17 hozzászólás a “POSTAL 2 kickstarter?” bejegyzéshez

 1. Tényleg jó film volt a Postal, de nem feltétlenül igényel folytatást.

 2. Azert az “Assault on Wallstreat”-tel most bizonyitott. Nagyon jo film lett, akkor is, ha nem szüksegszerüen moziba valo.

  Atlagon felüli TV dramanak viszont siman elmegy.

  Ajanlom mindenkinek. Dominik Purcell (Prison Break) pedig nagyon jol jatszik benne.

 3. vagy egyik sem trendi, hanem a többség szemében a munkájukkal ezt érték el? Úristen az nem lehet, ez túl logikusan hangzik!!!

 4. raamwerk: biztos, hogy igy akartad irni? :-P

  human: nolannek rendezökent 2 filmje van, ami jo: Memento es Prestige. Az Inception az elvezhetö. A többi ertekelhetetlen fos. Föleg a Batmanjei. Abbol is a masodik a legszarabb. AZ annyira szar, hogy fizikai fajdalmat okoz. Es nem, Heath Ledger alakitasanak semmi köze Nolanhez.

  Nolan abszolut tul van ertekelve. Szabadon idezve egy sorozatjunkie usert: “Addig mondtak neki, hogy jo rendezö, amig elhitte”.

  Uwe Boll negativ kultusza ugyanugy alakult ki, mint Nolan pozitiv kultusza. Egyik sem valos tenyekre alapul.

  Termeszetesen kizarolag szerintem. Vagy nem csak…

 5. de ezt te gondolod, a többség pedig nem, ettől még nem trendi, csak a többség máshogy gondolja és jól szórakozott Nolan munkáin. Pl sokan nem kedvelték a TDKR-t, de ettől még bíznak az Interstellarban, Ha az sem nyeri el tetszésüket akkor elkezdődik majd a Nolan fika is.

  Boll pedig fosta a szarabbnál szarabb filmeket, míg végül a Postallal csinált valami értékelhetőt, maga harcolta ki ezt a véleményt ami kialakult róla (amin a boxmeccs baromsőggal sem segített), nem a semmiből jött.

  Jelenleg ebben a “Nolant trendi szeretni” fikában az érződik, hogy sokan különlegesek akarnak lenni. Legalábbis azokon, akik egy nem Nolan film hírénél is elkezdik Nolant fikázni. Az Interstellar alatt feltűnő negativitás még simán korrekt, de nevetséges mennyi helyre kell befosni, hogy “Nolan szar”.

 6. Emberek, mit fikázzuk itt Nolan-t?
  Ennyire nehéz elfogadni hogy végre van egy jó rendezőnk ebben a kegyetlen szar Hollywoodban?

  Csesszétek már meg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.