11 hozzászólás a “Normálisabb videók a Transformers 4 forgatásáról” bejegyzéshez

  1. az a helikopter nem volt semmi, meg ezek a profi autók, a robbanások

    ú remélem egy nagyon különleges 4. rész készül :)

  2. Hmm…érdekes lesz ha elkezdik üldözni az Autobotokat. Plakáton eléggé ilyen anti transformers képek és szövegek vannak. :D

  3. Azt értem, hogy a földökívüli intelligens géplények a Földön autónak álcázzák magukat. De mi a magyarázat a dinó-álcára?

  4. Élien talán az, hogy ők a dinók idején is itt voltak, vagy csak egyszerűen a fantázia és a humor :)

  5. Élien: röviden tömören a képregény szerint az első csapat autobot és álca még jóval bármiféle ember előtt ért ide, aztán jól bent is ragadtak az űrhajójukban pár ezer (millió?) évre.

    aztán megjött Sokkoló az eredeti jurassic park idején. ezt érzékelte az autobot űrhajó, és kiküldtött pár skacot – akiknek az “átalakított üzemmódját” az éppen aktuális csúcsélőlények alapján dínóra mintázta. (később ezek a dínók addig harciaskodtak Sokkolóval, míg mindenki be nem fagyott a jég alá).

    és egyébként pedig a képregény szerint azért autók jóbarátaink, ill egyéb gépek, mert mikor végre kimásznak az űrhajóból, a számítógép azt hiszi, azok a helyi csúcs értelmes lények, nem az emberek.

  6. volt mostanában egy játék is, ott miközben a saját bolygójukon harcolnak az autobotok és álcák, szintén Sokkoló már a Földet figyeli és kísérleti alapon lemásol pár ott látott lény robotnak -> dinobotok.

    egyébként pedig Mogorva fődínobot mindig csúcskedvencem volt, szal csak legyen is végre benne a filmben. az mondjuk érdekes lesz, hogy a dinobotok ősörihariját, Sokkolót holmi primitív ócskavasként már leölették a TF3-ban (miközben az egyik leintelligensebb transformer és kvázi elpusztíthatatlan a kánon szerint)

  7. Regebben a Power Rangersben voltak ilyen robot dinok, na most valami olyat tudok elkepzelni :D

  8. Helikopter talán Vortex?! Nem lenne rossz….

    Baynek is végig kellett volna játszania a War for Cybertront és a Fall of Cybertront, jót tenne a filmnek… :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.