Mindenki unottan beszél a Divergentről

De most komolyan, egy hype generálónak szánt, elvileg lelkes videót adtak ki a filmhez, amolyan ígykészültet, amiben elmondják, hogy mik ezek a kategóriák, amikbe besorolódtak az emberek. Mindezek ellenére a magyarázat mellett a legnagyobb éltetés az, hogy könyvhű a film. Oooké.

human
írta
2013. 08. 28. 13:46
megjelenés
4
hozzászolás


4 hozzászólás a “Mindenki unottan beszél a Divergentről” bejegyzéshez

  1. amúgy ezek a kategóriák amikbe beosztják őket egész emberinek tűnnek, mármint pozitív tulajdonságok alapján szelektálnak

    de akkor hol lesz a konfliktus? valaki okos is meg erős is lesz?:)

  2. Komolyan, fasznak erőlködnek? Halálra vannak ítélve ezek a tiniregény adaptációk. Jó, nem mondom, elvétve születik egy-két értékelhető, netalántán jó alkotás, de a nagy részük egyszerűen értékelhetetlen. Lehúzzák a kritikusok, szarul teljesítenek a kasszánál (erre azért van ellenpélda is)… Kíváncsi még erre valaki?

  3. Ennek a filmnek kell egy teljes trailer, hogy igazából hype-ot generálhasson. Egyrészt vágom, hogy kellett ez a featurette, mert abból a kis előzetecskéből a laikus nem nagyon vágja le, hogy mégis mi a mák történik, másrészt viszont kicsit felesleges is volt ezt most bedobni. A film márciusban jön ki, nem most és nem ezzel fognak érdeklődést csiszolni a tömegekbe. Eddig a legügyesebb amit csináltak az az, hogy ráfókuszáltak Kate Winsletre a teaserben. Woodley-ra lehet, hogy mostanság dobálják a szerepeket, de aki nem látta az Utódokat és nem szándékozik majd egyszer beülni a The Spectacular Now-ra, annak minden bizonnyal fogalma sincs, hogy mitől érdemes figyelni reája egyáltalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.