Divergent-előzetes

A Video music Awards közben adták el a Divergent első előzetesét, ez simán belövi a célcsoportot is, ha a következő képsorok nem tennék nyilvánvalóvá amúgy is. A jövőben az emberek szét vannak osztva kategóriákba, de van pár, aki nem illik élesen egyikbe sem, őket el kell pusztítani. Bővebben. Meg van szerelem is.

Így van a felosztás:

human
írta
2013. 08. 26. 04:03
megjelenés
24
hozzászolás


24 hozzászólás a “Divergent-előzetes” bejegyzéshez

 1. Nagyon szeretem a könyveket is, úgyhogy engem ezzel az előzetessel megvettek. kicsit hunger games szerű, de mégsem. gondolom itt egyszerűbb volt forgatókönyvet írni, mert sokkal több a párbeszéd és kevesebb a belső monológ mint a thg-ban. a casting meg tök jó lett, kate winslet mint jeanine király :D

 2. Kb az összes akciójelenetet bevágták az előzetesbe. A többi történés csak az lesz, hogy nyavalyog a csaj mindenféle random dolgon.

 3. Megvan a következő mérsékelten szép tinisztár ha jól látom. Kicsit nevetséges nekem a concept de lehet jó. Csak ne legyen 4 folytatása.

 4. Nikita és American Teenager mi kell még? Egy jó story!
  Remélejük jó lesz, így első látásra tetszik! :)

 5. Ezt azt hiszem kihagyom.

  Nem akar valaki inkább egy Turtledrove könyvet feldolgozni?:)

 6. Az, hogy ebbol miert lesz film mindeki szamara egyertelmu, csak nem vallja be onmaganak. Egyszeruen ebben a teljesen eluzletiesedett filmgyarak vilagaban abbol a konyvbol lesz film amelyiket jol menedzselik. NEM szamit az a konyv jo vagy rossz, kidobnak ra tobb millio dollart legfeljeb bukta lesz…csak egyszeruen azert mert jol menedzselte egy kapzsi ugynok es kesz. Es az amcsi tinik elmennek ra es megnezik es lesz bevetel meg 5 resze, mint a csillamvampiroknak. A tokos odaveros konyvek meg megmaradnak konyveknek, hacsak nem jon egy brutal tehetseges rendezo es nem csinalja meg oket nulla penzbol (itt az eredeti Tetovalt lanyra gondolok pl.)

 7. Jaj nekem! Azért utálom ezeket az adult fiction filmeket, mert az alapkoncepciót imádnám (teenagerek + sci-fi/fantasy), de képtelenek épkézláb sztorit összerakni. Pedig a teenager központú témákból minden korszakban jó filmeket lehetne összehozni. Francba vele! Megyek megint megnézem a Perks of…-ot.

 8. Ilyen kategóriák alapján ez abszolút baromságnak tűnik.Vagy én értelmezek rosszul valamit?Aki nem “erudite” az nem lehet intelligens?Aki őszinte az nem lehet önzetlen?Más tulajdonságok nem léteznek?Az hogy full tini az egész még csak ez után következik…

 9. Szomorú, hogy ilyen gányadék tinifilmet készítettek ebből az ígéretes alapötletből. Persze, tudom, hogy könyv, de miért ennyire tinédzser? Ez lehetett volna 2014 Gattacaja, ha nem idióta tinédzser blockbuster irányba mennek.

 10. Ha már könyvek..ennyi erővel valaki leülhetne és a Horus Heresy-t is filmre vihetné… ott aztán lenne action. :D

 11. Meh. Arról fog szólni, hogy legyél önmagad, merj más lenni, ti mind egyéniségek vagytok. A szokásos hülye duma, amivel a tiniket be lehet lelkesíteni.

 12. Van egy novella/kisregény, aminek emlékeim szerint Hivatás a címe, de erre nem dob ki semmit a google. Arra hasonlít az alapkoncenpció kicsit, de a “csavar” az biztos nem ugyanaz benne. Nem emlékszik valaki erre a könyvre?

 13. De, Asimov írta. Vmelyik magyar Asimov novelláskötet első írása volt, a címére most nem emlékszem.

 14. Asimovhoz:

  na ná, hogy nekem sem ugrik be, hogy melyik, cserébe sokkal emberibb a story:

  spoileres!

  mindenkit egy gép tanít meg mindenre, a gép dönti el (figyelembe véve az egyén tulajdonságait), hogy milyen szakmában lesz ügyes, persze hősünk a kivétel, viszont a csavar az, hogy ezek a kivételek a társadalom gerince, belőlük lesznek a tudósok, ugyanis ők írják a programokat, ők állnak elő az új ötletekkel

 15. Shrike says:

  2013. August 27 at 11:34

  valóban, és a címe: A hivatás

  ráadásul fent van pdf-ben magyarul

  jut eszembe, Shrike, mi, mert nem OP enemy :)

 16. Közben megtaláltam én is, “profession”-re tippeltem angolul és igazam lett :)
  Az jó kis sztori, nekem tetszett a csavar, amibe ha belegondol az ember, akkor kikövetkeztethető (ha mindenkibe programozzák a tudást, honnan lesz új tudás?). Na úgy látom, ez a film ez nem erről fog szólni.

 17. Hát ez nem győzött meg, és most a könyv is lekerült a listámról (nem tudtam eddig, miről szól, megtetszett a borító)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.