Ilyen a Riddick

Pár új képkocka a legújabb ígykészült a Riddick videóban. Pár embert gondolom érdekelhet, de nálam már spoilerzárlat.

human
írta
2013. 08. 29. 22:22
megjelenés
3
hozzászolás


3 hozzászólás a “Ilyen a Riddick” bejegyzéshez

  1. Úgy érzem, ez a film végre nem fog nagy csalódást okozni. Tehát valószínűleg tényleg azt is fogom kapni, mint amit a trailer ígér. Persze ezt nem lehet előre tényként kezelni, de itt azért nem árulnak zsákbamacskát szerintem.

    Ugyan az a főszereplő és a rendező, mint a korábbi filmeknél. Az alapszitu nagyon hasonlít az első rész történetére, kicsit felturbózva a második részből vett elemekkel.

    Valószínűleg kapunk majd kellő számú Riddick egysorost, sok aprítást, egy kis ijesztgetést, és némi humort.

    Mivel az előző film nem szerepelt túl jól a kasszáknál, ezért nem csak a pénz volt a fő motiváció az elkészítésénél. Érződik, hogy Diesel is szereti ezt a karaktert.

    Ez ugyebár egy tipikus szörnyek elől menekülős, “kis költségvetésű”, R besorolású móka lesz. Persze nem várok én csodákat a filmtől, valószínűleg nem lesz az év filmje. De szerintem a történet, és maga a film hozni fogja a szintet, amit ez a műfaj megkövetel, és amit a rajongók elvárnak.

    Ezzel nem azt mondom, hogy klisés, rossz történetet várok, és azt is fogok kapni, mert ez jellemző a műfajra. Hanem azt, hogy valószínűleg akiknek eddig tetszett Riddick története, azoknak ez a film is tetszeni fog. A korábbi filmek sem a történetük miatt lettek igazán szerethetőek, hanem a főszereplő miatt. A főszereplő személyisége várhatóan most is ugyan úgy élvezhetővé fogja tenni a filmet, mint azt korábban is tette.

    Mostanában sajnos túl sok film nem tudta beváltani azt amit ígért. Még akkor sem, ha nem tette túl magasra a lécet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.