egy mély hangú, marconább alakot láttam volna szívesen.

  meglátjuk

 41. Peterlarge
  Nem tudok neked megdönthetetlen forrást mondani, de tudtommal még nem volt a címről hivatalos bejelentés, mint pl ez a főszereplős és csak jobb híján emlegetik mindenhol Batman vs Supermanként. Pont, ahogy az új SW film is mindenhol Episode VII, mert még nincs rendes címe.

 42. Nem értem mi a baj, már a srác arca is úgy van berendezve, mintha egy képregény figura lenne. Magára pakol 12 kiló izmot, és nem lesz gond. Daredevilt is jól játszotta, szóval ez is menni fog.

 43. A Man of Steel után azt gondoltam,hogy oké lesz még egy 1 gyengus Szupis filmünk,amit majd egy jó kis Batman fel fog húzni,nyilván ezért is rakják bele valamilyen szinten…de most rá kellett jönnöm,hogy erről szó nincs,Batman csak húzónév lesz valszeg,mert a sok TDK fan sírva fog bemenni egy Superman vs Batman-re,és hogy hogy jön ki onnan…az a jövő zenéje ugye,de hogy a zsé meglesz a WB-nek az tuti.

  Affleck-el nincs gond,ha el kell játszani egy 1x nézős,B-manhaz képest középszerű hőst,Daredevil-t,de hogy egy MOS 2-t nem tud majd felhúzni(mint ahogy reméltem volna)Batmanként az tuti,ráadásul nem is tudom elképzelni a fejét badass sötét lovagként,abból a pár előzőleg felsorolt emberkéből szinte az összes jobban tetszett volna a szerepben.

 44. Még van két éve, hogy szétgyúrja magát, mert a mostani Supermannal nehezen veszi fel ilyen könyvmolyként a harcot. Sajnálom a döntést, amennyiben tényleg így alakul…

 45. Supermant már eljátszotta, most jön Batman ;) És szerintem élete talán legjobb alakítása volt George Reevesként, szóval én bizakodó vagyok.

 46. Amikor ki jött a daredevil nagyon nem tetszett. Bénànak találtam az egészét. De pár évvel később újra néztem a vágatlan verziót, ami baromi hosszúra sikeredett, valahogy mégis àtjött az egész. Na én azóta szeretem Affleck munkàssàgàt.

 47. Egyébként sokan aggódnak amiatt, hogy ez az ötlet már eleve halva született és van is benne valami. Mármint Superman meg Batman egymás ellen? Superman azért nagyon problémás hős (én is ezért nem szeretem), mert röhejesen erős, ritkán van igazi ellenfele (nem, nem értek a képregényekhez, a filmekről beszélek), ha meg nincs, akkor mindig Kriptonit, ami nagyon kiszámítható. Erre pont Batman ellen fog mérkőzni, akit kb. fél perc alatt bele tud ágyazni a betonba.
  Nyilván nem azt mondom, hogy biztos rossz lesz, csak azt, hogy ehhez valami nagyon bravúros forgatókönyv kell.

 48. Oké, legyen a Géza, aztán most már fejezzék be legalább egy évtizedre a képregényfilmeket! Nem igaz már, hogy minden évre jut legalább négy belőlük, emellett meg az egész év arról szól, hogy 3 év múlva melyik übernagy képregényhős-konstellációt fogjuk nézni.

  Értem, hogy akkor ne nézzem, de már a böngészőt sem tudom megnyitni anélkül, hogy ne valamelyik ilyenről szóljon a filmvilág.

 49. Peterlarge szerintem Batmanen kívül kevés DC karakter verte meg úgy igazán többször Kar-El-t mint a Bőregér

 50. Zirowe: Nekem a leírásodról – bárgyú, a messzibe néző, üres tekintettel tolta végig – élből Ryan Gosling jutott eszembe. Nála nem gond ugyanez?

 51. akarmennyire probalkozom, nemtudom elkepzelni Batmannek… rossz erzesem van ezzel kapcsolatban…

 52. Én ezt a “Bale után bárkinek nehéz lenne” felfogást nem értem? Mitől lenne már nehéz?

  A Nolan trilógiában nem Bale volt a kulcs közel sem, hanem az, hogy realisztikusabbá tették a denevérembert. Színészileg mitől volt akkora kunszt?

  Hathawayel meg Cottilarddal eljópofizott Bruce Waynként – nagyjából másik 50 színész képes lett volna rá – Batmanként meg ment a cgi-gyakás kombo. Semmi egetrengető nem volt az alakításában!

 53. Peterlarge:

  Nem valószínű, hogy egymás ellen fognak küzdeni. Team up filmet akarnak csinálni, ahova majd becsatlakozik a többi szuperhős. Csak a mindenki által ráragasztott név lett a Superman vs. Batman.

  Mondjuk azt is vegyétek figyelembe, hogy Cavill sem egy túl mimika mester karaktert hozott az idei filmben, mégis elég jó Superman lett belőle szvsz.

 54. Sokan érvelgetnek Daniel Craiggel meg Heath Ledgerrel. A baj csak az hogy viszonylag mindketten ismeretlenek voltak, aztán nagyot durrantak. Afflecket már minden szerepben láthattunk, csomó filmben. Már nem tud semmi újat mutatni. Ezért nem is érdekel eleve. Miért nem a multkori 5 közöl választottak? Mind jobb volt. Komolyan még Steven Seagalnak is jobban örülnék.

 55. igaziból a rendezőn fog múlni, hogy jó lesz-e nem ben afflecken, mert ő max olyan fejet vág amilyet mondanak neki, meg ugrál egy kicsit a jelmezben

 56. Goyer írja, nem várok tőle semmit, MOS-ban is hatalmasat csalódtam, forgatókönyv miatt sírni tudtam volna, tudom nem lehet előre mondani, de én akkor is már most temetem ezt a filmet (sajnos, mivel DC-s vagyok inkább, mint marvel-es). Goyer elcsesz mindent, küldjék el a fenébe! Olvastam, hogy mivel ő írja így azt mondta van remény?! Mondana egy filmet is amit érdemes jó forgatókönyvi munkának említeni Goyer-nél?

 57. zotty – Dark City, TDK, Penge, és igen, szerintem a MoS is. bár ez nem túl sok, de azért van remény. nekem mázlim van, mert a MoS tetszett, szóval ha kb. azt a szintet hozza, vagy neadjég meint éppen most húz bele újra, akármi is lehet!

 58. Na, most megy a nagy sírás, mint anno Ledgernél…
  Szerintem jó választás. Egy idióta színész egy idióta szerepre.

 59. Jó lesz ő, én úgy hallottam, hogy ezzel együtt az új Batman trilógia főszerepére is felkérték, örülök neki.

 60. Szerintem még mindig jobb Ben bácsi Batmannek mint mondjuk fapofa Ryan Gosling. Az már kiderült amúgy, hogy Orlando Bloom lesz-e Superman?

 61. Ez így igaz. Ő lesz a JL-ben is majd, és a trilógiában is szerepelni fog, meg akkor ugye ebben. Szerintem Affleck remek választás lett.

 62. Jaja állkapocs testvérek. Csak nincs olyan hangja :( majd Conroy szinkronizálja Afflecket xD

 63. Fernando: kb egy színt, de azért a Ben tehetségesebb, mint a Gosling gyerek.
  Azt csak a kinézete miatt kajálják, a legtöbb szerepében alig beszél. :D

  Steven Seagal utódai. :P

 64. Zirowe: Ez a Goslingos megnyilvánulásod olyan volt, mintha Batman karakterét a Batman Forever alapján ítélnéd meg. Láttál 2 filmet, amiben nem beszél és béna színésznek nevezed. Ajánlom figyelmedbe a Blue Valentinet, a Place Beyond the Pinest és a Half Nelsont. Rájössz, hogy egy nagyon tehetséges férfi színész.

 65. Play-nek igaza van. Nagyon sok normális filmet bevállalt a Gosling gyerek, bár nyilván mindenki a “szerelmünk lapjai”-val azonosítja…
  Place beyond the pines az év egyik legjobb és legigényesebb filmje.

 66. offtopic, de goslingnak a placebeyondofpines-ban sem sok arcjátéka volt. bírom a gyereket, meg a film is tetszett, de azt azért valljuk meg őszintén, hogy nem egy kategória pl. Dicaprióval, aki szintén csajbálványként kezdte, aztán kiderült hogy mocsok jó színész. mondjuk Affleck egy fokkal még jobb Goslingnál, és azért Batman különben sem a legnehezebb szerep, szóval valahogy majd csak elbír vele
  de így utólag belegondolva Brolyn-t megnéztem volna .d mondjuk valami olyan sztoriban ahol egy kiöregedett, megfáradt Batmant játszik

 67. Már petició is van Affleck ellen? Höhh…
  Gondolom azok írják alá, akik a craignotbond kezdeményezést is támogatták, valamint szélütés kerülgette őket, amikor Ledger lett Joker…

  Affleck-et lehet majd anyázni, ha tré lesz a szerepben, de előre kijelenteni, hogy alkalmatlan…vicces.

 68. A WB leszarja a petíciókat meg az aláírásgyűjtést, ha Affleck lesz Batman, akkor az így is lesz. Teljes mértékben felesleges hogy itt-ott ki mit szenved mert neki nem tetszik Affleck, úgyse fogják leváltani… Szép is lenne ha a pórnép döntené el lassan minden filmszerepre a szereposztást…

 69. Meglátjuk milyen lesz Affleck Batmanként, ez a petíció meg nevetséges, ő lesz Batman és kész.

 70. Amúgy: “Ben Affleck will help write the script and has signed a multi-picture deal.” Affleck már elis kezdett fizikálisan készülni a szerepre, szurkolok neki, hogy jó Batman legyen és odacsapjon a sok rosszmájúnak és az idióta peticiószervezőknek.

 71. Sugabubus, honnan veszed, hogy DiCaprio csajbálványként kezdte, Már gyerekként remek színész volt, például De Niro oldalán.

 72. ja, mert a romeóésjúlia meg a titanic előtt sokan ismerték, azok után meg az első filmjei miatt emlegették. aha

 73. Play: only God forgives és linea-on kívül minden filmjét láttam, lehet az elején meg lelkes és tehetséges volt, de a mostani filmjei már inkább átmentek a két pofa (1. morcos/sejtelmes, 2. mosolygós) közti váltásban kimerülő játékba.

  A hangja meg abszolút komolytalan. :D

 74. nem tudom emlékeztek e jay és néma bob visszavág azon jelenetére amikor elhatározzák hogy mennek és elintézik azokat a bizonyos filmforgatós ******-et. ott tartunk hogy tényleg azt kellene csinálni……..és tényleg.

 75. Külsőre szerintem még jobban is illik a baltaarcú Bruce Wayne szerepére mint Bale. Aztán majd, hogy mit játszik, azt meglátjuk. Elég közepes színész, nagy alakításokat nem nagyon láttam eddig tőle, nem tűnik olyan sokoldalú színésznek mint Bale… Viszont kit érdekel? A Batman filmekben eddig is többnyire az ellenfelek, gonoszok voltak a karakteresebbek mint maga a denevérember.
  Hajrá, remélem jó lesz. Én sokkal inkább aggódok amiatt, hogy Supermannel összeereszteni egy filmben. Fura lesz, nagyon könnyen lehet belőle egy Avengers-szerű butaság… : (

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.