Isteni műszak-előzetes

Elborult magyar film, ami nem a köldökét nézi? Jöhet? És kivételesen még előzetest is tudtak vágni neki, ami nem túl gyakori itthon. Pár mentős, hullák, pénz, határon átszöktetendő nő, ja és meztelenség. Szóval 16-os korhatárral mehet a tovább mögé.

22 hozzászólás a “Isteni műszak-előzetes” bejegyzéshez

 1. nekem tetszik. kontroll-szagú. élet a pöcegödör alján, avagy a kis magyar reality – ez jó lesz műfajnak?

 2. Nekem ez inkább olyan semmilyen, egy kicsi ebből, egy kicsi abból, inkább majd DVD-n, a témáját tekintve Scorsese A holtak útja c. filmje viszont nagyon hangulatos, lehet akaratlanul is ahhoz hasonlítom.

 3. Tipikus magyar film…káromkodás…csöcsök..sex..vér. Ennyiben ki is merül. Kontroll meg Moszkva Tér féle filmeket már nem akarnak csinálni?

 4. csak engem zavar a tökéletesen artikulált, színpadias előadás? ez úgy általában igaz és zavaró sztem a magyar filmekben.

 5. – Megba..om a lányát!
  – Jól teszi.

  Nekem itt elég is volt. Borzalmasan rossz. Szokásos gané magyar film. Nem is tudom hány éve már hogy nem tudják felkelteni az érdeklődésem. Egyébként egyet értek repchee-vel a túl játszás miatt nem jók a magyar filmek. Nincs bennük élet egyszerűen képtelenség beleélni magunkat.

  Ez is majd ilyen 500Ft-os film lesz amit FreddyD vagy Dancsó Peti bemutathat. xD

 6. A hozzászólások zöméből úgy tűnik, hogy az alpári ostobaságra azért még mindig van igény itthon is. Számomra ez inkább szomorú.

 7. Nagyon valamilyen akar lenni, de leginkább semmilyennek tűnik. Tarantino manirok, az pedig hogy a vége az egy az egyben az Only God Forgives főcime, csak éppen ultragagyi módon, az a hab a tortán. Túljátszás, erőltetett gesztusok. Azért kiváncsi vagyok milyen a végeredmény.

 8. Én bízom benne. Ne a hollywoodi f0stengerhez hasonlítsátok, hanem a magyar sz@rokhoz, és akkor egyből jobbnak tűnik :)

 9. hát ez elég gány. Szokásos “PestiReality” olcsó proli módon bemutatva. A főszereplő srác mikor káromkodik…pfff. Komolyan ezek az ordibálós káromkodós jelenetek általában annyira erőltettetek, én nem tudom a SZFE-n ezt így tanítják?
  Mert ezek a fiatal színészek kb ugyan azt a betanult, kissé modoros, kissé erőltetett szintet hozzák már jópár éve az összes filmben. Kezdem azt hinni a képzés gyenge amit kapnak, mert ha ennyi “ripacs” jön egy helyről akkor nem az emberanyaggal lehet a baj…

 10. Na mindegy. Az a gáz ha bejelentenek egy magyar filmet akkor már előre lehet tudni 99%-ban mire számíthatsz. Kb hasonló szintű moslékra, mert ez gyakorlatilag olcsó polgárpukkasztás akar lenni. Az a gond, hogy erre valószínűleg azt képzelik, hogy hűha ezzel most ők feszegetik a határokat meg lázadnak, forradalom… ilyesmi.

  De ha 10ből 9 ugyan azt mondja akkor az már nem forradalmi hanem épp azzá a modoros unalommá válik ami ellen lázadni kell és a nézettség is épp azt sugallja, hogy az emberek gyakorlatilag unják ezeket csak valamiért a szakma nagyon ritkán képes olyan filmeket csinálni amire kíváncsiak a nézők. Ez valószínűleg azért van nem azt tanulják meg amire szükség van ahhoz, hogy piacképes munkát végezzenek, mert pl (én félig cseh vagyok:)) és szóval nálunk elég jó filmek jönnek ki minden évben: a nézettségük és a külföldi elismertségük is SOKKAL jobb mint a magyar filmeké. Itt 10/9 sablonos “pesti reality-s” szemét nálunk meg pont fordított az arány. ezért gondolom hogy itt a képzés gyengébb mint másutt..
  Köszönöm a figyelmet:)

 11. nekem tetszik, csak ezt az elbaszott magyar szürrealizmus feelinget irthatnák már ki

  évek óta nem néztem magyar filmet, hátha ez megüti a szintet

 12. Nagyon kontrollos akar lenni, hát majd meglátjuk. Ha jó a story, akkor még a színészek játékát is elviszi.

 13. Magyar színházi élet krémje. Betegnek beteg lesz, de tény hogy nem is tudom mikor volt utoljára ilyen igényes gárdájú csapat magyar film mögött. Várom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.