Chris Carter szerint jöhet az X-Files 3

Minden csak a stúdión, a FOXon múlik. Kár, hogy pont ők haboznak, hiszen az I Want To Believe nem hozott túl jól, ellenben Duchovny benne lenne, és ezek szerint az eredeti show készítője, Chris Carter is, akinek már ötlete is van a filmre, és figyelembe vennék, hogy már túlléptük azt a bizonyos dátumot.

human
írta
2013. 08. 27. 04:30
megjelenés
16
hozzászolás


16 hozzászólás a “Chris Carter szerint jöhet az X-Files 3” bejegyzéshez

 1. Kár, hogy nem dobbantottak semmit a “dátumra” :(
  Minden esetre remélem elsz valami folytatás.

 2. Want To Believe nem hozott túl jólű
  mert kibaszott szar volt? végig röhögtem az egészet. x-akták mindenféle misztikum nélkül egy gyagyás homi-párral a főszerepben. OMG

 3. x-akták mindenféle misztikum nélkül egy gyagyás homi-párral a főszerepben

  Pontosan, sajnos semmi nem volt a sorozat hangulatából.

 4. Leoben:

  Hát a sorozat ugye úgy végződött, hogy Muldert asszem halálra ítélték gyilkosságért (ártatlanul), de kiszabadították, és megtudta, hogy azon a bizonyos dátumon támadnak/igáznak le minket az űrlényecskék… Valami ilyesmi…

  És nekem ez volt a bajom a második mozival. Ilyen horderejű véggel ki a f@szt érdekel egy ilyen semmilyen történet?…

 5. Ha jól tudom, a második filmnek nem ez lett volna a története, hanem az invázióval foglalkozott volna, csak a FOX-tól nem kaptak elég pénzt rá, és ezért kellett ezt a “libafos” történetet felhasználni a filmhez. De őszintén egy utolsó lezáró filmet szerintem simán lehetne csinálni belőle, és ha tényleg lenne egy izgalmas, látványos, fordulatokban gazdag történet, akkor még a pénztáraknál is simán hozna, manapság úgyis divat a régi címek elővétele, és azért az X-akták elég kultikus cíímmé vált az idők során.

 6. Ja az első is jó volt, az hozott némi sorozat hangulatot. Gillian meg még mindig egy MILF tehát jöhet a film!

 7. Izgatottan várjuk. A FOX kicsit pancser lesz, ha nem veszi elő színészeit és a háttérembereket egy 3. filmre. (Főleg, hogy mindenki benne van). Inkább erre dobják ki a pénzt, mint az értelmetlen hülyeségekre.

 8. Ha olyan lesz mint az első rész, akkor engem érdekelne. NAgy kaliberű alienes jó minőségű sci-fi. A második rész az ci-ki. Olyan okádás nem kell mégegy. Eléggé elcsépelt már ez is, most épp ehhez kellett újra hozzányulni. Halott már ez a téma kissé. Csak akkor “eszem meg” ha végre pontot tesznek az i re és nem tapogatóznak a setétben a végelenségig.

 9. A helyzet az h nagyon sok X-Aktákat láttam régebben és tetszett is. De a Californication az 1ik kedvenc sorozatommá vált igy nekem Duchovny már nem Mulder hanem Hank :) Csakis kizárólag Hanket látom benne bármennyire is próbálok eltekinteni, nem megy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.