Louis Leterrier és a Now You See Me 2

A folytatásra visszatér a rendező, bár szeretne valamit forgatni még előtte. Nem is ez a lényeg, hanem hogy el is ejtett pár szót róla. Egyrészt új szereplők meg minden, viszont alapból két filmen törte a fejét, méghozzá annyira, hogy az első rész végére forgattak is egy felvezetőt a folytatáshoz, de ez végül ki lett vágva. Ellenben a Blu-Rayre felkerül.

now-you-see-me-ketto-hir

12 hozzászólás a “Louis Leterrier és a Now You See Me 2” bejegyzéshez

 1. Jöhet !!! de ezúttal egy picivel több misztikát és logikusabb sztorit el tudnék viselni..

 2. A felvezető az nem a ládás rész a végén a creditnél? Mert én azt tökre nem értettem :D

 3. A legjobb film volt, amit az utóbbi hónapokban láttam… remélem nem batták el a folytatást csak azért, hogy beszedjenek egy még egy kis cash-t az első rész sikere után.

 4. Egy film végi csattanó két esetben működik:
  1. A néző azonosulni tud vagy törődik a azzal/azokkal a szereplőkkel, akikkel a csattanó történik.
  2. A csattanóra előzetesen utalásokat tesznek, amelyeket ügyesen elrejtenek a néző elől, hogy második újranézésre az addig meg nem értett jelenetek helyre kerüljenek.

  Hát a Now you see me-ben egyik sem sikerült. Jók a színészek, de túl sok van belőlük, egyik sincs kidolgozva, ezért hidegen hagy, hogy mi történik velük. A vége poént pedig tény, hogy nem lehet előre kitalálni, legfeljebb megtippelni, de pont ezért annyira random, hogy bármi lehetett volna a vége, akár az is, hogy az egészet a portás álmodta, vagy akármi, mert semmi súlya nem volt.

  Ennek ellenére nem rossz film, csak rossz volt nézni, hogy mennyire görcsösen meglepő akar lenni. A Dany Boyle-os Trance-el ugyan ez volt a baj (ami rendezésre szintén nem rossz).

 5. Tökéletesen egyetértek Peterlargeal, a Side Effects-szel kapcsolatban még éppen nem, de a Now you see me és a Trance megnézése után pont ugyanez volt az érzésem. Lehet, hogy már minden létező jó csavart felhasznált Hollywood és azért van az, hogy egyre abszurdabbak a mostani csattanók.

 6. ja a vége nagy baromság volt

  nem használtak fel minden csavart, csak egyre butábbak az emberek, és nem tudnak úgy írni mint régen

 7. Nekem ez az év (kellemes)meglepetésfilmje volt, talán ezt élveztem legjobban az eddigi kb 30 film közül, amit idén a moziban megnéztem. Úgyhogy jöhet a folytatás!

 8. A film nagyon jo. Az ev nagy kedvence es az örök top favoritok közt van.

  Jesse Eisenberget imadom minden filmjeben.

  Aki szerint a film tul szajbaragos, az nem vette eszre, hogy a film milyen gyakran epitkezik elejtett felmondatokbol, amikre azutan a magyarazat soran visszautalnak.

  Ez nem szajbaragas, hanem tökeletesen felepitett törtenetvezetes.

  Kb a 70-es evekbeli ügyvedes filmek, vagy Agatha Christie stilusaban, amikor el KELL magyarazni a dolgokat a vegen, mert az adja a katarzist.

  En varom a folytatast!

 9. Elmegy. Karakterek nincsenek így senkinek a sorsa nem érdekelt, csak a film végi csavar, ami megért egy vállrándítást.
  Ami nagyon nem kéne a folytatásba az a hipnózis. Mer’ marhaság. Ezért volt szar a Trance is, ami csak arról szólt, meg az intim trimmelésről.
  De még mindig jobb volt mindkettő, mint a Burt Wondestone…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.