23 hozzászólás a “Baszki Grand Theft Auto V” bejegyzéshez

 1. Nincsenek nagy igényeid filmeket illetően. ;)
  Nem rossz trailer, de ebből még bármi lehet.

 2. “ebből még bármi lehet ?” remélem ezt úgy mondod, hogy az összes GTA-t végigtoltad… a RockStar mindig is garancia volt a minőségre és ez ezer%, hogy szeptember 17.-én is így lesz. Lehet utálni, ha esetleg valakinek nem jönnek be a sandbox játékok, de kár tagadni azt, hogy minden egyes Grand Theft Auto amikor megjelenik, maximális pontszámot kap a kritikusoktól.

 3. Tomika miért kell egyből ilyen fikázó dumát nyomni??

  nincsenek nagy igényeid filmeket illetően? ilyen szöveget lenyomsz a blog írójának? hát csak gratulálni tudok neked

  azért ez a trailer verte az utóbbi 5 év gengszterfilmjeit

 4. Atysh-nál a pont. Én pl. rühellem a sandbox game-ket, halálra untatnak, de azt elismerem, hogy a GTA-kat eddig mind nagyon profin összerakták.

 5. Az tagadhatatlan, hogy a gta mindig is a legjobb játékok közt szerepelt, talán ennek is van a legnagyobb ellentábora (khm Jack Thompson).

 6. nem unjátok még ezt a szart ?
  a 3 és a vice city még jópofák voltak és aranyosak.
  ezek már rohadt unalmasak.

 7. Most akkor ez egy mozis oldal, vagy valami videójátékos?
  Ne komolytalankodjunk már a videójáték réteg műfaj sosem lesz a film szintjén.

 8. Kiss Ervin:

  Több mint valószínű, hogy a GTAV átvezető animációi sokkel több filmes értékkel fognak bírni mint az idei nyár filmkinálatának 90%-a

 9. KissErvin

  Azért, mert néha van egy-egy ilyen poszt, akkor már videójátékos az oldal?
  LOL

 10. KissErvin: bírom az ilyen beszűkült látásmódot :D Na meg ugye ez az idei kb. 3. játékos poszt, és RÖGTÖN a trollkodás… Áhh…

  Amúgy a játék szerintem is GOTY lesz, abszolút kedvenc a sorozat, bár nálam még a Bioshock Infinite-el, és a Last of Us-szal is meg kell küzdenie.

 11. Hihetetlen hogy mennyi pénzt elkérnek érte, én hülye meg kifizetem a nyáron összeharácsolt pénzemből, és leesett állal fogom végigjátszani mind a 100+ órát. Már kevesebb mint 18 nap, addig valami hibernálási kísérlet játszhat.

 12. KissErvin: réteg műfaj? sosem lesz filmek szintjén? csak megsúgom hogy a Call of Duty: Black Ops 2 szórakoztatóipari rekordot döntött mikor túlszárnyalta az év legsikeresebb filmjének bevételeit is. Go home, you’re drunk.

 13. Remélem itt már lesz némi optimalizálás is, mert a IV nagyon fost volt ezen a téren. De ja, a GTA mindíg az év játéka.

 14. Lehet ömlengeni a GTA-ról, és én is élvezem őket, meg az összesnek van helyük a szívemben, de attól még nem tagadhatjuk le, hogy a csúcsgrafika és az életteli open world élményért általában gyenge írással és történetvezetéssel fizettünk, és lehet, hogy ez most sem lesz másképp, de reméljük, hogy nem lesz igazam és meglepnek.

 15. Utolsó két kommentel értenék egyet, adja isten, hogy most ne valami román sufnibrigádra bízzáka pc portot, és akkor talán játszani is lehet vele egyből, nem kell várni rá 7 db patchet, másrészt meg a játék technikai oldalról zseniális, de az amivel a R* leginkább reklámozza magát, hogy így megírt story, meg úgy elmélyített karakterek, az valahogy sose jön össze, a múltkor is kaptunk egy néma balkáni leventét.

 16. EPIC: ha a gta4-re gondolsz akkor eggyet értek. “jó” grafika és mellette eszméletlen gyenge sztori. De pl San andreasnál nem tudom értelmezni az állításod mert ott aztán megvolt az open word feeling rendesen és mellette a sztori is elsőrangú volt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.